Messiah College

Представление

Прочетете официалното описание

За Месиа Колидж

Месиа Колидж е национално класифициран, частен християнски колеж със студентско тяло от 3 305 студенти и завършили висше образование. Разположен в Мейсиксбърг, Пенсилвания, Месията е само на 12 километра от столицата на страната Харисбърг. Колежът е основан през 1909 г. от Братята в Христос. Днес вярата на Колежа е широко евангелска и включва студенти и служители от различни деноминации и традиции на християнската вяра.

Декларация за самоличност

Месиа Колидж е християнски колеж на либералните и приложните изкуства и науки. Колегиумът е посветен на възприемащия евангелски дух, който е вкоренен в традициите на християнската църква Анабаптист, Пиетист и Уесли.

Мисия

Нашата мисия е да обучаваме мъжете и жените за зрялост на интелекта, характера и християнската вяра в подготовката за живот на служене, лидерство и помирение в църквата и обществото.

Мотивирани от обща мисия

Заключителната ангажираност на нашата мисия - да развием "зрелостта на интелекта, характера и християнската вяра" - отразява интеграцията на споделената вяра на нашата общност във всеки аспект от опита на Месиа Колидж. Този холистичен образователен модел беше смелата визия на нашия основател Смит Смит преди повече от 100 години и остава крайъгълен камък на нашата идентичност.

Другите основни компоненти на мисионерската служба, ръководството и помирението на Месията също са твърдо вкоренени в контекста на нашата християнска вяра. Ние не просто служим, защото това е "правилното нещо"; ние служим, защото Бог ни призовава да отворим сърцата си към бедните и нуждаещите се и да работим за справедливост, където преобладава несправедливостта. Научаваме се да вярваме, че Исус е нашият краен пример за водене на състрадание, уважение и любов. И заради нашата вяра ние сме принудени да изграждаме мостове на разбиране и мир, за да демонстрираме съблазънта Божия любов към другите.

Нашият кампус

Разположен в предградията на Южен централен Пенсилвания, Месиа Колидж е сгушен на 471 живописни акра. Независимо дали се разхождате по живописния канал Yellow Breeches, който минава през университета, слушайки лекция в една от най-съвременните академични сгради, гледайки футболна игра в нашия спортен комплекс на открито, концерт в нашия студентски съюз или просто да се насладите на красотата на колежа, със сигурност ще се почувствате у дома си.

Защо ще се чувствате у дома си?

Защото при Месия това е повече от красив кампус. Става дума за гостоприемство за целия човек. Посещение за първи път? Връщане в университета за вашата старши година? Да доведете бабите и дядовците си за Деня на баба и дядо? Без значение каква е причината, вие винаги сте посрещани от приятелски лица и истински полезни хора, които искат най-доброто за вас.

Създаване на страст за общността

Нашият кампус се състои от разнообразна група студенти, персонал и факултет. Макар че всички можем да дойдем от различни места и среди, ние го превръщаме в приоритет в насърчаването на значими взаимоотношения в нашата общност в кампуса.

Докато седемте академични сгради, 12 резидентни зали / библиотеки, библиотека и много други сгради, посветени на поклонението, ученето и студентския живот, изграждат нашата физическа кампуса, повече от 3 000 студенти, които правят кампуса на Месията процъфтяван - Христос и ангажираност към академичните постижения.

Близо до всичко това

Въпреки, че не можете да кажете от нашата живописна обстановка - кампусът на Месиа е само на кратко разстояние за шофиране от близките метрополии. Центърът на ресторантите, галериите музеи и спортните зали на столичната столица Харисбърг са само на 15 минути. А оживените градски центрове във Филаделфия, Балтимор, Вашингтон и Ню Йорк са на 2-3 часа път с кола. И когато сте изпитали възможностите, които предлагат близките ни градове, ще се радваме да ви посрещнем отново в активността на нашия университет!

Места

Mechanicsburg

Address
Messiah College see new
link
One College Avenue
Mechanicsburg PA 17055

17055 Mechanicsburg, Пенсилвания, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: