Muskingum University

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Muskingum университет

"Поколения ученици са се оказали на точното място в Muskingum College за намиране и отваряне на пътища за разбиране и компетентност. Винаги съм вярвал, че New Concord и Muskingum са центъра на вселената, защото, ако можете да си старт тук, можете да отидете навсякъде. "Джон Глен, Випуск '43 САЩ сенатор, Astronaut От основаването си през 1837 г., Muskingum е една общност на учащите - хората се учат от и с други хора. Мисията Muskingum е да образова "цялата личност" - интелектуално, духовно, социално и физически - и той го прави, като отговаря студенти, когато са на образователната континуум, а като помага на тези студенти да прогресира до максималния си потенциал.

Съвършенство Muskingum се измерва най-значимо от своите възпитаници, които са служили на света като главен изпълнителен директор на големи корпорации, големи медийни личности, учени, преподаватели, граждански и религиозни лидери, и като родители и приятели.

Научете това, което другите, включително на Harvard Business Review и Фондация Ohio на независимите колежи, трябва да се каже за Muskingum възпитаници.

Каним ви да научите повече за това много специално място.

Мисия

Мисията на Muskingum университет е да предлагаме качествени академични програми в свободни изкуства и науки в създаването на жилищен, смесено, църква, свързани с колежа и в контекста на един загрижен общност, където индивидуалното изпълнение се насърчава и човешкото достойнство е спазен. Нейната основна цел е да се развие-интелектуално, духовно, социално и физически лица цяло, чрез насърчаване на критичното мислене, позитивни действия, етична чувствителност и духовен растеж, така че те могат да доведат професионално продуктивни, лично задоволяване и социално отговорни живота.

Място

Muskingum университет, разположен в Източна и Централна Охайо, е лесно достъпен с основен изток-запад и север-юг магистрали. Селото на New Concord, родния град Muskingum е, се намира на US 22 и 40, по Interstate 70 115 мили западно от Питсбърг и 70 мили източно от Колумб. US Interstates 77 и 70 се пресичат десет мили на изток от Нова Concord близо Cambridge; Zanesville е шестнайсетмили на запад.

история

Muskingum University е богат на традиции, своя горд наследство достига обратно до първата половина на ХIХ век, когато Охайо е състояние на новородените и покрити коли носеха приключенски заселници на запад пред наскоро завършили Националната път през Ню Concord. Индийски името на университета, понякога е произнесъл погрешно и често неправилно изписана, е източник на гордост за тези, които ценят историята на тази пъстра част от границата на Америка "отвъд Alleghenies." По време на първото си Muskingum половин век спазват образователните модели на класическата колеж на периода. През 1854 жени са били приети на равноправна основа с мъжете. След Гражданската война период на устойчив растеж започна, ускорява до границата на класическата колегиума на по-малко от сто студенти се превърна в съвременни либерални изкуства и науки в колежа на някои 1900 с дипломирани студенти училище, с 225 акра.

Когато Franklin College, важна образователна институция на Презвитерианската църква през 19 век, приключени през 1927 г., нейните възпитаници ролки дойдоха да Muskingum.

През януари 2000 г., д-р Ан С. Steele стана 20-ия президент Muskingum университет. Muskingum променило в Chartered статут колеж в университет през 2009 година.

Презвитерианската Heritage

На 18 март, 1837, държавата, законодателната отпуска група граждани New Concord харта за създаване на колеж в селото. Защото общността бе договорена предимно от селскостопански хора на Scotch-ирландски произход, преобладаващата религия е презвитерианска. През 1877 Muskingum се сдружиха с Синод Ohio Презвитерианската църква United. Със сливането на Презвитерианската и Съединените презвитерианската църква през 1958 г., Muskingum започва да се свързва с новосъздадената United презвитерианска църква в САЩ. През 1983 г. тази църква се слива с Презвитерианската църква в САЩ, за формиране на Презвитерианската църква (САЩ). Пряката принадлежност Muskingum е с три-членка Синод на Завета.

Акредитация

Muskingum университет непрекъснато са акредитирани от 1919 г. насам от Висши учебни Комисията от Северния централен асоциация на колежите и училищата, (Обновена през 2013 г.), и е получил разрешение от, и получава периодична преупълномощаването от това Ohio Board на Regents да предоставят своите градуса. Програмата в областта на химията е одобрен от American Chemical Society, Muskingum университет е напълно одобрен за обучението на учителите от Ohio министерство на образованието и е акредитирана от Национален съвет за акредитация на подготовката на учителите (NCATE). Muskingum е член на Interstate сертифициране Compact който предвижда сравнима сертифициране образование в редица други държави, включително, Пенсилвания, Ню Йорк и Ню Джърси са включени. Muskingum държи членства в Американския съвет за образование, Съвета за напредък и подкрепа на образованието, на Съвета на независимите колежи и Асоциацията на независимите колежи и университети. Muskingum университет е акредитиран институционално член на Националната асоциация на училищата по музика, 11250 Роджър Бейкън Drive, Suite 21, Рестън, Вирджиния 20190, (703) 437-0700. Университетът е и член на Охайо Конфедерацията на учител Организация Образование (OCTEO).

HLC Акредитация 2012

Недискриминация Изявление

Muskingum University не дискриминира на основата на раса, цвят на кожата, религия, пол, национален или етнически произход, възраст, увреждане, физическа намеса, увреждане, сексуална ориентация, социално-икономически статус или политическа принадлежност, в допускане или достъп или лечение или заетост в своите образователни програми и дейности, включително права и привилегии, образователни политики, стипендии и програми за заеми, спортни дейности и училищни прилагат програми. Директорът на човешките ресурси, координатор съвместимост, е бил определен да координира изпълнението на Колежа с изискванията за недискриминация съгласно раздел 504 от Закона за рехабилитация от 1973 г., дял IX на Измененията образование през 1972 г. Закон за възрастова дискриминация от 1975 г., които забраняват дискриминацията и въз основа на увреждане, раса, пол и възраст, съответно. Директорът на човешките ресурси, Montgomery зала, може да се свържете по (740) 826-8114.

Академици

В Muskingum, академични програми в свободни изкуства и науки са в центъра на нашата мисия: "да се развива - интелектуално, духовно, социално и физически - цялостни личности." Класни стаи Muskingum е, лаборатории, клинични места, стажове, полеви разположения репетиционни зали, театри, галерии, игралните полета и общите части са всички места, където учениците работят с постигнатите учения учителите да развиват своята интелектуална умения, разширяват своите културни перспективи, и да развиват живота -long навици за учене, услуга, и лидерство.

Представянето на академична информация на интернет страницата Muskingum е структурирана така, че да отговорят на потребностите на определени категории студенти в университета. Използвайте връзките на тази страница, за да проучи всички възможности за учене, че академичните програми Muskingum предлагат.

Традиционни бакалавърски програми

За студентите от степента първия зрелостен изпит (влизане първи курс и студентите превод), които имат намерение да вземат по-голямата част от техните класове през деня.

PLUS Program

Проектирани да осигуряват структуриран учебен помощ на студенти с диагностицирани разлики от обучението. PLUS Програма студенти преследват традиционен бакалавърска академична програма, докато получават помощ в обучението. Връзката насочва посетителите на страниците на интернет сайта на PLUS Program.

Muskingum Program Adult (MAP)

Програма зрелостен изпит степен предназначена предимно за възрастни студенти, които са спечелили значително количество академична кредити към бакалавърска степен, но чиято работа или лични графици изискват те да участват в уроци по вечер или през уикендите.

Магистърски програми

Обхваща Магистър по образование, магистър по изкуствата в преподаването, майстор на Информационна стратегия, системи и технологии, както и образованието Специализирани магистърски програми. Студентите със степен бакалавър градуса, които търсят допълнителна разрешаването на учителите също трябва да го следващия линк.

Места

Нова Конкорд

Muskingum University

Address
163 Stormont Street,
43762 Нова Конкорд, Охайо, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 740-826-8211