Siena College

Представление

Прочетете официалното описание

Сиена колеж е частен, католически колеж по либерални изкуства намира в Loudonville, NY.

Сиена колеж е частен, католически, либерален колеж по изкуства намира в Loudonville, Ню Йорк на 10 минути от столицата на щата Олбъни в сърцето на Столичен регион на Ню Йорк.

В 32 специалности, 80-те малолетни и сертификати, както и престижни програми съвместно градуса в либерални изкуства, наука и бизнес, Saints имат над 1200 уникални начини да достигнат до техните лични и професионални цели. Но това е само началото.

Нашите 3000 Saints идват от всички краища на света и не оставят само с с по-дълбоко разбиране на това, но инструментите, необходими да участва активно и смислено участие в него. Те бързо се реализира образование Сиена не е нещо, което можете да получите, това е нещо, което правите.

Стотици опции студентския живот, вариращи от Червения кръст за ръгби се присъединят към 22-спорт Division Сиена съм атлетичен програма, за да осигури на студентите възможност да получите в играта, каквито и да са техните интереси. Задълбочено изследване в чужбина програми и потапяне в услуга обучение дават възможност за откриване и размисъл.

Saints работят в тясно сътрудничество с техните преподаватели (12: 1 съотношение студент-преподавател), като се възползва от един-на-а-вид ресурси и възможности една по-една изследвания във всички области. А образованието Сиена се засилва благодарение на стабилната стажантска програма, която включва най-добрите стартови фирми, нестопански организации и правителствени организации, които стимулират растежа на този регион.

Силно въздействие учебни центрове, грижовна и ангажирани преподаватели, които черпят от най-добрите в своите ученици, и францискански традиция на обслужване и общността определят кои сме ние и дават студенти живота предимство.

Saints успеят. Деветдесет и пет процента от наскоро завършили студенти са наети или продължаване на образованието им, много работа и учи в топ организации и магистърски програми. Една трета от нашите възпитаници каже връзка Сиена доведе до първата си работа.

Места

Loudonville

Siena College

Address
515 Loudon Road
12211 Loudonville, Ню Йорк, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 518-783-2300

Акредитации

AACSB Accredited

Програми

BA
BSc
Това училище също предлага: