Paul Smith's College

Представление

Прочетете официалното описание

Когато става въпрос за темплейт колежи, Пол Смит е всичко друго, но. В действителност, ние сме единственият 4-годишен колеж в границите на световно известните "завинаги диви" Адирондак.

Студентите в колежа опит Paul Smith е практически образование, който комбинира доказан обучение кариера с един смислен изследване на себе си, обществото и на земята:

  • ако сте горското голяма, ще играе роля в устойчивото управление на 14,000 декара имот на Колежа
  • ако сте рибарство и диви животни науката основен един, ще се научите да маркирате и да следите различни видове
  • Ако сте предприемачески бизнес проучвания основен, ще напише работещ бизнес план за локална работа

Дневна и учене тук, изисква специален вид на студент - някой, който оценява изобилието на нашата природа и прегръща духа ни на творческа самостоятелност. Ние наричаме себе си Smitties. Звучи като теб? Нека да говорим!

Нашата мисия

Пол Смит е за разлика от всички колеж в Америка. Нашето място и историческо наследство предлагаме студенти несравними възможности за ръце на обучението в областта на управление на околната среда, управление на горското стопанство, хотелиерството и повече. Нашият уникален подход е да се съчетаят опита и традиционния живот, с помощта на класната стая, като отправна точка за теренна работа, лабораторни изследвания, стажове и опит по време на работа.

В резултат на това, завършили колеж Пол Смит оставят с твърдата академична подготовка, увереност и реалния свят опит, за да процъфтяват в избраните от тях области.

Мисия

Колеж Пол Смит активно обучава студенти да станат продуктивни граждани чрез комбиниране на опита и традиционния инструкция чрез нашия ангажимент за откритие, дисциплина и креативност. College общност Нашата Пол Смит, пребиваващи в рамките на Адирондак парк, насърчава икономическото, социалното и екологична устойчивост.

Защо Павел Смит? Това е за опита

Ето формулата: Нашите академици + нашия факултет + нашето място = колеж опит не можете да получите никъде другаде.

С около 900 студенти Пол Смит е плътно плета, подкрепяща, и съвестно "зелена" колеж. Ние предлагаме 17 бакалавърски и седем асоциирани специалности.

От Campus да Кариера

Девет от десет Smitties - това е, което ние наричаме възпитаници Пол Смит - кацне на работа или да отидете до град училище в рамките на шест месеца от завършването. Нашите възпитаници включват екологични политици, храна камиони предприемачи, Парк Рейнджърс, курортните мениджъри и Fortune 500 изпълнителни директори.

Животът в Адирондак

Те не ни се обадете на Колежа на Адирондак за нищо. Нашата кампус се намира във вътрешността на шест милиона акра Адирондак парк - и когато живееш тук, вие се превърне в Adirondacker. Ние разполагаме с екип Woodsmen и екип шампионата снегоходство. И всеки февруари ще се съберат с хиляди колеги Adirondackers в Saranac езеро в чест на източния бряг на най-дълго Winter Carnival. В топлото време, заемат едно от канута на Колежа, походи мили пътеки в непосредствена близост, или справяне кампус високи въжета курс. През зимата можете да се удари в закрит кампус стена за катерене и олимпийския ски пистите в Whiteface планина само на 30 минути нагоре по пътя.

Какво може да опита на Пол Смит направи за вас?

Елате да видите за себе си. График на посещение кампус или говори с офицер от признания, като се обадите (800) 421-2605 или ни изпратите имейл на admissions@paulsmiths.edu.

Места

Пол Смитс

Address
New York 30,7777
12970 Пол Смитс, Ню Йорк, Съединени Американски Щати