North Central College

Представление

Прочетете официалното описание

North Central College

Основана през 1861 г. и е дом на 2900 студенти, North Central предлага безопасно, достъпно, практично, базирано в университета американски университетски опит на удивително място. Нашето литературно либерално изкуство - фокусирано върху кариерата - със специфични предимства в бизнеса, глобалните науки и сферата на STEM - предлага критическо мислене и комуникативни умения, дълбоки познания по теми и житейски умения, придобити в малки преподавани класове и практически опит в Naperville / Чикаго , Илинойс. Бакалавърска степен от Северен Централ е първата стъпка към предизвикателна, изпълняваща кариера.

Идеално място

Само на 45 километра западно от центъра на Чикаго, Илинойс, традиционният квартал 69 акра на North Central се намира в сърцето на приветливия град Напревил. Банките, магазините, ресторантите, парковете и историческите забележителности са само на кратка разходка от дома ви. С железопътната гара до пет минути пеша от кампуса можете лесно да пътувате до Чикаго (30-минутно пътуване с влак) за културни мероприятия, екскурзии, стажове или просто забавен ден за разглеждане на града. Ние сме също само на 30 минути от международното летище Чикаго O'Hare (ORD), което прави пътуването много удобно.

Отлични възможности за практически опит

Участието в студентски организации като Модел Обединени нации, преследване на независими изследователски проекти и участие в стажове са чудесни начини да приложите това, което учите в класната стая, и да придобиете опит, който ще ви отличи от вашите връстници. Северен Централ редовно изпраща студенти на регионални и национални конференции, за да представят своите изследвания. И тъй като Чикаго е дом на компании и изследователски институти от цял ​​свят, студентите не трябва да пътуват далеч, за да намерят летни стажове.

85098_Cornerstone.jpg

Национално признато подпомагане на международни студенти и програми

Северна Централна беше една от петте институции в нацията, които получи наградата на сенатор Пол Саймън за интернационализация на кампуса през 2015 г. Тази награда признава университетите, които постигат значителен напредък към всеобхватна интернационализация. Това, което означава за вас, е, че нашият екип е тук, за да ви подкрепи - от летището до ориентацията към завършване - и отвъд! Ще се свържем с местно семейство за приятелство, учителски наставник, преподаватели и офиси в университета, като Уелнес центъра и Центъра за глобално образование. Много от нашия персонал са живели и учили в чужбина, затова знаем какво изпитвате и сте тук, за да помогнете!

Успешни резултати

Като един от топ регионалните университети (Средния Запад) според USNews

Стипендии

В North Central знаем, че висшето образование е скъпо - и искаме да ви помогнем да постигнете мечтите си! Заедно ние партнираме, за да инвестираме във вашето бъдеще. Над 95% от приетите международни студенти получават помощ за стипендии - до 28 000 долара годишно!

Бързи факти

 • Студенти: 2900 студенти от 28 държави
 • Факултет: 151 факултета на пълен работен ден със 100% преподавателски факултет с докторска степен. или терминална степен в своята област. Всички класове се преподават от преподаватели - не от завършили студенти!
 • Класове: Среден клас от 20 и 14: 1 съотношение студент към факултет
 • Дейности: Студентите участват в над 75 студентски клуба
 • Спорт: Студентите-състезатели се състезават в 26 междуколесни спорта в NCAA Division III и Конференцията на колежа на Илинойс

85093_On_the_Riverwalk.jpg

Как да кандидатствам

Международните кандидати трябва да представят:

 • North Central College онлайн приложение или Коалиция Приложение
 • Официални преписи в средното училище, които включват поне 3 години оценки
 • Официални университетски преписи с описания на курсовете (само за кандидатите за трансфер)
 • Официални резултати от TOEFL, IELTS, SAT или ACT (изберете един)
 • Копие от паспорта

* North Central уведомява кандидатите за решението си за прием и стипендия за стипендия в рамките на приблизително две седмици след получаване на попълнената заявка.

Крайни срокове за приемане:

 • Вход за падане (август): 1 май
 • Пролетно влизане (януари): 1 октомври

Още услуги за поддръжка

 • Персонализирано приемане и опит за записване - съобразени с вашите нужди
 • Центърът за глобално образование предоставя ориентация, международни студентски консултации и възможности за обучение в чужбина
 • Учителите, центърът за писане и центърът за езикови ресурси са на разположение без допълнителни разходи
 • Гарантирани жилища в университета за всички международни студенти в безопасни, удобни зали за пребиваване
 • Dyson Wellness Center на разположение на всички студенти
 • Кариерното развитие на персонала осигурява експертна кариера и консултиране на завършилите училище
 • Институтът по английски език (ELI) на кампуса предоставя условни възможности за прием

85090_oldmainspring2.jpg

Места

Naperville

Address
North Brainard Street,30
60540 Naperville, Илинойс, Съединени Американски Щати