Прочетете официалното описание

Rosemont College е общност от учещи през целия живот, посветени на академични постижения и насърчаване на радост в преследването на знания. Rosemont College се стреми да развие във всички членове на общността на отворения и критични съзнанието, способността за вземане на обосновани морални решения, и чувство за отговорност, за да служи на другите в нашия глобално общество.

Вкоренени в католицизма, Rosemont приветства всички вероизповедания и се ръководи от принципите на Корнелия Конъли и Дружеството на Светия Child Исус да отговори на нуждите на времето.

Rosemont Кандидат стойности:

Доверието в и почит за достойнството на всеки човек;
Многообразието с ангажимента за изграждане на междукултурна общност;
Устойчивост и кураж в насърчаването на справедливостта със състрадание;
Грижа за Земята като наш общ дом.

Мисията на Rosemont College потоци от образователната философия на спонсорирането религиозно общество, което отвори Rosemont през 1921 г., Дружеството на Светия Child Исус. Тази философия е пропита с духа и образователни принципи на основателя на Обществото, Cornelia Конъли. Това Светия образованието на детето е ясно определена, но гъвкава идеал, чиито корени са в християнските ценности и изрази, приспособен към възможностите за обучение, които дават възможност на студентите да се отговори на живота с радост, ревност и състрадание. Единственият колеж в един свят-широка мрежа от Светия деца образователни институции, Rosemont е заземен в Светия философията на детето, която насърчава студентите да се срещнат разнообразие и промените с увереност в собствените си подаръци и в Бог, който е направил завет с човешкото семейство.

история

Rosemont College е основан през 1921 г. от Дружеството на Светия Child Исус.

От ранните дни на институцията чрез настоящето, SHCJ родоначалници, Cornelia Конъли е движещата сила зад такса Rosemont да образова ученици ", за да отговори на нуждите на епохата", която е неразделна част от растежа на Колежа.

Rosemont е разположен на 56 акра в историческия жилищен квартал на Rosemont, Пенсилвания, на 11 мили западно от Филаделфия на крайградски основната линия. Колежът е известен с отличната си академична репутация и съсредоточава усилията си върху разработването на интелектуална, духовна и емоционална благосъстоянието на всеки студент.

През годината в Rosemont еволюира до "отговаря на нуждите на възрастта", като развива като един колеж с три училища: бакалавърска колеж и училищата на Graduate и професионални изследвания.

На 30 май, 2008 г. Съвета на настоятелите на Rosemont College одобри стратегически план, който подчерта и разширена записване на Колежа, програми, и репутация чрез възприемане съвместно образование, партньорства, както и онлайн обучение. През 2009 г., на Колежа отвори врати в бакалавърска степен на всички заинтересовани и квалифицирани мъже и жени в обединяването на Колежа три училища и разширяване на мисията, че е "общност на учащите" на Колежа. Същата година, на училищата на Graduate и Professional получили акредитация да предложи изцяло онлайн степен програми от Комисията Близкия членки на висше образование Образование.

Rosemont обогатява своите предложения чрез обширна сътрудничество с много от нейните съседни образователни институции като Villanova University, Източна университет, Кабрини College, Имакулата университет, и др. Rosemont е установила партньорства чрез споразумения артикулационни с Дрексел и Temple университети да предлагат предварително мед, двойна степен и честта програми.

Колежът достига до общността, като предлага разнообразие от некредитни програми и уникална програма "Форум" за мъже и жени от всички възрасти, в допълнение към по кампуса художествени изложби и културни програми.

Rosemont има около 8000 живи възпитаници. Те могат да бъдат намерени в високопоставени позиции в областта на науката и медицината, издателска дейност, политика, бизнес, образование, право, и изкуствата. Rosemont е последователно класирана от US News и World Report, и също така е наречен в чест Roll Фондация Джон Темпълтън и "Character-Building колежи" и като "Колеж по отличие." Rosemont е един от 218 колежи, наречен "The Best Североизточна колежи "от Принстън преглед. Rosemont осигурява жени и мъже от всички възрасти и произход с образователна и духовна основа, целяща да им помогне да достигнат максимални усилия потенциал.

Rosemont се ангажира да подготвят физически лица да отговорят на предизвикателствата на времето и да действат отговорно и ефективно в постоянно променящия се свят.

Бързи факти

Основана: 1921
Местоположение: Suburban. Единадесет мили западно от центъра на град Филаделфия
Характер: Католическата - Обществото на Светия Child Исус
Тип: Private; либерални изкуства
Общо за прием на студенти: 1103
Бакалавърски записване: 597
Завършил записване: 506
Student Учител Ratio: 10: 1
Среден клас Размер: 12
Бакалавърски колеж за обучение и такси 2015-2016 учебна година: 31 520 $
Бакалавърски колеж за обучение и такси 2016-2017 учебна година: 18 500 $
Стая и храна 2015-2016: Basic двойно настаняване; включва електронна поща и интернет услуга: $ 13,400 на година
Стая и храна 2016-2017: Basic двойно настаняване; включва електронна поща и интернет услуга: $ 11,500 на година
Училище за следдипломно обучение Обучение 2015-2016 учебна година: $ 640 / кредит час
Училище за професионални изследвания Обучение 2015-2016 учебна година: $ 540 / кредит час
Лека атлетика Division: NCAA III
Мъжки спортове: ски бягане, баскетбол, лакрос, голф, футбол, и тенис
Дамски спортен: бягане, баскетбол, лакрос, футбол, софтбол, тенис, волейбол и
Акредитация: Rosemont е акредитиран от Комисията за Близкия членки за висшето образование, ул Market 3624, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Rosemont College

Бакалавърската степен по счетоводство осигурява здрава основа в области на финансовото счетоводство и отчетност, цена и управленско счетоводство, одитиране, и федералните ... [+]

счетоводство

Бакалавърската степен по счетоводство осигурява здрава основа в области на финансовото счетоводство и отчетност, цена и управленско счетоводство, одитиране, и федералните данъци на доходите. Студентите ще предприемат всички курсове, които се изискват за Certified Public Счетоводство изпит в страните от Общността на Пенсилвания.

Майорът подготвя студентите да имат поглед върху език, теория и принципи на отчитане на кариери в частния сектор, промишлеността, правителствени и не-за-печалба и публична отчетност.... [-]

Съединени Американски Щати Rosemont
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Rosemont College

Бакалавърската степен по Финанси осигурява специализация на студенти, които искат да следват докторантура и / или заетост в рамките на тази област. Майорът в финансите по ... [+]

финанси

Бакалавърската степен по Финанси осигурява специализация на студенти, които искат да следват докторантура и / или заетост в рамките на тази област. Майорът в финансите подготвя студентите да работят в областта на банковото дело, застраховането, финансов анализ, богатство и управление на инвестиции, в държавния сектор: отглеждане и внедряване на капитал, осигуряване на подкрепа за ден за ден управлението на паричните средства и подкрепа пенсионен фонд. ... [-]

Съединени Американски Щати Rosemont
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Rosemont College

... [+]

[-]
Съединени Американски Щати Rosemont
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Rosemont College

Майорът биологията има за цел да подготви студентите за кариера в областта на здравеопазването, научноизследователската и развойна дейност, образование, изследвания на ок ... [+]

биология

Бързо променяща се и винаги се развива, биология присъства някога в днешното общество. Биология студенти тук в Rosemont College ще имат възможност да избират между три песни на изследване:

биология Track Evironmental Track Pre-Health Track

Майорът биологията има за цел да подготви студентите за кариера в областта на здравеопазването, научноизследователската и развойна дейност, образование, изследвания на околната среда, завършил или медицинско училище, и повече. Учениците ще завършват с разбиране на основите на биологични понятия.... [-]

Съединени Американски Щати Rosemont
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Rosemont College

Програмата на математиката дава на студентите здрава основа за различни кариери в бизнеса, технологиите, науката и повече. Студентите ще завършат готови да преминем към з ... [+]

математика

Чарлз Кейлъб Колтън веднъж каза: "Изучаването на математиката, като Нил, започва в прецизност, но завършва в великолепие." Математика е довело до големи неща в света от изграждането на Сфинкса в Египет до лекарите, предписващи правилно дозиране на лекарства.

Програмата на математиката дава на студентите здрава основа за различни кариери в бизнеса, технологиите, науката и повече. Студентите ще завършат готови да преминем към завършил проучване, както и за кариера в частни или държавни сектори сред много хора.... [-]

Съединени Американски Щати Rosemont
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Rosemont College

Майорът The химия в Rosemont дава на студентите необходимите знания за създаване на успешна кариера в различни сектори на икономиката и следдипломно обучение. Студентите ... [+]

химия

Без химия света, какъвто го познаваме много добре може да не съществува, бихме могли никога не са се научили как да се запази храната, за да се излекува болестта, за да се създадат ваксини и много повече.

Майорът The химия в Rosemont дава на студентите необходимите знания за създаване на успешна кариера в различни сектори на икономиката и следдипломно обучение. Студентите от специалност химия са длъжни да вземат курсове, включително: една година на обща химия, а година по органична химия, аналитична химия, физикохимия и биохимия.... [-]

Съединени Американски Щати Rosemont
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски