Прочетете официалното описание

Добре дошли в Muskingum университет

"Поколения ученици са се оказали на точното място в Muskingum College за намиране и отваряне на пътища за разбиране и компетентност. Винаги съм вярвал, че New Concord и Muskingum са центъра на вселената, защото, ако можете да си старт тук, можете да отидете навсякъде. "Джон Глен, Випуск '43 САЩ сенатор, Astronaut От основаването си през 1837 г., Muskingum е една общност на учащите - хората се учат от и с други хора. Мисията Muskingum е да образова "цялата личност" - интелектуално, духовно, социално и физически - и той го прави, като отговаря студенти, когато са на образователната континуум, а като помага на тези студенти да прогресира до максималния си потенциал.

Съвършенство Muskingum се измерва най-значимо от своите възпитаници, които са служили на света като главен изпълнителен директор на големи корпорации, големи медийни личности, учени, преподаватели, граждански и религиозни лидери, и като родители и приятели.

Научете това, което другите, включително на Harvard Business Review и Фондация Ohio на независимите колежи, трябва да се каже за Muskingum възпитаници.

Каним ви да научите повече за това много специално място.

Мисия

Мисията на Muskingum университет е да предлагаме качествени академични програми в свободни изкуства и науки в създаването на жилищен, смесено, църква, свързани с колежа и в контекста на един загрижен общност, където индивидуалното изпълнение се насърчава и човешкото достойнство е спазен. Нейната основна цел е да се развие-интелектуално, духовно, социално и физически лица цяло, чрез насърчаване на критичното мислене, позитивни действия, етична чувствителност и духовен растеж, така че те могат да доведат професионално продуктивни, лично задоволяване и социално отговорни живота.

Място

Muskingum университет, разположен в Източна и Централна Охайо, е лесно достъпен с основен изток-запад и север-юг магистрали. Селото на New Concord, родния град Muskingum е, се намира на US 22 и 40, по Interstate 70 115 мили западно от Питсбърг и 70 мили източно от Колумб. US Interstates 77 и 70 се пресичат десет мили на изток от Нова Concord близо Cambridge; Zanesville е шестнайсетмили на запад.

история

Muskingum University е богат на традиции, своя горд наследство достига обратно до първата половина на ХIХ век, когато Охайо е състояние на новородените и покрити коли носеха приключенски заселници на запад пред наскоро завършили Националната път през Ню Concord. Индийски името на университета, понякога е произнесъл погрешно и често неправилно изписана, е източник на гордост за тези, които ценят историята на тази пъстра част от границата на Америка "отвъд Alleghenies." По време на първото си Muskingum половин век спазват образователните модели на класическата колеж на периода. През 1854 жени са били приети на равноправна основа с мъжете. След Гражданската война период на устойчив растеж започна, ускорява до границата на класическата колегиума на по-малко от сто студенти се превърна в съвременни либерални изкуства и науки в колежа на някои 1900 с дипломирани студенти училище, с 225 акра.

Когато Franklin College, важна образователна институция на Презвитерианската църква през 19 век, приключени през 1927 г., нейните възпитаници ролки дойдоха да Muskingum.

През януари 2000 г., д-р Ан С. Steele стана 20-ия президент Muskingum университет. Muskingum променило в Chartered статут колеж в университет през 2009 година.

Презвитерианската Heritage

На 18 март, 1837, държавата, законодателната отпуска група граждани New Concord харта за създаване на колеж в селото. Защото общността бе договорена предимно от селскостопански хора на Scotch-ирландски произход, преобладаващата религия е презвитерианска. През 1877 Muskingum се сдружиха с Синод Ohio Презвитерианската църква United. Със сливането на Презвитерианската и Съединените презвитерианската църква през 1958 г., Muskingum започва да се свързва с новосъздадената United презвитерианска църква в САЩ. През 1983 г. тази църква се слива с Презвитерианската църква в САЩ, за формиране на Презвитерианската църква (САЩ). Пряката принадлежност Muskingum е с три-членка Синод на Завета.

Акредитация

Muskingum университет непрекъснато са акредитирани от 1919 г. насам от Висши учебни Комисията от Северния централен асоциация на колежите и училищата, (Обновена през 2013 г.), и е получил разрешение от, и получава периодична преупълномощаването от това Ohio Board на Regents да предоставят своите градуса. Програмата в областта на химията е одобрен от American Chemical Society, Muskingum университет е напълно одобрен за обучението на учителите от Ohio министерство на образованието и е акредитирана от Национален съвет за акредитация на подготовката на учителите (NCATE). Muskingum е член на Interstate сертифициране Compact който предвижда сравнима сертифициране образование в редица други държави, включително, Пенсилвания, Ню Йорк и Ню Джърси са включени. Muskingum държи членства в Американския съвет за образование, Съвета за напредък и подкрепа на образованието, на Съвета на независимите колежи и Асоциацията на независимите колежи и университети. Muskingum университет е акредитиран институционално член на Националната асоциация на училищата по музика, 11250 Роджър Бейкън Drive, Suite 21, Рестън, Вирджиния 20190, (703) 437-0700. Университетът е и член на Охайо Конфедерацията на учител Организация Образование (OCTEO).

HLC Акредитация 2012

Недискриминация Изявление

Muskingum University не дискриминира на основата на раса, цвят на кожата, религия, пол, национален или етнически произход, възраст, увреждане, физическа намеса, увреждане, сексуална ориентация, социално-икономически статус или политическа принадлежност, в допускане или достъп или лечение или заетост в своите образователни програми и дейности, включително права и привилегии, образователни политики, стипендии и програми за заеми, спортни дейности и училищни прилагат програми. Директорът на човешките ресурси, координатор съвместимост, е бил определен да координира изпълнението на Колежа с изискванията за недискриминация съгласно раздел 504 от Закона за рехабилитация от 1973 г., дял IX на Измененията образование през 1972 г. Закон за възрастова дискриминация от 1975 г., които забраняват дискриминацията и въз основа на увреждане, раса, пол и възраст, съответно. Директорът на човешките ресурси, Montgomery зала, може да се свържете по (740) 826-8114.

Академици

В Muskingum, академични програми в свободни изкуства и науки са в центъра на нашата мисия: "да се развива - интелектуално, духовно, социално и физически - цялостни личности." Класни стаи Muskingum е, лаборатории, клинични места, стажове, полеви разположения репетиционни зали, театри, галерии, игралните полета и общите части са всички места, където учениците работят с постигнатите учения учителите да развиват своята интелектуална умения, разширяват своите културни перспективи, и да развиват живота -long навици за учене, услуга, и лидерство.

Представянето на академична информация на интернет страницата Muskingum е структурирана така, че да отговорят на потребностите на определени категории студенти в университета. Използвайте връзките на тази страница, за да проучи всички възможности за учене, че академичните програми Muskingum предлагат.

Традиционни бакалавърски програми

За студентите от степента първия зрелостен изпит (влизане първи курс и студентите превод), които имат намерение да вземат по-голямата част от техните класове през деня.

PLUS Program

Проектирани да осигуряват структуриран учебен помощ на студенти с диагностицирани разлики от обучението. PLUS Програма студенти преследват традиционен бакалавърска академична програма, докато получават помощ в обучението. Връзката насочва посетителите на страниците на интернет сайта на PLUS Program.

Muskingum Program Adult (MAP)

Програма зрелостен изпит степен предназначена предимно за възрастни студенти, които са спечелили значително количество академична кредити към бакалавърска степен, но чиято работа или лични графици изискват те да участват в уроци по вечер или през уикендите.

Магистърски програми

Обхваща Магистър по образование, магистър по изкуствата в преподаването, майстор на Информационна стратегия, системи и технологии, както и образованието Специализирани магистърски програми. Студентите със степен бакалавър градуса, които търсят допълнителна разрешаването на учителите също трябва да го следващия линк.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

Muskingum University

Business Management основните изисквания (30 Кредитни часа) ... [+]

Business Management (48 семестъра часа за основен)

Business Management основните изисквания (30 Кредитни часа)

Acct 201 Финансово счетоводство (3) Acct 202 Управленско счетоводство (3) ВЪПРОСИ 321 организационното управление (3) ВЪПРОСИ 360 бизнес право (3) ВЪПРОСИ 414 Бизнес етика (3) ВЪПРОСИ 420 Информационни системи за бизнес (3) ECON 215 Принципи на микроикономиката (3) ECON 216 Принципи на макроикономиката (3) ECON 325 Статистика (3) ... [-]
Съединени Американски Щати Нова Конкорд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Muskingum University

Икономическите сили засягат всички лица в много отношения. Контрол на тези сили зависи от разбирането на тях, придобит чрез изучаването на икономиката. ... [+]

Икономическите сили засягат всички лица в много отношения. Контрол на тези сили зависи от разбирането на тях, придобит чрез изучаването на икономиката.

Подобни Области на изследване счетоводство БИЗНЕС международен бизнес Мисия

Мисията на икономика, счетоводство и бизнес отдел е да помогнат за създаването на добре закръглени членовете на бизнес общността, които разбират необходимостта от печалбата базирана на ограниченията за етично поведение, правно поведение, и риск. Всички четири специалности в нашата катедра (Economics, счетоводство, счетоводство-Обществени и бизнес) са предназначени да осигурят средствата, необходими за нашите възпитаници да успеят както в света на търговията и в магистърски програми градуса. Ние се стремим да оспори нашите студенти да обективно анализира икономическите обстоятелства, за да се изгради осъществими и етични алтернативи, и да вземат правилното решение, които балансират благосъстоянието на фирмата с цялостното въздействие върху обществото.... [-]

Съединени Американски Щати Нова Конкорд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Muskingum University

Muskingum университет предлага на своите студенти със звуков техническо образование, което включва теми от редица нововъзникващи области, включително разработването на уе ... [+]

Muskingum университет предлага на своите студенти със звуков техническо образование, което включва теми от редица нововъзникващи области, включително разработването на уеб инструмент, мрежа и безжична комуникация, анимирани графики, изкуствен живот, и роботиката. В същото време, отдел факултет на мнение, че една институция либерални изкуства трябва да има специална мисия, която включва обсъждане на последиците от тази технология в нашето общество и по света.... [-]

Съединени Американски Щати Нова Конкорд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Muskingum University

The Math програма в Muskingum университет е проектиран да обрисуват математиката като универсален език на творческо и критично мислене и да отговори на нуждите на тези, к ... [+]

The Math програма в Muskingum университет е проектиран да обрисуват математиката като универсален език на творческо и критично мислене и да отговори на нуждите на тези, които възнамеряват да учат, да се направи завършил работата по математика, и да се насочат към кариера, които разчитат значително след математиката.

Възможности за студенти проучване

Основната възможност за студентски изследвания е по математика 495: Математика семинар. В допълнение, студентите понякога работят един-на-един с преподаватели в учебни ситуации, насочени по научни теми.... [-]

Съединени Американски Щати Нова Конкорд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Muskingum University

The International Business основен най Muskingum университет предлага на студентите набор от компетенции, необходими за успех в днешната глобална икономика чрез комбинира ... [+]

The International Business основен най Muskingum университет предлага на студентите набор от компетенции, необходими за успех в днешната глобална икономика чрез комбиниране курсове от различни дисциплини. Студентите изучават езика и основните принципи на бизнеса, счетоводството и икономиката; придобиване на културните различия и комуникативни умения в световен език (английски за чужденци); и да получи международен план през курсова по политически науки, история и други области.... [-]

Съединени Американски Щати Нова Конкорд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Muskingum University

Мисията на Environmental Science програма в Muskingum университет е да покаже на учениците до грижовна и провокиращо мисълта академичен и изследователски опит, който ще с ... [+]

Мисията на Environmental Science програма в Muskingum университет е да покаже на учениците до грижовна и провокиращо мисълта академичен и изследователски опит, който ще стимулира целия живот и истински интерес към връзката между човека и природната среда на земята.

Възможности за студенти Стажовете

Последни стажове за Environmental Science студенти включват:

NSF спонсорира изследвания за студенти (Рагав) Programs - Muskingum студенти са участвали в различни Рагав програми в различни университети, изучаващи проблемите на околната среда. Примерите включват един студент, който учи в Фърман университет като част от своята програма за басейна изследвания и друго, което е участвало в Университета на мониторинг REU програма проби Делауеър вода в района на залива Чесапийк.... [-]

Съединени Американски Щати Нова Конкорд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Muskingum University

Трима ученици обикновено се използват от счетоводния факултет като студентски асистенти. Домашна работа, студентът асистенти клас, копирате клас подаяния, периодично учит ... [+]

Възможности за студенти Стажовете

Примери за последните стажове за студенти Счетоводни включват:

Холбрук и Manter, CPAs (Персонал Auditor) - Neeman Medical International (Азия) Ltd. (Персонал счетоводител) - Ernst & Young (Abu Dhabi) (Персонал Auditor) - членка одитор на щата Охайо (одит Fellowship Intern) Наемане на работа

Трима ученици обикновено се използват от счетоводния факултет като студентски асистенти. Домашна работа, студентът асистенти клас, копирате клас подаяния, периодично учител студенти и осигуряване на друга административна помощ.... [-]

Съединени Американски Щати Нова Конкорд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Muskingum University

Програмата за управление на бизнеса е напълно интегрирана програма степен, която има за цел да даде на студентите, така многостранен Фондацията в класната стая и възможно ... [+]

The Програма за управление на бизнеса е напълно интегрирана програма степен, която има за цел да даде на студентите, така многостранен Фондацията в класната стая и възможност за специални извън колежа стажове в света на бизнеса. Студентите тръгват подготвени за магистърски и докторски програми в областта на икономиката, бизнеса или право и за незабавно участие в бизнес средите.

Възможности за студенти Стажовете ... [-]
Съединени Американски Щати Нова Конкорд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Muskingum University

Програмата улеснява разбирането на материалите около нас и промените, които те претърпяват чрез предоставяне на студентите със знанието им е необходима за разбирането на ... [+]

The Muskingum University химия отделЛидер лаборатория интензивно преподаване програма е сертифицирана от American Chemical Society от 1966г. Програмата улеснява разбирането на материалите около нас и промените, които те претърпяват чрез предоставяне на студентите със знанието им е необходима за разбирането на всекидневния опит и екологични и икономически проблеми.

Възможности за студенти Стажовете ... [-]
Съединени Американски Щати Нова Конкорд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Muskingum University

Инженеринг наука е съвременен, мултидисциплинарен инженерна програма, предназначена за преодоляване на пропастта между научните открития и производството на нови технолог ... [+]

Инженеринг наука е модерен, мултидисциплинарен инженерна програма, предназначена за преодоляване на пропастта между научните открития и производството на нови технологии. Чрез комбиниране на широка основа в инженерство, математика, наука и либерални изкуства с практически опит в проектиране, изпълнение и отчитане на реално съществуващи проекти, степен по инженерство е много подходящ, за да отговори на бързо променящите се нужди и възможности в областта на техническите свързани с науката, кариерни полета.... [-]

Съединени Американски Щати Нова Конкорд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски