Прочетете официалното описание

Мисията на Northwood University е да се разработят бъдещите лидери на глобален свободната инициатива общество.

Основни ценности резюме

Ние вярваме в:

предимствата на предприемачески, свободната инициатива общество. индивидуалната свобода и личната отговорност. функционира от фондация на етиката и почтеността. насърчаване и привличане на глобалната, разнообразна и мултикултурен характер на предприятието.

Изявление Ядро Предназначение

Сърцевина Целта е да се разработи лидери, мениджъри и предприемачи с характера и уменията за шофиране лични, организационни и обществен успех.

Резултати и атрибути

Етичен кодекс

Общността на студенти, преподаватели и служители на Northwood University потвърждава този етичен кодекс, както поведенията, прокарващи нашите общи ценности.

Свобода: Ние ще упражнява лична свобода, докато застраховане на другите имат имунитет срещу произволна намеса в резултат на състояние или обстоятелство, застраховане на тази свобода ще бъде ограничена само от нашата отговорност за последствията от нея.

Уважение: Ние ще се отнасяме към всички други с внимание за техните обстоятелства и с внимателен оглед на тяхната стойност като човешки същества.

Empathy: Ще се стремим да разберем чувствата, мислите и представите за другите, за които състраданието и справедливостта на нашите действия може да доведе.

Духовност: Ние ще търсим духовното развитие, необходими за нашето щастие и растеж и насърчаване на среда, която поддържа този ръст за всички.

Честност: Ние ще обхване истинност, честност, почтеност и поиска липсата на измама или измама в себе си и другите, с които ние действаме.

Постижение: Ние ще упражняват уменията ни да се създаде високо постижение и аплодират висока постигането на другите.

Integrity: Във всички наши действия, ние трябва да се ръководи от един код на поведение, което отразява нашите ценности, безпрепятствено от обстоятелство, лична изгода, обществен натиск или частен изкушение.

Отговорност: Ние ще бъдем отговорни за грижите и хуманното отношение към другите и отговорност за предназначени и непредвидените последици от нашите действия.

A университетското образование е повече от предлаганите курсове, както и опита, предоставени на разположение. Това е архитектурата на тези елементи, предназначени да създаде дефинирани резултати. Като образователна общност, ние се фокусираме нашите усилия за постигането на следните резултати и атрибути.

Нашите възпитаници:

 1. Разберете традицията на свободата.

 2. Има широка практическа разбиране на избраната от тях област.

 3. Запознати с идеите шофиране лидери на предприятието.

 4. Общувайте ефективно в устна и писмена реч.

 5. Разберете сложни глобални въпроси.

 6. Има постоянна атракция за нови идеи.

 7. Може ли да обясни своите лични ценности.

 8. Разбиране на естетическите, творческите и духовни елементи на живота.

 9. Са ефективни само-оценители.

 10. Има действия, ориентирани.

 11. Са квалифицирани в установяване и отстраняване на проблеми.

 12. Потърсете обучение през целия живот.

Идеята Northwood

Ние гледаме на образованието на Northwood University като инвестиция в бъдещето си. Всяко лице, което посвещава време на образованието Northwood се отказва от възможността да посвети това време на всички други занимания, той или тя може да се ангажират в по това време.

Стойността на Idea

Ние вярваме, че конкурентна, продуктивни усилия могат да се преодолеят пречките, решаване на проблеми и постигане на цели; че човешките същества могат да направят разлика в света, в който живеят; че политическата и икономическата свобода са от първостепенна важност в освобождаване на творчеството и производителността; тази жертва - икономии - е необходимо условие за постигане на напредък; че на равни възможности на базата на приноса и неравенството на наградата се използват същите критерии са не само подходящи, но необходимите условия; в една система не принудени в съответствие с някои генерален план; че е различията между ни, които ни интересни и полезни един към друг; в свободата да се провали. Ние трябва да бъдем свободни да носят положителните и отрицателните последици от нашите действия; че в условията на конкурентна система, всички, които участват полза от него; ние се посвещаваме на премахването на изкуствените пречки за равни възможности за всички човешки същества. Расово, религиозно и сексуални бариери са анатема за нас; че едно разбиране и оценяване на изкуствата и хуманитарните науки е основен източник на човешката обогатяване в живота на производителните хора; че образованието никога не е нещо, което един човек може да направи на друг. Тя е по-скоро нещо, което двама души направим заедно. Това означава, че от учебно заведение, основно, фасилитатор на знания.

Ние практика здравословен скептицизъм на голяма и мощна правителство, защото смятаме, че историята е ясно показа, че такива структури се движат бързо от благосъстоянието на хората към е над народа и свободата се изгубиха в баланса. Нашата нетърпимост монолитна мощност е наблюдавано и в бизнеса, труда и правителството спектър. Подозираме, освен това, че като общество не можем да спечелят от създаването на правните монополи, освен в много редки и ограничени обстоятелства.

Това е идеята, Northwood.

история

На 23 март 1959 г., двама млади мъже с една идея, една цел, и прагматична философия, за да го обхване всички, отцепиха от кариерата си в традиционна структура колеж, за да се създаде една нова концепция в сферата на образованието.

Тяхната мечтател идея се превърна в реалност, когато д-р Arthur E. Търнър и Dr. R. Gary Stauffer записани 100 студенти в Northwood Institute, с помощта на имение от 19 век в Alma, Мичиган, като училищна сграда, малко количество пари назаем за оперативни разходи, както и голямо количество решителност.

Northwood е създадена, тъй като светът се променя. Руснаците бяха стартирани Sputnik и Америка беше най-скоро, за да се следват. Stauffer и Turner наблюдаваше надпреварата за космоса. Те представял нов тип университет-он, където преподаването на управление поведе. Докато границите на пространството бяха разкриващи техните тайни, Stauffer и Търнър разбира, всички начинания - техническа, производство, търговия, търговия на дребно, всеки вид бизнес - необходимо състоянието на най-съвременните, етика задвижване управление.

Време е валидиран за успеха на това, което тези двама млади преподаватели, наречени "The Northwood Idea" - включване на уроците на American свободната инициатива общество в класната стая колеж.

Д-р David E. Фрай пое кормилото през 1982 г. и след това д-р Keith A. Pretty през 2006 г., всяко продължаващо същите идеали като Stauffer и Търнър, никога колебаеш от основните ценности, Университета израства и зряло. Академик учебни програми разшири; Northwood превърна от един институт да акредитиран университет, Devos Завършил Училището по мениджмънт е създаден и след това се разширява; Степен Програмата за възрастни и нейните програмни центрове разширени в над 20 локации в осем държави; международни програмни центрове са се образували в Малайзия, Китай, Шри Ланка, и Швейцария народна република; и значителни строителни като университетски студентски центрове живота добавена стойност към опита на Нортууд студентите. Нови начинания като AFTERMARKET изследвания, забавления и спортен мениджмънт и мода мърчандайзинг заедно с партньорство кампус в Монтрьо, Швейцария, показват, обогатен опит за всички наши студенти.

С ясно артикулирана мисия да развиват бъдещите лидери на глобален свободната инициатива, общество, Northwood University се разширява присъствието си в национални и международни събития. Професори са ангажирани в икономическия и политическия диалог; учениците се очертават като шампиони в регионални и национални академични конкурси. На всички кампуси и във всички дивизии, Northwood University е под напрежение и се стреми активно динамично програмиране и повишена влияние.

Northwood University обучава мениджъри и предприемачи - високо квалифицирани и етични лидери. С над 35 000 бивши и жизнена бъдеще пред идеята Northwood е жив и здрав.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BBA

Northwood University

Northwood е обучила хиляди студенти да управляват и собствени успешни нови и независими автомобилни дилъри, и е работил с безброй търговци, управители, мениджъри и служит ... [+]

Автомобили са много повече от средство за транспорт. Те означават нашата свобода, чувство за независимост и често отразяват нашата личност. Знаеш ли, когато притежавате такъв, който можете да отидете навсякъде по пътя ще ви отведе, дори и ако сте от типа, който обича да карам встрани от утъпкания път.

Ето защо Automotive Маркетинг & Управление на завършилите Нортууд са в такова високо търсене. Те разбират хората, страстите, и процесите, които печелят двуколесни и четириколесни превозни средства от нашите мечти на нашите пътища. Те също така разбираме, бизнес моделите, вериги за доставка, както и финансови стратегии, необходими за поддържането на колелата на автомобилната индустрия предене. Може да се каже НУ студенти и възпитаници се считат премията пакет когато става дума за наемане на работа.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

Northwood Счетоводни студенти степен програмата получи преднина пред студенти в повечето други колежи и университети, защото Нортууд студенти започват Счетоводни курсове ... [+]

В Northwood, ние разбираме значението на развитието на силни счетоводители, които могат да Crunch номера и също служат като ценни бизнес консултанти, които познават тънкостите на финансите на компанията.

Ние ще ви научи на всичко за максимизиране на печалбата, за намаляване на разходите инициативи, и финансов анализ. Вие бързо ще се научи, че от управляващите финансови една компания, която управлява нейното бъдеще. Счетоводството е на езика на бизнеса и ние ще се уверете, че сте го говорят свободно.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

От глобални корпорации до малки бизнес предприятия и големи семейни развоя на малките бюджети на студенти, като финансово грамотни е задължително. Със знанията и опита, к ... [+]

Хората, които работят в областта на финансите да засегнат всеки човек-и всеки бизнес-, защото "парите правят света да се върти." Ти беше казал, вероятно причината, поради която трябва да отиде в колеж, е да получите добра работа, и какво от това? Точно така, да направи добри пари.

От глобални корпорации до малки бизнес предприятия и големи семейни развоя на малките бюджети на студенти, като финансово грамотни е задължително. Със знанията и опита, които ще спечелят от Northwood University, можете да увеличите в долния ред на другите, докато прави печеливша кариера за себе си. Изглежда като справедлив компромис.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

Икономика на учебната програма на Нортууд включва курсове, предназначени да ви подготви за широк кръг от кариера в бизнеса, правителството и закона. ... [+]

Един мъдър учител по икономика веднъж каза, "Търсене и предлагане. Това е всичко. "Добре, може би това не е директен цитат, но доколкото се отнася до повечето студенти, тя е за всички, които взе от тяхната гимназия по икономика клас.

Въпреки това, съществува определена порода студент, който вижда кривата на търсенето и предлагането, както повече от едно "L" и "Х". Точно както John Nash в A Beautiful Mind погледна набор от числа и видях модели и взаимоотношения, тези ученици гледат на повишаването на цените на природния газ и да видят графики, пресичащи се линии, излишък тук и недостиг там; и развива обяснения отвъд, "Ами, знаете ли, икономиката просто смърди." Economics, е въпросът за нашето време, като засяга всичко от колко газ можем да сложим в нашите коли до колко плащаме за сода и дори която колеж или университет ще присъства (FYI, отдел Нортууд финансова помощ помага да направите вашия частен образование на достъпни цени!). Дали най-близо дом или, доколкото е от другата страна на света, възможностите за Икономика специалности са световно-широки и широкообхватни.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

The International Business майорът не е специфичен за индустрията; Следователно, можете да намерите стажове, practicums, както и заетостта в рамките на всяка индустрия по ... [+]

Били ли сте някога се поставя пръста си върху земното кълбо, затвори си очите и го даде на стойност, за да видите коя страна ще кацне в? За някои, това е една забавна игра. За други това е началото на по-голяма мечта.

Ако се вгледате в тага на ризата си, колата, която карам, или любимото си парче технология, ще видите, че международните влияния са навсякъде. Когато става дума за кариера в международния бизнес, можете да си представите вашите възможности обхващат ширини и дължини. Така че независимо дали си голяма мечта включва правене на бизнес с партньори в страните от половината път по целия свят, или на собствения си дом тревно-дали тя включва живеят в друга земя или затваряне на следващия голям бизнес сделка през Skype ™ -a свят от възможности ви очакват.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

Като възпитаник FMM, можете да се наслаждавате на множество възможности за кариера. Бихте ли искали да бъде стоки купувач, стоки плановик, моден журналист, изследовател н ... [+]

Стъпка, етап, етап, етап, пауза. С ръка на бедрото, завой, завой, завъртане. Можете ръкопляскат, но не и за модела.

Това беше добро парче на модата, музиката беше точно на мястото си, и осветлението настроите перфектно настроение. Fashion тече в кръвта. Вие разбирате значението му. Можете да я видите, когато отидете в магазините-как парчетата се поставят заедно на манекените, как отпечатъците и тъкани текстури работят заедно като изкуство. Вие купувате модни списания само да откъсне обяви, че ще намерите вдъхновяващи, креативни, и желателно. Това, което ние се носят влияния възприятия-на себе си, на другите, и от нашата култура. Преди първата дума се говори, ние привличаме впечатление; и вие знаете, първата е най-важното.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

Можете да видите как ефективното управление на операциите в рамките на веригата на предлагането има огромно въздействие върху успеха на една организация. Професионалисти ... [+]

Да речем, което търсите за някои авангардни технологии, за да донесе със себе си, за да Northwood. Има много готини, нови продукти, за да изберете от-но едно там е специален. Тя отговаря на вашите очаквания. Можете да го закупите онлайн и в рамките на три работни дни, че е там в непосредствена близост.

Звучи лесно, нали? Това е, защото пътуването на продукта между "клик" и "звънец" се управлява от множество производители, доставчици, превозвачи, складове, и търговците на дребно, които работят със скоростта и фокуса на логистична нинджи. Те са част от веригата за доставки на продукта. Така че, получаване от фабриката, за ръцете си в тридневен срок изисква някои доста сериозна комуникация, планиране и работа в екип.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

Ако сте мотивирани от идеята един ден да привеждане вашите идеи за живота, за създаване на продукт, услуга или компания, че са си шеф-и, разбира се, че са в контрола на с ... [+]

Смятате ли, че разликата между някой с една страхотна идея и някой, който превръща своята идея в един голям бизнес възможност? Един от тях е средно Джо, а другият е предприемач. Ако сте виждали The Social Network, нали знаеш въздействието млади предприемачи могат да имат върху света е огромен, и наградата може действително да бъде толкова голям, колкото мечтите си.

За някои, предприемаческия ухапвания в много млада възраст. Може да са започнали в началното училище с домашно приготвена лимонада щанд. В средното училище може да са се преместили до безпътен дворове, гледане на деца, или изграждане на уеб сайтове за допълнителни пари. Шансовете са, че винаги съм бил целенасочено и амбициозен.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

С програмата Entertainment, Sport & Promotion Management Нортууд, можете да преследва кариера в БИЗ, но извън светлината на прожекторите. ... [+]

Всички сме били там. Натискането високи тонове като ние я колан в четка за коса. После плавно завъртане по петите да се погледнете в огледалото и си мислят: "Аз гледам тооолкова добър. Забравете училище, аз отивам направо към върха на класациите. "И за съжаление за повечето от нас, че мечтата стигна до скърцане на спиране, когато за първи път се записват гласовете ни по мобилен телефон и осъзнах, високите тонове са били всъщност е" люлка и мис. "Ако четете това, вие вероятно останал в училище и започнахме да планираме извън кариера извън шоубизнеса. Но преди да се откаже от мечтата, помислете за това, Shaun White (олимпийски златен медалист) не вкара рекламни договори, създаване на дрехи и обувки онлайн, или да обработи дейността на спортните си кариера по негова собствена; той има екипи от професионалисти му помагаш. По същия начин, Джъстин Бийбър има цял екип от хора, като се уверите, неговите предавания вървят гладко, интервюта му вървят добре, и най-важното, гарантиращи, че косата му изглежда добре. с Програма за управление на Нортууд Entertainment, Sport & Promotion, Можете да преследва кариера в БИЗ, но извън светлината на прожекторите.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

Майорът Реклама & Маркетинг в Northwood University е за тези, които искат да бъдат творчески справи и да имат шанс да направи вълнуващи, запомнящи се неща се случват, ... [+]

Чудили ли сте се какво бихте направили за бар Клондайк? Или си купи Sun Drop, просто защото "Хвърли ми харесва е горещо" беше толкова забавно кампания? Шансовете са, че сте дори пеят Макдоналдс ", Ba, га, ба, ба, ба, аз обичам да го" един-два пъти, както добре.

Независимо дали сте заинтересувани от написването джингли, изграждане на стратегии за марки и маркетингови планове, или проучване света на цифровата и социалните медии, бъдещето ви в тази индустрия се обажда. The Реклама & Маркетинг основен в Northwood University е за тези, които искат да се справи с творчески и имате шанс да направи вълнуващи, запомнящи се неща се случват, дори и преди дипломирането.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

В Northwood, ние приемаме изпълнителите, природните Роденият лидери, и да ги оформи в мениджъри на утрешния бизнес свят. Мислете за Northwood като площадка за бъдещите пр ... [+]

Може да сте чували фразата, "играят добре в пясъчника." Е, това е, че в много пясък, че някои от най-важните бизнес умения са първи път е разработена, като работят в групи, споделяне, справяне с конфликтите, а не хвърляне на камъни (или пясък). Това е, когато някои от нас открива сме родени, за да се произнесе, че пясък-, че сме били предназначени да бъдат лидери.

Без значение къде си кариера ще ви отведе, това е длъжен да включи работа с други хора. Вашият ефективност ще зависи от знанията си за производството на работите в, отдаденост на компанията, за която работите, и способността ви да работи самостоятелно или в екип, за да се правят нещата. Така че сега размера на пясък е нараснал, но принципите не са се променили.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

Програмата за MIS постоянно се оценява и възстановен за осигуряване на програмата е в крак с времето с актуалните тенденции в света на бизнеса. Ще имате най-доброто от дв ... [+]

The American използва работната сила да бъде задвижвана от две ръце и малко зор. Когато работник трудещите се разболя, производителността е спаднала драстично и това е до един лекар, за да диагностицира проблема и пази колелата на промишлеността биене.

Днес имаме един нов играч в работната световен цифров колега нарича технологията. Тази технология е средството, чрез което повечето бизнес комуникации, сделки и информация се разпространява, управлявани, и се съхраняват. Кой може да създаде мрежите, да създаде по-голяма сигурност, добави по-голяма ефективност, разработване на планове и програми, както и отстраняването на проблемите, да се поддържат високи нива на производителност? The MIS (Management Information Systems) възпитаник на Northwood University! The Програма MIS непрекъснато се оценява и възстановен за осигуряване на програмата е в крак с времето с актуалните тенденции в света на бизнеса. Ще имате най-доброто от двата свята, а професионалната подготовка в областта на технологиите и фон за управление на бизнеса. В резултат на това средната начална заплата за наскоро завършили студенти Northwood University надвиши $ 40,000. Ча-Чинг!... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Northwood University

Hospitality програма Northwood е предназначена да впрегне вътрешното си чувство за гостоприемство и да го превърне в лично удовлетворяващо и финансово възнаграждаване кар ... [+]

Бихте ли ни измъкна чаша ледена вода?

Ако се изправи и се върна малко вода, благодаря. Много сте любезен. Ако попитате, "Дребен или кубчета?" след това се върна с чаша, придружаващ стомна с вода и пресни боровинки кифли, които сте се приземи на дясната страница. Hospitality програма Нортууд е проектиран да впрегне вътрешното си чувство за гостоприемство и да го превърне в лично удовлетворяващо и финансово възнаграждаване кариера.... [-]

Съединени Американски Щати Midland
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

International Student Testimonials – How has Northwood helped you?

Northwood University 2015 Style Show “Labels of Love” Promo

Northwood University Auto Show 2014