Saint Anselm College

Представление

Прочетете официалното описание

В духа на това, което е най-добре в образованието либерална изкуства, академичната сърцевината на Свети Анселм College е проектиран да предложи на студентите и широчината на опит, които ще ги подготвят за живота; образование, което не само осигурява професионално и кариерно подготовка, но и насърчава ученето през целия живот преследване на истината, която ще поддържа и обогатява живота им. Това образование е улеснено чрез основна програма, съставена от набор от общи курсове и резултатите от обучението се считат за съществени за обучението на студенти по всички специалности.

Колежът наскоро преразгледани и даде нов тласък на академична ядрото си чрез приемането на нов основен учебен план, който започна Fall 2014 година. Новото ядро ​​се характеризира със своята баланс между общи курсове, които насърчават чувството на академичната общност и избираеми дисциплини, които дават възможност за индивидуален избор на учениците.

Основната учебна програма включва три основни елемента: - Хуманитарни науки - College писане - Основни резултати от обучението

Извън класната стая

Истински образование либерална изкуства не може да бъде в границите на каталог разбира се. По-скоро, пълната мярка на разбиране, разследване и услуги изисква от напълно образовани студент често се плаща извън класната стая. Студентите в Saint Анселм College имат много възможности за академичната, културната, социалната и обогатяване извън класната стая.

Като начало на няколко международно признати центрове и институти, Saint Анселм приветства мисловни лидери от цял ​​свят, за да учат, да говорят, и провеждане на научни изследвания в университета. В действителност, Ню Хемпшир Института за политика е отбелязано национална място за демократичния дискурс, който е домакин на политически коментатори и президентски дебати. В допълнение към курсова работа, научни и академични изследвания тежи много в висшето образование в Saint Анселм. Студентите в Saint Анселм имат възможност да участват в изследователски възможности, работещи заедно с преподаватели, работещи в лабораторията и социални науки в академична среда и съоръжения на територията на колежа, както и на места, полеви цял свят.

И в духа на бенедиктински преданост към обучението в служба на човечеството, Saint Анселм College насърчава всички свои студенти да участват в експлоатация да се научим да се прилагат концепции класната стая в предизвикателни общността контексти. Проекти за обучение на услуги се координират от Meelia Центъра за Ангажираност на общността и членове на факултета често се интегрират възможности за учене на услуга на тяхна курсове.

Духовният живот, включително Mass услуги, възможности за доброволчески и алтернативни пролетната ваканция министерства се координират от Campus Министерство Saint Анселм.

Места

Манчестър

Address
A Catholic Benedictine Liberal Arts College
100 Saint Anselm Drive

Манчестър, Ню Хемпшир, Съединени Американски Щати