Pima Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Pima Community College е двугодишен колеж, обслужващи по-голям Tucson столичния район в шест места в цяла Pima окръг. Основана през 1966 г., кредитните курсове Pima се възлагат удостоверения и степени асоциираното в най-различни области. PCC Също така се предвижда развитие на работната сила, програми за обучение, кариерно развитие, продължаващо образование и обучение на възрастни.

Pima се ангажира да предоставя удобен, достъпен и достъпен висококачествено образование със силата да трансформира живота на нашите ученици, и подобряване на нашата общност. История и мисия Мисията на Pima Community College е да бъде отворен прием институция предоставяне на достъпни, всеобхватни образователни възможности, които поддържат успех студент и да отговарят на различните нужди на своите студенти и на общността. Тази мисия, заедно с нашата визия и ценности, да осигури рамката за дейностите на Колежа.

История Pima показва твърд ангажимент да направи разлика в нашата общност.

Акредитация Pima е напълно акредитиран от Комисията за висше обучение (HLC). Няколко специализирани програми също са акредитирани или заверени от агенции в орган.

Международни Студенти - Успешни пътувания започват тук Добре дошли International студенти! Открийте многобройните ползи от започване на образователна кариера в Pima Community College.

Можете да се запишете на разходите за обучение чрез стартиране на висшето образование в Pima Community College. Четири години университети са по-скъпи, отколкото в общността колежи. 2 + 2 възможности. Вземете два градуса, вместо на един!

Завършване на първите си две години на висшето образование в Pima Community College и получи Associate степен. Тогава завършите Baccalaureate степен в университет. споразумения за трансфер на Pima му позволяват лесно да прехвърли на нашите партньорски институции, включително и в Университета на Аризона, за да завършите си степен.

Вземете качествено образование с високо квалифицирани преподаватели и се радват на персонално обучение в дадена настройка малка класна стая. Насладете се на различните образователни системи в Съединените щати. Започнете образованието си в Pima Community College и прехвърли на нашия местен университет или друг университет в Съединените щати. Получат конкурентно предимство. Включете се в нашата Honors Program.

Ние сме тук, за да ви подкрепят! Дневна и обучение в друга страна е вълнуващо, но може да ви накара да се чувстват несигурни. Ние се ангажираме да направи престоя Ви топло и добре дошли. Ето защо International Student Services Office Pima Community College е да ви помага през изискванията за студентска виза и ви води през успешна академичен опит. Това е част от нашия ангажимент да помогне на всеки студент успее.

Имиграцията съветва: разбиране на правата и отговорностите, кандидатстващи за избор на практическо обучение. Академик съветва: избор на програмни курсове, преглед на напредъка към трансфер университет, избора английски-като-Второ-езикови курсове. Културен корекция: прекарва време с други международни ученици, разбирането американските митници, обучение как да живеят в Тусон.

Места

Tucson

Address
Community Campus,
401 North Ave.

85709 Tucson, Аризона, Съединени Американски Щати

Tucson

Address
Northwest Campus,
7600 North Shannon Road

85709 Tucson, Аризона, Съединени Американски Щати

Tucson

Address
Desert Vista Campus,
5901 South Calle Santa Cruz

85709 Tucson, Аризона, Съединени Американски Щати

Tucson

Address
West Campus,
2202 West Anklam Rd

85709 Tucson, Аризона, Съединени Американски Щати

Tucson

Address
Downtown Campus,
1255 North Stone Ave.

85709 Tucson, Аризона, Съединени Американски Щати

Tucson

Address
Davis-Monthan Air Force Base Education Center,
5355 E. Granite St., Building 2441, Suite 100

85707-3011 Tucson, Аризона, Съединени Американски Щати

Tucson

Address
East Campus,
8181 East Irvington Rd

85709 Tucson, Аризона, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия