Прочетете официалното описание

За Saint Francis University

Saint Francis University е един от най-старите католически университети в страната и най-старият празник на францисканските ценности. Нашият живописен кампус е разположен на планински връх в Лоретто, Пенсилвания, близо до Питсбърг. Вярата, Щедростта, уважението, откритието и радостта са в нашето ДНК и ние се стремим да привлечем ученици (като вас) със страст да оформяме света.

Станете онзи, който ...

Това, което следва ... е уникално за вас. Това изречение ще бъде написано (и пренаписано) по пътя на живота ви. Всеки от нас тук в SFU иска да стане онзи, който ви помага да напишете най-въздействащата история, която можете.

Девизът на SFU, станете този човек , говори за стремежа ни да възпитаме състрадателни, грижовни, успешни професионалисти; и стремежът ви да станете такъв.

Подхранвайте ума си

Успехът означава да откриеш талантите си и да ги споделиш с другите. Фокусираната подготовка за кариера, съчетана с богата традиция на либералните изкуства (където изследвате много страсти), може да ви помогне да намерите своя път.

Вдъхновете своя Дух

Всички са добре дошли да се разхождат с Франсис. Свети Франциск от Асизи чрез своята католико-францисканска мисия ни остави изобилие от улики за живот на смислен живот, който говори на всички вероизповедания.

Отвъд лекцията

Глобалните преживявания, стажовете и още повече ви помагат да станете човек, който сте предназначен да бъдете. Плюс това, тези преживявания са свързани с вашия официален препис за лидерство, участие и услуга.

Малко училище - Страстни фенове

Ние сме дом на една от най-малките програми на NCAA Division-I в страната и признати за академични постижения и спортни умения!

Факти за флаш, класиране и много други

Saint Francis University в Лорето, Пенсилвания е най-старият католико-францискански колеж в Съединените щати. Нашата мисия е да помогнем на учениците да прераснат в състрадателни, успешни професионалисти чрез култура на вяра, щедрост, уважение, откритие и радост. Университетът предлага повече от 50 програми (бакалавърска, завършила и степен на възрастни) чрез три училища: Бизнес; Здравни науки

Нашата францисканска идентичност

Ум за върхови постижения, дух за мир и справедливост, сърце за служба

Семената на това, което се е превърнало в Saint Francis University и нашата францисканска идентичност са засадени от шестима братя францисканци от Ирландия, които основават момчешка академия в планинския махал Лоретто, Пенсилвания. Тези ръководни принципи на францисканците са ценностите, които възприемаме в Saint Francis University до днес.

 • Католически учебен частен либерален университет за изкуства; един от първите католически колежи в страната
 • Спонсориран от францисканците от Третия ред редовно под президентското ръководство на о. Малачи Ван Тасел, доктор по медицина, TOR
Чрез номерата
 • Записване: 2289 (1726 студенти, 563 завършили)
 • Пол: Жени 63,0%, мъже 37,0% (студенти)
 • Степен на задържане за първата година: 85%
 • Средна степен на завършване: 70.3%
 • Среден размер на класа: 17.6
 • Факултет на пълен работен ден: 131

Въз основа на записването през есента 2017 г.

акредитация
 • Съвет по акредитация на обучението по трудова терапия
 • Комисия за преглед на акредитацията по образование за лекарски асистент, Inc.
 • Американско химическо дружество, диплома за сертифицирана химия
 • Комисия по акредитация на съюзническите програми за здравно образование
 • Комисия по акредитация в обучението по физическа терапия
 • Комисия по колективно сестринско образование
 • Съвет за обучение по социална работа
 • Комисия за инженерна акредитация на ABET, Environmental Engineering
 • Международна асамблея за колегиално бизнес образование
 • Комисия за висшето образование в Близките щати
 • Пенсилвания Държавен съвет за медицински сестри
 • Държавен департамент по образование в Пенсилвания за одобрени програми за обучение на учители
Управляваща структура

Университетът се спонсорира редовно от францисканците от Третия ред и се ръководи от настоятелство, състоящо се от лаици и францисканци. Президентът на университета получава принос от преподаватели, администратори и студенти, които участват в напредването на мисията на университета.

Атлетика

SFU е член на Националната колегиална атлетическа асоциация, а 23-те мъжки и женски спортни отбора на университета се състезават на ниво дивизия I. Университетът също е член на Североизточната конференция. Прозвището на университета е Червената светкавица.

съоръжения

На академичния фронт нашите съоръжения включват академични сгради, съсредоточени както върху лекции, така и в лабораторни условия за обучение и библиотека и общи учебни заведения, както и различни офиси за подпомагане на студенти. Съоръженията за живот в кампуса включват залите за пребиваване в кампуса и преходно жилище извън кампуса, студентски съюз, съоръжения за лека атлетика, множество зони за хранене и здравни услуги на студентите. Кампусът с площ от 600 акра също е дом на Музея на изкуствата на Южните алеги, езерото Сен Франциск и Голф игрището на Имергрюн. Близките градини на планината Асизи допълнително подобряват обстановката. близките градини на планината Асизи.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Мисия и ценности

В епоха на сложност простотата на посланието на св. Франциск Асизий има повече привлекателност от всякога: Смирението. Щедрост. Реверанс. Обслужване. Уважение. Молитва. Joy. Любовта. Тези ръководни принципи на францисканците са ценностите, които възприемаме в Saint Francis University .

Мисия

Ум за отлични постижения

Saint Francis University предлага висше образование в среда, ръководена от католически ценности и учения и вдъхновена от примера на нашия покровител, свети Франциск от Асизи. Най-старата францисканска висша институция в САЩ, Saint Francis University е приобщаваща учебна общност, която приветства всички хора.

Дух за мир и справедливост

Университетските програми и дейности насърчават такива францискански ценности като скромно и щедро отношение към ученето, уважение към многообразието и уникалността на отделните личности, разбиране на етичните проблеми и благоговение през целия живот. С дух на простота и радост ние предоставяме възможности на университетската общност да мисли критично и аналитично, да общува ефективно и да интегрира теорията и практиката.

Сърце за служба

Saint Francis University предлага студентски програми в традициите на свободните изкуства, дипломни и професионални учебни програми, които акцентират върху личната и професионалната етика, и възможностите за продължаващо образование за повишаване на личното и кариерното развитие. Ние се стремим да вдъхновим всички членове на университетската общност любов към ученето през целия живот и ангажимент да споделят щедро своите дарове и умения с другите в бързо променящ се свят.

Цели на францисканското висше образование
 • Скромно и щедро отношение към ученето
 • Почитание за целия живот и за добротата на цялото човечество
 • Уважение към уникалността на отделните личности
 • Глобална визия
 • Обслужване на бедните и нуждаещите се
 • Общност на вярата и молитвата,
 • Дух на простотата и радостта
 • Францисканско присъствие.

В епоха на сложност простотата на посланието на св. Франциск Асизий има повече привлекателност от всякога. Тези ръководни принципи на францисканците не са просто идеали, на които трябва да се възхищаваме, а ценности, които трябва да се живеят.

зрение

Saint Francis University е католически университет, избран за студенти с висока способност, които търсят автентично, академично строго, интерактивно обучение, където могат да растат интелектуално, духовно, морално и социално. Студентите търсят свети Франциск за способността му да съчетава ценностите и визията на либералното образование по изкуства с учебни цели, съответстващи на икономическите нужди на обществото.

Saint Francis University е признат за жизненоважен стратегически партньор - в регионален, национален и международен план - установявайки силни връзки, като търси сътрудници за подхранване и разширяване на мисията, визията и стратегическите цели на Университета, като същевременно допринася за глобалната визия за обществено благо, породена от упражняване на ефективни принципи за ръководство на служители.

Съоръженията на Saint Francis University са предназначени да подобрят и повишат до най-високото ниво на своите национално признати програми за лидерство в бизнеса, здравеопазването, науката и хуманитарните науки.

Saint Francis University участва в непрекъснати подобрения в организационната ефективност и ефикасност на всички нива - водени от вътрешни и външни оценки - за насърчаване на изключително ръководство на своите човешки и финансови ресурси.120739_120706_IMG_7078.jpg

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Saint Francis University

Дисциплината Биология, BS осигурява обучение на студенти във всички основни области на биологичните науки, включително молекулярната и клетъчната биология, биологията на ... [+]

Биология

Биологията е изучаване на живота в цялото му разнообразие и сложност. Биолозите подхождат към изследването на живота на нива, вариращи от молекулярна биология и физиология до екология и еволюция. Студентите по биология трябва да намерят уникалната ниша в тази разнообразна област, която най-добре отговаря на нейните или неговите страсти.

Защо биология в SFU?Студенти първи. Програмата за биология в SFU е проектирана с уникалността на всеки студент в ума. Нашият отдел предлага персонализирани програми за степени и лични академични консултации от факултета по биология.Размери на малки класове, обширна общност от студенти и възможности за студентите да се занимават с нови изследвания с преподаватели от факултета.Високи проценти на успех. Много от нашите възпитаници продължават да завършват училища и професионални училища, докато други използват бакалавърската си степен, за да продължат кариерата в научни изследвания, образование, управление на дивата природа, медицински лаборатории, както и аквариуми и зоологически градини.Учебни цели на катедрата по биология... [-]
Съединени Американски Щати Loretto
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Saint Francis University

Нашата програма за инженеринг на петрол и природен газ (PNGE) е строга инженерна програма, подобрена от фондация за управление на околната среда. Като католически францис ... [+]

Инженеринг на нефт и природен газ

Saint Francis University предлага четиригодишна бакалавърска степен по бакалавърска степен по инженерство по нефт и природен газ (PNGE).

Нашата програма PNGE включва францискански подход с опит в реалния свят като неразделен компонент на обучението в съчетание с жизненоважното образование за либерални изкуства. Класовете с малък размер и силните връзки с преподавателите са предимства на подписа на учебните среди, създадени за студенти от бакалавърска степен в SFU. Нашите студенти развиват голямо разнообразие от умения, необходими за успех в бързо развиващата се област на инженерството чрез обучение в клас, полеви екскурзии, лабораторни операции, академични и индустриални научноизследователски проекти, лидерство в професионални студентски глави и др. Нашите завършили са квалифицирани или да работят в компании, работещи с нефт и газ, в компании за петролни и газови услуги, в правителството (напр. Министерство на енергетиката) и в академични / изследователски институти, или да отидат в аспирантура, или да открият собствен бизнес, свързан с нефта и газовата промишленост.... [-]

Съединени Американски Щати Loretto
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Saint Francis University

Компютърните науки са вълнуваща, нарастваща и предизвикателна област, която се отразява на почти всеки аспект от нашия живот. Нашата програма за компютърни науки подчерта ... [+]

Информатика

Компютърните науки са вълнуваща, нарастваща и предизвикателна област, която се отразява на почти всеки аспект от нашия живот. Нашата програма за компютърни науки подчертава колегиалните отношения между преподаватели и студенти, при които факултетът ръководи студентите в разработването на умения и концепции, които са основополагащи за дисциплината днес и в бъдеще.... [-]

Съединени Американски Щати Loretto
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Saint Francis University

Маркетинговата програма подготвя студентите за кариери в продажбите, маркетинговите изследвания, рекламата, търговията на дребно и маркетинговото управление. Програмата а ... [+]

маркетинг

Маркетинговата програма в училището за бизнес на Shields подчертава силно бизнес ядро, съчетано с реклама, потребителско поведение, маркетингови изследвания, международен маркетинг и маркетинг мениджмънт.

Маркетингът е състезание за вниманието на хората. - Сет Годин

Маркетингът е процесът на комуникация и взаимодействие с потребителите, за да се осигури стойността на даден продукт или услуга, с намерение да се продаде продукта или услугата. Бизнесът използва маркетинга като критична бизнес функция за привличане на правилния пазар и клиенти.... [-]

Съединени Американски Щати Loretto
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Saint Francis University

Бизнес анализаторите са необходими в почти всяка индустрия. Основният бизнес анализ в училището за бизнес в Shields учи учениците как да използват методи, инструменти и с ... [+]

Бизнес анализ

Бизнес анализаторите са необходими в почти всяка индустрия. Основният бизнес анализ в училището за бизнес в Shields учи учениците как да използват методи, инструменти и софтуер за преобразуване на данни в информация. Учебната програма се фокусира върху изграждането на умения и опит в областите програмиране, статистика, управление на данни и трансформация и визуализация на данни.... [-]

Съединени Американски Щати Loretto
Август 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Saint Francis University "Become that Someone"

Donut Heaven

Hoop House & Sustainable Food

From SFU to NYC

6 Things to Consider When Choosing a College

Graduation 2019

Canine Behavior

French Toast by Chef Armando

Welcome Weekend 2018

Welcome Class of 2022

Springfest Celebration of Spring

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Пенсилвания, Съединени Американски Щати