Slippery Rock University

Представление

Прочетете официалното описание

Slippery Rock University , основан през 1889 г. от гражданите на квартала Slippery Rock, е най-големият университетски жилищен университет в региона. Университетът е оформен от неговото нормално училищно наследство и се характеризира със своя ангажимент за интелектуално развитие, лидерство и гражданска отговорност.

SRU отвори врати на 26 март 1889 г. като Слипъри Рок Нормално училище с мандат да обучава заинтересовани и способни хора да бъдат учители. През годините SRSNS изпълнява добре мандата си, като завършва хиляди студенти, за да назначава държавните училища в Пенсилвания и в цялата страна.

През 1926 г. институцията е закупена от Commonwealth, преименувана на Slippery Rock State Teachers College, става четиригодишен учителски колеж и продължава традицията на обучение на учители.

Slippery Rock State College е създадена през 1960 г. и за пръв път може да присъжда бакалавърска и висше образование в либералните изкуства и в професиите. През 1983 г. получава статут на университет.

Днес SRU е универсален университет, предлагащ широк спектър от бакалавърски и избираеми програми за завършили висше образование.

Намира се в подвижните хълмове на Западна Пенсилвания, SRU е най-западната институция на 14-кампусната Пенсилвания държавна система за висше образование . Общественият кампус от 660 акра е по-малко от час на север от Питсбърг, на един час южно от Ери и на 45 минути източно от Йънгстаун, щата Охайо. Две големи магистрали, I-79 и I-80, се пресичат в рамките на седем мили от университета, удобно свързвайки го с цялата Общност и съседните й региони.

Кампусът се намира в квартал Slippery Rock в окръг Бътлър, Пенсилвания, безопасна и приятелска общност от приблизително 3000 души, обградени от подвижни земеделски земи, гори и искрящи ледени езера.

Разширено учене

Разширеното обучение в SRU ви дава достъп до качествено образование чрез разнообразни възможности, като предлагане на курсове чрез дистанционно обучение, Центъра за развитие на лидери, Център за обучение по околна среда McKeever, Център за екологично образование в Пенсилвания и Института за обучение по пенсиониране.

SRU предлага възможности за учене за студенти чрез партньорства и сътрудничество с бизнеса и индустрията и сдружения с корпорации и нестопански организации.

Места

Хлъзгава скала

Slippery Rock University of Pennsylvania

Address
1 Morrow Way Slippery Rock,
16057 Хлъзгава скала, Пенсилвания, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 724-738-9000