Прочетете официалното описание

Южна членки университет (ССУ) се превръща в лидер в изпълнителната бизнес образование, като предоставя на своите студенти с уменията, необходими за управление на малък бизнес или напредване в висши ръководни длъжности в една голяма компания. Дали вашия интерес е в бизнеса на технологии, здравеопазване, държавно управление, търговия на дребно или без печалба, ССУ ще ви научи на умения, необходими за постигане на успех в днешния конкурентен пазар.

SSU има кампуси в някои от най-красивите места в Съединените щати - от световна класа South Coast Plaza до плажовете на Тихия океан със своите спиращи дъха залези. Нашата кампус в областта Newport Beach на Orange County (на "OC") се намира в близост премиер за хранене, търговски и развлекателни дестинации в Южна Калифорния. Дисниленд, Universal Studios, Холивуд и други основни забележителности са само на кратко разстояние с кола.

През 2010 г. Южна членки университет получи национална акредитация от акредитация съвет за независимите колежи и училища (ACICS). Нашата акредитация позволява SSU да предложи на всички специалности (BBA и MBA) и Intensive English програмата на всички ССУ места - Fashion Valley, Newport Beach и La Jolla.

Южна членки университет също е лицензиран да оперира от Бюрото Калифорния за Private след средното образование (BPPE).

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BBA

Southern States University

Бакалавър по бизнес администрация е програма за степен на четири години, в които ще бъдат подготвени студентите от академичните среди, в допълнение към практически опит, ... [+]

Бакалавър по бизнес администрация е програма за степен на четири години, в които ще бъдат подготвени студентите от академичните среди, в допълнение към практически опит, необходими, за да оцелеят в днешната трудна бизнес среда. Общообразователните и долна дивизия курсовете осигуряват силна академична фондация, която включва хуманитарни науки, изкуства, наука и бизнес курсове, така че студентът има склонността да успеят в по-предизвикателни и фокусирани горните курсове дивизия. Горните курсове ССУ дивизия са проектирани с бизнес нуждите на днешния и утрешния ден в ума, и осигуряват на студентите първи с въведение, а след това с повече бизнес принципи и практики в дълбочина, заедно с набор от умения, необходими за успех в днешния бизнес свят. Програмата изисква успешно завършване на 180 четвъртфиналите единици.... [-]

Съединени Американски Щати Newport Beach San Diego
Септември 2019
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски