Прочетете официалното описание

Добре дошли в Maryville College

Maryville College е идеално разположен в Меривил, Тенеси, между Национален парк Great Smoky Mountains и Knoxville, третият по големина град в страната. Известна, че предлага на своите студенти строг и личен опит, Maryville College е национално класирана институция за висше образование, която успешно се присъединява към либералното изкуство и професионалната подготовка в партньорство с другите. Основана през 1819 г., Меривил е 12-ият най-стар колеж в южната част на страната и поддържа връзка с Пресбийската църква (САЩ). Общото записано за сезона есен 2016 е 1,198.

Мисия

Maryville College подготвя студентите за живот на гражданство и лидерство, когато предизвикваме всеки да търси истината, да расте в мъдрост, да работи за справедливост и да посвети живот на креативност и служба на народите по света.

Декларация за самоличност

Maryville College е бакалавърска, либерална изкуство, жилищна общност на вяра и учене, вкоренена в презвитерианската / реформирана традиция, обслужваща ученици от всички възрасти и произход.

Изложение на целта

Maryville College е либерално изкуство, свързано с църквата колеж. Тя се стреми да бъде инструмент за освобождение и растеж за възрастни от всички възрасти. Чрез своята учебна програма Колежът потвърждава продължаващите ценности на широк спектър от изследвания в хуманитарните науки и изкуствата. Избягвайки тясна специализация, Колежът има за цел да подобри възможностите за кариера и да развие истинско чувство за призвание.

За да подготви студентите за свят на несигурност и ускоряване на промените, Колежа се стреми да стимулира целенасочено разследване, да насърчава аналитичното мислене и ефективното изразяване, да насърчава дискриминационния естетически вкус и разумната преценка, да създава възможности за развиване на лични ценности и да подхранва дълбоките загриженост за хората, която води до конструктивни действия. Основана от лидери на президентистко / реформирана традиция, Maryville College е свързан с презвитерианската църква САЩ в доброволен завет. В атмосфера на свобода и чувствителност Maryville College свидетелства за Божието откровение в Исус Христос, което предизвиква всички човешки същества да търсят истината, да работят за справедливост, да развиват мъдрост и да стават любящи хора. Продължавайки в тази жизненоважна вяра, Колежът вярва, че трябва да слуша внимателно и смирено всички човешки гласове, за да чуе призива на Бога, без значение как Бог може да говори.

Maryville College е по същество общност за учене. Тази общност включва хора с различни интереси, произход, вярвания и националности. Факултетът, като група учени, посветени на запазването и развитието на знанието, набляга на ефективното преподаване и насърчава поддържащите отношения със студентите. Студентите са изправени пред предизвикателството да растат в академична компетентност, личностна и социална зрялост и духовно разбиране и ангажираност. В такава атмосфера на откритост и грижа се формират трайни приятелства. Чрез грижата за другите в университета и извън него, споделяйки истинска загриженост за света, и работейки за изпълнение на целите на Колежа, директорите, администрацията, персонала, преподавателите и студентите се стремят да изградят и укрепят човешката общност.

Изявление за цел, прието през април 1980 г.

Визия за многообразието

Maryville College за цел на Maryville College установява ангажимент към разнообразието:

" Maryville College е по същество общност за учене. Тази общност включва хора с различни интереси, произход, вярвания и националности. "

Колежът има отлична история, в която се потвърждава, че многообразието е от съществено значение за висшето образование. Първата жена, завършила колеж в Тенеси, получи диплома за колежа в Maryville College . Колежът е сред първите, които обучават афро-американци и ръководи усилията от края на деветнадесети век за поддържане на расовата интеграция във висшето образование в държавата. Колежът има други дългогодишни ангажименти към разнообразието, които включват международно образование, адресиране на загрижеността на общността на глухите и обучение на студенти от Южна Апалачия. Но Maryville College признава началото на двадесет и първи век като прозорец на възможността да се справи с новите и продължаващи предизвикателства на разнообразието в местно, национално и глобално пространство. Тези предизвикателства включват расови и междукултурни отношения, въпроси на пола и сексуалността на човека, диалог и конфликти вътре в религиозните религии и разнообразие във факултета, персонала и студентите на колежа.

Наличието на разнообразна образователна общност дава възможност да се изпълни ангажимент за демократично гражданство. Излагането на идеите, културите и ценностите на другите позволява на всички членове на обучаващата се общност да растат интелектуално, духовно и емоционално. Разнообразието повишава обучението, защото признава присъщата стойност на всички индивиди. Той мотивира учащите да открият постиженията и традициите на близките и далечни култури, да оценят по-пълно собственото си наследство и да развият по-голямо самосъзнание. Също толкова важно е, че разнообразието улеснява критичното разследване на историите, предположенията и поведението, които служат за маргинализиране на някои членове на нашата местна и глобална общност. По този начин разнообразието насърчава учащите да развият интелектуалната гъвкавост и чувствителността, за да преразгледат дългогодишните предположения за другите, след като внимателно слушат или наблюдават израза на различни реалности. Макар че такъв преглед може да разкрие противоречия и да предизвика силни емоции, диалогът, насърчаван от многообразието, може да разшири критическото мислене, състраданието и смирението.

Мотивиран от образователните предимства на разнообразието, Maryville College стреми да осигури сигурна и гражданска среда, която насърчава осъзнаването, любопитството и уважението към онези, чиито прозрения и опит идват от разнообразни традиции. Колежа се стреми да насърчава междукултурното сътрудничество и да прикани нови гласове за разширяване на учебната общност. Признавайки, че критичната ангажираност с разнообразието изисква персонален опит, преподаватели, персонал и ученици, те се насърчават да изследват разнообразието в учебните и учебните програми, когато се учат и празнуват богатото разнообразие от човешки подаръци. Членовете на общността се обединяват с различни групи, за да се радват на подкрепа, да увеличават знанията си, да придобиват нови перспективи и да отварят прозорци на възможности чрез социални действия. По дизайн, членството в общността на Maryville College обещава взаимодействие с различни хора, перспективи и идеи.

Декларация за недискриминация

Maryville College не дискриминира на основата на раса, цвят, пол, етнически или национален произход, религия, сексуална ориентация, възраст, увреждане или политически убеждения в предоставянето на образователни възможности и ползи.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Maryville College

Готови ли сте да направите разлика в живота на един студент? Maryville College е основен преподавател по английски език като втори език (TESL), който ви подготвя да работ ... [+]

Английски като втори език - преподаване

ПРОГРАМИ ЗА ИЗУЧАВАНЕ: Бакалавърска степен по преподаване на английски като втори език (ESL) за лицензиране на учители

Защо да изучавате преподаването на английски като втори език на МК?

Готови ли сте да направите разлика в живота на един студент? Maryville College е водещ в преподаването на английски език като втори език (TSEL) и ви подготвя да работите с прединдергар през 12-ти клас. Проучванията акцентират върху езикознанието, придобиването на втори език, психологията на езиковото развитие и педагогическите умения, необходими за въздействието върху младите английски обучаеми. С изискване за незначителност на чужд език, ще разберете по-добре процеса на изучаване на език, който ще ви помогне да се свържете с вашите студенти.... [-]

Съединени Американски Щати Maryville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Maryville College

Политическите науки в Maryville College подготвят за кариера в редица правителствени, дипломатически, неправителствени, медийни и правни области. ... [+]

ПолитологияЗащо да изучаваме политология в МК?

Бихте ли се радвали да работите за политическа кампания в САЩ? Искате ли да научите повече за глобалните политически въпроси и да проучите решения на някои от най-големите социални проблеми в света чрез участие в международния конкурс за награди "Хулт"? Бихте ли искали да вземете американски и международни курсове за преподаване от факултет, които редовно пътуват в чужбина и са работили като анализатори на политики, наблюдатели на международни избори и създатели на документални филми?... [-]

Съединени Американски Щати Maryville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Maryville College

Готови ли сте да пътувате по света? Готови ли сте да изживеете живот в чужди култури? Готови ли сте да се справите с предизвикателствата на съвременния глобален бизнес? Д ... [+]

Международен бизнес

ПРОГРАМИ ЗА ИЗУЧАВАНЕ: бакалавър по международен бизнес

Защо да изучаваме международния бизнес в МК?

Готови ли сте да пътувате по света? Готови ли сте да изживеете живот в чужди култури? Готови ли сте да се справите с предизвикателствата на съвременния глобален бизнес? Днес бизнесът е глобален или поне засегнат от глобални събития, така че глобалното мислене е първата стъпка в обучението за навигация в днешния конкурентен бизнес свят. Ще се потопите в учебна програма, която изисква от вас да прекарате поне един пълен семестър в чужбина в една от повече от 100 страни и да учите и, надявам се, да започнете да владеете чужд език. Освен това ще изучавате международната политика, икономиката, историята, религията и културата, както и всички бизнес основи на счетоводството, финансите, управлението и стратегията. Ще създадете близки взаимоотношения с факултета, които са живели и работил в чужбина, пътували широко и които могат да обогатят вашето образование чрез учене по проект, практическо приложение и безценни връзки. Нашият мениджър "Международен бизнес" отговаря на пазарното търсене на завършилите глобално мислене, които са информирани, висококвалифицирани и опитни.... [-]

Съединени Американски Щати Maryville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Maryville College

Учебната програма по биология осигурява здравословна подготовка на студентите в основните области на биологията, като същевременно позволява концентрация в специализирани ... [+]

Биология

ПРОГРАМИ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ:

Бакалавърска степен по биологияBS в биологиятаБиология за лицензиране на учителиМалки в биологиятаПроучване на неотдавнашни дипломи от отдела по природни науки

83% са получили висше образование или са завършили една.

98% заявяват, че MC ги е подготвила "много добре" или "добре" за следдипломна квалификация.

95% заявяват, че ще изберат отново МК за бакалавърска степен.... [-]

Съединени Американски Щати Maryville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Maryville College

Компютърните системи задвижват иновациите в науката, вариращи от проекта за човешки геном до изследванията за ваксини срещу СПИН, за наблюдение и защита на околната среда ... [+]

Информатика

ПРОГРАМИ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ:

Бакалавърска степен по компютърни наукиМалка в областта на компютърните наукиНезначително в Google АнализЗащо да учим компютърните науки в МК?

Компютърните системи задвижват иновациите в науката, вариращи от проекта за човешки геном до изследванията за ваксини срещу СПИН, за наблюдение и защита на околната среда. Това е дисциплина, която докосва почти всичко, което правим. Компютърната наука развива фундаментални умения, за да настрои един за успех, независимо къде води кариерата си. В Maryville College студентите по компютърни науки се научават да използват математическо и изчислително мислене за решаване на реални проблеми, като комбинират умения в програмирането и разбиране на системите. Много разнообразни възможности очакват нашите студенти - ние ви приветстваме, за да започнете пътя си с нас!... [-]

Съединени Американски Щати Maryville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Maryville College

Разположен в новия Център за изкуства в Клейтън, Maryville College Музикален отдел предлага изчерпателна акредитирана учебна програма по музика в рамките на академичното ... [+]

музика

ПРОГРАМИ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ:

Бакалавърска степен по музикаВМ в музикалната теория-композицияВМ в музикалното образование, вокално акцентВМ в музикалното образование, Инструментално акцентBM в изпълнение, глас - дребна музикаЗащо да изучавате музика в МК?

Разположен в новия Център за изкуства в Клейтън, Maryville College Музикален отдел предлага изчерпателна акредитирана учебна програма по музика в рамките на академичното изкуство в Maryville College . Националната асоциация на музикалните училища е организация на училища, консерватории, колежи и университети с около 650 акредитирани институционални членове. Установява национални стандарти за бакалавърски и висшисти и други акредитиви за музикални и музикални дисциплини и предоставя помощ на институциите и лицата, ангажирани с артистични, научни, образователни и други музикални дейности. Студентите в Maryville College ще получат експертни указания в областта на музикалната теория, музикалната история и представлението. Нашите пет музикални специалности, Бакалавърът по изкуства в музиката, Бакалавърът по музика в музикалното образование (Хорова), Бакалавърът по музика в музикалното образование (Инструментал), Бакалавърът по музика в певческата песен, Бакалавърът по музика в теорията и композицията , Осигуряват достатъчна подготовка и гъвкавост за преследване на кариера, включваща музика или висше училище.... [-]

Съединени Американски Щати Maryville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Maryville College

Майорът по психология предлага широка основа за разбирането на поведението и умствените процеси. С фокус върху човешкото поведение и познание, студентите в основната груп ... [+]

психология

ПРОГРАМИ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ:

Бакалавърска степен по психологияБакалавърска степен по психологияМалки в психологиятаНезначително в Google АнализЗащо да учим психологията в МК?

Защо хората правят нещата, които вършат? Как децата се учат и развиват? Как се формират предразсъдъците и при какви обстоятелства има по-голяма вероятност хората да си помагат един на друг? Това са само извадка от въпроси, които областта на психологията се опитва да отговори. Майорът по психология предлага широка основа за разбирането на поведението и умствените процеси. С фокус върху човешкото поведение и познание, студентите в основната група получават разбиране за индивидуалните различия, груповото поведение и въздействието на екологичните и социалните фактори. Ние предлагаме на студентите необходимите инструменти за научно изследване на поведението и способността да се концентрират курсовете в области от особен интерес, като същевременно се постигне необходимата ширина в социалните, познавателните, развитието и клиничните области.... [-]

Съединени Американски Щати Maryville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Maryville College

В ерата на Big Data, повече данни са създадени през последните две години, отколкото в цялата история на човешката раса. Бизнес анализаторите интерпретират и анализират т ... [+]

Бизнес анализ

ПРОГРАМИ ЗА ИЗУЧАВАНЕ: BS в Бизнес Анализ; Незначително в Google Анализ

Защо да изучаваме бизнес анализи в МК?

В ерата на Big Data, повече данни са създадени през последните две години, отколкото в цялата история на човешката раса. Бизнес анализаторите интерпретират и анализират тези данни с цел подобряване на функционирането на бизнеса и организациите. Тези специалисти работят навсякъде от компаниите от Fortune 500 до болници, организации с нестопанска цел и правителствени организации. Успешните бизнес анализатори притежават уникална комбинация от знания в областта и солидна основа в математиката, статистиката и компютърната наука.... [-]

Съединени Американски Щати Maryville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Maryville College

The Exercise Science Major предлага предизвикателство в образователния опит на студентите, които желаят да преследват здравни / фитнес кариери и да продължат образованиет ... [+]

Упражнение Наука

ПРОГРАМИ ЗА ИЗУЧАВАНЕ: BS в Упражнения

Защо да изучаваме Упражнения в МК?

Очарован ли сте от човешкото тяло и как работи? Стремеж ли сте да помагате на хората и да оказвате влияние върху обществото? Харесва ли ви упражнение / физическа активност? Студент по приложни упражнения проучва непосредствените и дългосрочните ефекти на физическата активност върху тялото. The Exercise Science Major предлага предизвикателство в образователния опит на студентите, които желаят да преследват здравни / фитнес кариери и да продължат образованието си на дипломирано ниво.... [-]

Съединени Американски Щати Maryville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Maryville College

Малкият в счетоводството е предназначен да допълни подготовката на студент в мащабна област. Тя осигурява допълнителна дълбочина на полето и фон за по-нататъшно проучване ... [+]

СчетоводствоЗащо да учим счетоводство в МК?

Малкият в счетоводството е предназначен да допълни подготовката на студент в мащабна област. Тя осигурява допълнителна дълбочина на полето и фон за по-нататъшно проучване.

Непълнолетното лице в счетоводството не е отворено за студенти по специалности Финанси / Счетоводство.

За да отговаряте на условията за провеждане на изпита по КПД, дадено лице трябва да е придобило степен от акредитиран колеж или университет и да завърши общо 150 семестър часа с определени часове в счетоводството и в бизнеса.... [-]

Съединени Американски Щати Maryville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
19 - 20 часове
Кампус
Научете повече на английски