Прочетете официалното описание

Monmouth College е частен, избирателен, жилищен, национален либерален колеж, предлагащ специалности в областта на естествените науки, социалните науки, изкуствата и хуманитарните науки, както и изключителни академични консултации, малки, класове в семинарен стил, разнообразни възможности за стаж и обучение в чужбина, и летни изследователски опитности за внимателни, интелектуално ангажирани и амбициозни студенти.

 • Местоположение: Монмут, Илинойс, население 9 091 души
 • Най-близките градове: Quad Cities - Рок Айлънд, Молин и Ийст Молин, Илинойс; Davenport и Bettendorf, Iowa - (45 мили); Peoria (65 мили)
 • Записване: 1000 студенти от 22 страни
 • Демография: 50% мъже, 50% жени; 91% живеят в колежа; 35% американски малцинства и чуждестранни студенти
 • Календар: семестър (два 17-седмични и 2 двуседмични термина)
 • Области на обучение: 35 специалности, 42 непълнолетни, 17 предпрофесионални трасета
 • Степен: Бакалавър по изкуства
 • Съотношение студент / преподавател: 10: 1
 • Среден размер на класа: 13 (79% от класовете имат по-малко от 20 студенти)
 • Кампус: 112 акра, включително природен резерват / атлетичен парк с площ 33 акра и образователна градина с 6 акра
 • принадлежност

Селективен, национално класиран колеж

Създаден през 1853 г. от шотландски пресвитериански пионери, Монмут е национален, жилищен, либерален колеж. Колежът отбелязва своята история като изключителен частен колеж, посветен на високите постижения в бакалавърското образование.

Вярвайки, че за всички, които могат да се възползват, трябва да се предоставят равни възможности за образование, основателите на Монмут пренебрегват популярната конвенция, като свободно приемат жени и ученици с цвят. На територията на кампуса Монмут бяха основани две от най-ранните и най-известни братства за жени, Pi Beta Phi и Kappa Kappa Gamma. Монмут има забележителна военна история, като брои четири получатели на Медал на честта сред своите възпитаници. Той почита духа на своите основатели чрез наградената с награди гайдарска група, регистриран тартан и печелившата атлетична традиция на борбата с шотландците.

Като общност от обучаеми, Монмаут се стреми да създаде и поддържа среда, която е ценностно ориентирана, интелектуално предизвикателна, естетически вдъхновяваща и културно разнообразна. Колежът интегрира четиригодишна програма за общо образование с задълбочено проучване в основната и богата гама от съвместни учебни дейности, за да насърчи откриването на връзки между дисциплините и по-големите модели на значение. Чрез тези преживявания учениците от Монмут изследват различни гледни точки върху човешкото състояние и се подготвят за богат личен и професионален живот - за лидерство, гражданство и служене в глобален контекст.

Чрез наблюдението и участието Колежът се стреми да задълбочи разбирането и оценката на учениците за творческото напрежение, което съществува сред принципите на демокрацията, плурализма, равенството и свободата в тази нация и извън нея.111248_MonmouthSign.jpg

Мисия

Като студентски колеж по либерални изкуства, ние признаваме, че близките взаимоотношения между преподаватели и студенти са фундаментални за нашата учебна среда.

Като общност на учащи се, ние се стремим да създаваме и поддържаме среда, която е ценностно ориентирана, интелектуално предизвикателна, естетически вдъхновяваща и културно разнообразна, и ние държим като централна нашата ангажираност към образованието по либерални изкуства и един към друг.

Ние интегрираме четиригодишна програма за общо образование с задълбочено проучване в основната и богата гама от съвместни учебни дейности, за да насърчим откриването на връзки между дисциплините и по-големите модели на значение. Чрез този опит ние помагаме на нашите ученици да изследват различни гледни точки за човешкото състояние и да се подготвят за богат личен и професионален живот - за лидерство, гражданство и служене в глобален контекст.

Monmouth College е основан през 1853 г. от пионерски презвитерианци. Като университетска общност, ние уважаваме това наследство и ценим религиозното многообразие, докато изследваме духовното измерение на човешкото съществуване и връзката между вярата и знанието.

Като наблюдатели и участници, ние се стремим да задълбочим разбирането и оценяването на творческото напрежение, което съществува между принципите на демокрацията, плурализма, равенството и свободата в собствената ни нация и извън нея.

Декларация за целите

Като студентски институт за свободни изкуства, Monmouth College съществува:

 1. Подгответе учениците за богат личен и професионален живот.
 2. Подгответе учениците за позиции на лидерство, служба и гражданство в глобален контекст.
 3. Насърчаване на осведомеността и изследване на понякога противоречивите принципи, които съществуват в демокрацията, плурализма, равенството и свободата.
 4. Създаване и поддържане на учебна среда, която е ценностно ориентирана, интелектуално предизвикателна, естетически вдъхновяваща и културно разнообразна. Това включва:
  1. Предоставяне на ученици с четиригодишна обща образователна програма, задълбочено изучаване на специалността и богата гама от съвместни учебни дейности.
  2. Насърчаване на откриването на връзки между дисциплини и по-големи модели на значение.
  3. Насърчаване на разбирането на ценностна система, която се оформя от индивидуален и колективен опит.
 5. Изследвайте духовното измерение на човешкото съществуване и връзката между вяра и знание.
 6. Запознайте учениците с различни гледни точки за човешкото състояние и насърчете самоосъзнаването на глобалните перспективи, както чрез учебния план, така и през учебния живот.
 7. Насърчаване и насърчаване на интелектуално проучване и критичен анализ чрез менторски взаимоотношения, характеризиращи се с индивидуално внимание.
 8. Развиване на творчество и умения в писмената и устната комуникация и художественото изразяване.
 9. Разберете методите на изследване и изразяване в изкуствата, хуманитарните науки, науките и социалните науки.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Monmouth College

Monmouth College има отличителен подход към изучаването на търговията; по този начин се нарича политическа икономия и търговия. Програмата се основава на твърдо убеждение ... [+]

Monmouth College има отличителен подход към изучаването на търговията; по този начин се нарича политическа икономия и търговия. Програмата се основава на твърдо убеждение, че индивидите непрекъснато разработват иновативни нови процеси за решаване на проблеми в свят на постоянни промени, които обхващат най-доброто от традициите и ценностите на либералните изкуства.

Студентите ще се научат да разбират анализа на електронните таблици, функционирането на пазарите, основните концепции за маркетинг и основните елементи на управлението, за да функционират ефективно в глобалната икономика. Различията между традиционните бизнес програми и подхода на Монмаут са драматични. Фокусът е по-скоро дългосрочен, отколкото краткосрочен. Това е разликата между управлението на днешните проблеми и подготовката за утрешната промяна. Това е нещо повече от обучение за работа на дипломирането; това е образование за цял живот на личен и професионален растеж.... [-]

Съединени Американски Щати Сейлъм
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Monmouth College

Учебната програма по биология предлага възможност на студентите да разберат структурите и процесите, които характеризират живота и да оценят огромното разнообразие на жив ... [+]

Учебната програма по биология предлага възможност на студентите да разберат структурите и процесите, които характеризират живота и да оценят огромното разнообразие на живите организми. Курсовата работа е балансирана между три скали на биологична организация: клетка / молекулярна, физиология / организъм и екология / еволюция.

Важен компонент на основното е самостоятелното изследване, което дава възможност на студента да се запознае с процеса на науката чрез изследване на специфичен биологичен проблем в лабораторията или на полето.... [-]

Съединени Американски Щати Сейлъм
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Monmouth College

Двупосочно инженерство е начин за комбиниране на инженерство с образованието по либерални изкуства. За разлика от традиционните програми в инженерните училища, студенти с ... [+]

Двупосочно инженерство е начин за комбиниране на инженерство с образованието по либерални изкуства. За разлика от традиционните програми в инженерните училища, студенти с две степени прекарват значително време в изучаване извън инженерните и природните науки. Студентите с двойна степен прекарват времето си в изучаването на изкуства, хуманитарни и социални науки, както и в природните науки. Програмата за двойна степен дава на студентите по-свободни избори и възможност за широко образование. Добре писане и говорене са важни аспекти на програмата за двойна степен в Monmouth College .... [-]

Съединени Американски Щати Сейлъм
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Monmouth College

Майсторът по компютърни науки в Monmouth College е предназначен да подготви учениците за кариера в областта на компютърните науки чрез осигуряване на висококачествено обр ... [+]

Компютърните науки са бързо разрастваща се и непрекъснато променяща се област, която основно се занимава с проектиране и разработване на софтуер. Проучването в областта на компютърните науки развива способностите на човека да мисли логично и насърчава отлични умения за решаване на проблеми. С тази подготовка завършилите компютърни науки продължават да се радват на голямо търсене.... [-]

Съединени Американски Щати Сейлъм
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Monmouth College

Monmouth College е ангажиран с образованието на бъдещите лидери. Политология дава на учениците предимство, което им е необходимо, за да станат успешни лидери на практика ... [+]

Monmouth College е ангажиран с образованието на бъдещите лидери. Политология дава на учениците предимство, което им е необходимо, за да станат успешни лидери на практика във всяка област. Независимо дали целта е завършил училище, правителство или бизнес, степен Политически науки ще осигури инструментите, необходими на учениците, за да реализират своя потенциал.

Изучаването на политическите науки в Монмаут помага на учениците да свикнат да гледат отвъд повърхностните разговори и да анализират структурните и исторически контексти на взаимоотношенията на властта. Използвайки количествен и качествен анализ, студентите ще станат истински учени-либерални изкуства и ще придобият широки познания за социалните научни методи. Студентите ще получат сравнително разбиране за политическите системи и идеологии и ще могат по-добре да управляват нашето ново глобално общество. Това от своя страна ще даде на учениците по-задълбочена перспектива в собствения си ъгъл на земното кълбо.... [-]

Съединени Американски Щати Сейлъм
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Monmouth College

Студентите, завършили психология, ще се научат да разбират биологичните, развитието и социалните детерминанти на човешкото и животинското поведение. Нашата програма ще ви ... [+]

Студентите, завършили психология, ще се научат да разбират биологичните, развитието и социалните детерминанти на човешкото и животинското поведение.

Нашата програма ще ви предостави необходимите инструменти, за да успеете в бъдещата си кариера, като предоставите интелектуална и практическа ангажираност чрез стажове, участие в конференции, пътувания и изследователски възможности. Психологията изисква общо 9,5 курса. Курсовете се разделят на три категории: Необходими курсове, Основни курсове и Разширени курсове.... [-]

Съединени Американски Щати Сейлъм
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Monmouth College