Прочетете официалното описание

Охайо Уеслийн предлага пълен бюфет на опит за учене и преживяване, което ще ви остави да искате повече.

От 1842 година.

Все още ненаситен.

Ohio Wesleyan University е общност от хора, които имат ненаситен апетит за живот и учене. Ние сме страстни и нетърпеливи да направим връзки със света около нас и света в него. Защо? Тъй като свързването на разни идеи, перспективи и опит предава иновации и открития. Нашият 200-акра кампус предлага безброй възможности за разглеждане. Проследявайте ги всички. Сънувайте нови идеи. Завладявайте ум-разпенващите и бъдещи възможности за оформяне. Изживейте пълноценно богатството и свързаността на либералното изкуство.

Създайте утре за нашите ученици

Със същата кампания "Connect Today", "Създайте утре" - най-голямата в училищната история - ние подновяваме ангажимента си към нашите принципи за основа, докато графикираме един смел път напред. В ОУС продължителствените ценности на либералното изкуство продължават да подготвят завършилите за живот на лидерство и служба във всеки сегмент на нашето общество. Благодарим ви за ролята си в поддържането на наследството ни.

Инвестиране в нашите професори Цел: 37 млн. Долара

Попитай на някого какво обичат за ОУС и ще назоват любим професор - или двама или трима. Подкрепата ви дава възможност на OWU да набира, развива и развива най-големия ни актив - хората, които образоват, оформят и вдъхновяват утрешните ни лидери.

Стипендии и финансова помощ Цел: 50 милиона долара

Не трябва да оставяме ресурсите да пречат на трансформационния ефект на образованието на ОУС. Независимо дали става въпрос за основана на нуждите, основана на заслуги, или помощ за връщащ се студент, стипендиите могат да бъдат решаващ фактор за привеждане на студент в ОУС и гарантиране, че те могат да завършат образованието си.

Инвестиране в нашия колектив: Подобрения в капитала Цел: 43 милиона долара

Нашият исторически campus е гравиран с няколко впечатляващи нови сгради и е видял някои от най-емблематичните ни пространства дават нов живот и цел, благодарение на значителната филантропска подкрепа.

Връзката OWU | Цел: 35 млн. Долара

Тази новаторска учебна програма позволява на учениците да свържат академичната теория с реалния свят в глобален контекст. В допълнение достъпът на студентите до стажове ще бъде разширен чрез планирания Център за връзки с кариерата.

Инвестиране в всеки ден: годишно предоставяне | Цел: 35 млн. Долара

Ние оставаме ангажирани да запазим нашия красив кампус и да подобрим нашите високотехнологични учебни пространства. От технологията до финансирането на програмата, обучението на преподаватели и персонал и заплатите, годишните подаръци се докосват до всяка част от ОУС всеки ден.

Мисия

Изложение на целите

От основаването си Охайо Уеслийн поддържа връзката си с методологическата (сега обединена методистка) църква, която предлага качествено стипендии, лидерство и служба, обогатила както църквата, така и обществото.

Уставът на Охайо Уеслийн предвижда, че "Университетът завинаги ще се води на най-либералните принципи, достъпни за всички религиозни деноминации, и предназначени в полза на гражданите ни като цяло".

В духа на това наследство университетът се определя като общност от учители и ученици, посветени на свободното търсене на истината. Тя се опитва да развие в своето качество на интелекта и характера на своите ученици, които ще бъдат полезни, независимо от това, което решат да направят в по-късния си живот. Предаването, разширяването и откриването на знания са от основно значение за традицията на либералните изкуства.

Докато насърчава професионалната стипендия и се чувства оправдано горд от своя факултет и завършилите, които се радват на национална или международна репутация в своите области, университетът има за своя главна цел да бъде качествена институция за преподаване и учене. Тъй като ефективното обучение е от най-голямо значение, членовете на факултета редовно се преглеждат и оценяват за отлични постижения в преподаването.

Охайо Уеслиан се преценява успешно, когато е постигнала три цели в работата си със студентите:

Първото е да се предадат знания. Тук се включват познания за нашето културно минало; либералното образование комуникира кои велики умове си мислеха, велики художници са създали, велики лидери са направили. Също така са включени нови знания; либералното образование комуникира това, което се придобива по границите на съвременното изследване и сегашните постижения на човешкия дух. Целта на предаването на знанието започва с убеждението, че е целесъобразно да притежавате знанието и прозрението, предавани чрез хуманитарните науки, изкуствата и науките.

Втората основна цел е да се развият и подобрят някои важни способности на студентите. Тъй като те преминават през учебната програма на университета, студентите осигуряват фундаменталните умения за четене, писане и количествен анализ. Те изграждат върху тези умения способността да мислят критично и логично, да използват методите на различните сфери на разследване и да разбират символичните езици, използвани за кодифициране и общуване на знанията в днешното общество. Те могат да развият естетическа чувствителност или творчески таланти в няколко области. Много студенти се учат да интегрират теорията с практиката, като се подготвят за кариера в различни дисциплини и чрез предпрофесионални и професионални програми.

Третата цел е да се постави образованието в контекста на ценностите. Либералното образование се стреми да развие в студентите разбиране за себе си, благодарност към другите и готовност за посрещане на отговорностите на гражданството в свободното общество. Тя признава, че обучената чувствителност към частни и обществени ценности, основаваща се на здраво разбиране на различни културни наследства, е важна за съзряване и живот за добър живот. Той придава голяма чест на интелектуалната честност. В съответствие с нашата методологична традиция Охайо Уеслийн насърчава загрижеността си за всички религиозни и етични въпроси и стимулира своите ученици да изследват собствените си възгледи в светлината на тези въпроси.

В степента, в която Охайо Уеслийн се обучава либерално, той изпълнява своята крайна цел да подготви студентите за знания, компетентност и характер за лидерство, служба и продължително обучение в сложно и все по-глобално общество.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BBA

Ohio Wesleyan University

Подготовка за бъдещето на бизнеса - това е фокусът на бизнес администрацията на OWU. Научавате се да планирате, организирате, ръководите и контролирате функциите и процес ... [+]

Бакалавър по бизнес администрация

Подготовка за бъдещето на бизнеса - това е фокусът на бизнес администрацията на OWU. Научавате се да планирате, организирате, ръководите и контролирате функциите и процесите на бизнеса в една динамична и глобална икономика. Програмата е рядка в национално либерални изкуства, което ви дава висококачествено бизнес образование заедно с фондация за либерални изкуства, подготвяйки ви за смислена работа и живот.... [-]

Съединени Американски Щати Делауеър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Ohio Wesleyan University

Анализът на данните е бързо развиваща се професия в широк спектър от области, включително финанси, здравеопазване, застраховане, биомедицински изследвания, компютърни нау ... [+]

Бакалавър в "Данни"

Анализът на данните е бързо развиваща се професия в широк спектър от области, включително финанси, здравеопазване, застраховане, биомедицински изследвания, компютърни науки, маркетинг и много други области. Експертите в анализа на данни бързо се оценяват за способността си да обработват големи количества данни, да откриват значими тенденции и да правят прозрения, които водят до важни решения.... [-]

Съединени Американски Щати Делауеър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Ohio Wesleyan University

За да развиете широк спектър от знания, ще вземете специална основна учебна програма, разработена специално за политиката на OWU и правителствените специалности. Работейк ... [+]

Бакалавър по "Политика"

Вашето проучване на правителството ще осигури богата комбинация от реалните и идеалните ценности, които често са в конфликт както с другите, така и с практическите пречки, които стоят встрани. Тези взаимодействия ни противопоставят всеки ден като индивиди, граждани на нацията и членове на глобалната общност.

За майорът

За да развиете широк спектър от знания, ще вземете специална основна учебна програма, разработена специално за политиката на OWU и правителствените специалности. Работейки в тясно сътрудничество с вашия преподавател по преподаватели, ще изберете курсове във всяка от основните области, за да задоволите Вашите уникални интереси и професионални цели. Катедрата предлага и петчленен непълнолетен.... [-]

Съединени Американски Щати Делауеър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Ohio Wesleyan University

Този биолог основен осигурява основа в биологични принципи с най-голям набор от гъвкавост в избираеми да проучи различни биологични теми. Като основен биолог се научавате ... [+]

Бакалавър по биология

Биологията е изучаване на живота, от молекулярно ниво до целия организъм до глобалната биосфера. Биолозите изследват всички аспекти на живите системи и биологичните открития продължават да подобряват човешкото здраве, производството на храни и устойчивостта на околната среда.

За майорът

Този биолог основен осигурява основа в биологични принципи с най-голям набор от гъвкавост в избираеми да проучи различни биологични теми . Като основен биолог се научавате да идентифицирате, променяте или управлявате биологичните процеси от единични клетки до цели организми.... [-]

Съединени Американски Щати Делауеър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Ohio Wesleyan University

Охайо Уеслийн е един от няколкото малки колежи с две близко интегрирани научни отдели: Ботаника ... [+]

Бакалавър по зоология

Охайо Уеслийн е един от няколкото малки колежи с две близко интегрирани научни отдели: Ботаника

За майсторите

Програмата за зоология на Охайо Уеслийн ви дава две основни възможности, така че да можете да създадете програма, която да отговаря на вашите интереси и цели на кариерата.

Общата математика "Зоология" е предназначена за студенти, които се интересуват от изучаване на хора и други животни, но може би не искат да следват професионална кариера в областта на медицината или зоологията. Често големите специалности за зоология избират да удвоят магистърска степен в друга дисциплина, като допълнително разширяват възможностите си за кариера.Предварителният специалист по зоология е по-подходящ за тези, които се подготвят за медицинско или висше образование по зоология. Завършването на този магистър ще удовлетвори минималните изисквания за прием на почти всички дипломирани програми по биология или зоология, както и за посрещане на повечето от предпоставките за медицинските, зъболекарски и ветеринарномедицински училища.Зоология, генерал майор... [-]
Съединени Американски Щати Делауеър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Ohio Wesleyan University

Ако решите да сте магистър по икономика, ще имате курсове по микроикономика, макроикономика, изследователски методи, международна и сравнителна икономика и интегриращ ста ... [+]

Бакалавър по икономика

Икономиката е социална наука, която се занимава с вземането на решения, когато ресурсите са оскъдни. Освен че се използва в бизнеса, икономиката се използва за подпомагане на развитието на страни с по-ниски доходи, помощни държави, които се занимават с проблемите на безработицата, разбират най-добрия начин за подобряване на околната среда, разбират защо потребителите купуват това, което купуват, определя доходите на хората.... [-]

Съединени Американски Щати Делауеър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Ohio Wesleyan University

Курсовите предложения в областта на компютърната наука Ви подготвят за професионална работа или продължаване на обучението в завършено училище. ... [+]

Бакалавър по компютърни науки

Курсовите предложения в областта на компютърната наука Ви подготвят за професионална работа или продължаване на обучението в завършено училище.

За майорът

Учениците обикновено започват с учебния курс по компютърни науки и програмиране. Това е последвано от междинни курсове, които покриват основните проблеми на хардуера и софтуера. Учениците изучават разнообразни езици за програмиране на високо ниво (включително C / C и Схема), асемблер, операционна система UNIX, обектно-ориентирано програмиране и запознаване с университетския и ведомствения компютърен хардуер.... [-]

Съединени Американски Щати Делауеър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Ohio Wesleyan University

Магистърът започва с смятане и преминава към междинни курсове, които полагат основите за по-нататъшно проучване на математиката. Човек трябва да вземе теоретичен курс по ... [+]

Бакалавър по математика

Отделът предлага курсове за студенти, които предвиждат работа или завършват работа по математика, статистика или математика. Освен това предлагаме курсове за студенти, които желаят да използват математика или статистика в подкрепа на друг голям или просто да научат нещо ново и количествено.

За майорът

Магистърът започва с смятане и преминава към междинни курсове, които полагат основите за по-нататъшно проучване на математиката. Човек трябва да вземе теоретичен курс по анализ или алгебра, както и курс (или може да демонстрира умения) в компютърното програмиране. От там отделът предлага богата колекция от напреднали математически курсове, които подготвят студентите за разнообразни възможности за кариера.... [-]

Съединени Американски Щати Делауеър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Ohio Wesleyan University

Особеното международно изучаване на Охайо Уеслийн се фокусира върху опита и връзките. Като студент имате много възможности да спечелите опит в реалния свят чрез стажове и ... [+]

Бакалавър по международни изследвания

Особеното международно изучаване на Охайо Уеслийн се фокусира върху опита и връзките. Като студент имате много възможности да спечелите опит в реалния свят чрез стажове и изследователски проекти във Вашингтон и околности по света. Също толкова важно е да имате ежедневни международни възможности в университета - да се срещнете с експерти по международни политики и учени, да скачате с лидери в НАТО и други международни организации, да взаимодействате с възпитаниците на ОУС на висотата на федералните агенции и да живеете в колежа със съученици от цял ​​свят Светът.... [-]

Съединени Американски Щати Делауеър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Ohio Wesleyan University

Увеличаването в психологията отваря вратата към света на възможностите, а възпитаниците на психологията на ОУС извършват важна работа в много области в цялата страна. Пси ... [+]

Бакалавър по психология

Увеличаването в психологията отваря вратата към света на възможностите, а възпитаниците на психологията на ОУС извършват важна работа в много области в цялата страна. Психологическите специалности събират и анализират данни и се научават да съобщават наблюдаваните тенденции. Много от тях също участват в уникални проекти с преподаватели.

За майорът

Като магистър по психология в ОУС ще изучавате широк спектър от теми:... [-]

Съединени Американски Щати Делауеър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Ohio Wesleyan University

Химията ни позволява да разберем как се държат атомите и молекулите и как тези поведения водят до всичко, което познаваме и обичаме. Това е изследването на материята и вс ... [+]

Бакалавър по химия

"Синтезът на молекулите поставя химията много близо до изкуството. Ние създаваме обектите, които ние или другите изследваме или оценяваме. "

- Роалд Хофман

Химията ни позволява да разберем как се държат атомите и молекулите и как тези поведения водят до всичко, което познаваме и обичаме. Това е изследването на материята и всички промени, които имат значение, могат да бъдат подложени. Химическите специалности се стремят да разбират различни феномени от молекулярна гледна точка.... [-]

Съединени Американски Щати Делауеър
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Address
South Sandusky Street,61
43015 Делауеър, Охайо, Съединени Американски Щати