Siena Heights University

Представление

Прочетете официалното описание

Университет Сиена Хайтс (SHU) е Римско-католическа институция Със своя основен кампус, разположен в Adrian, Мичиган, Институцията е основана през 1919 г. като Колеж "Св. Йосиф" по Адриан Доминиканските сестри, в 1939, Тя е преименувана на Сиена Хайтс Колидж След Света Екатерина от Сиена, През 1969 г. става съвместно. в 1998, Тя е преименувана на Сиена Хайтс Университет.

Адриан Доминиканските сестри

Министърът на сестрите в 29 държави, окръг Колумбия и Британската общност на Пуерто Рико и в седем страни извън САЩ: Канада, Доминиканската република, Кения, Мексико, Норвегия, Филипините и Тайван. Откликвайки на "признаците на времето", те се стремят да отговорят на нуждите на света, да служат там, където са призовани да отидат.

Кампуса

Основният кампус има 55 акра със 17 сгради в Адриан, Мичиган. Основният кампус има разграничение от това, че е първият безжичен колеж или университет в щата Мичиган. Има сателитни кампуси в Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson и онлайн.

Присъединяване

Сиена Хайтс е свързана и спонсорирана от Доминиканските сестри на Адриан, Мичиган, акредитирана от Северна централна асоциация на колежи и училища (NCACS).

Колективният печат използва Доминиканския щит на Международния ред на проповедници, състоящ се от четири бели и четири черни гирлянди или триъгълници. Те символизират единството на група хора, които работят заедно за общото благо. "Кръстосването на кръста" (или кръстоска с флер де lis на всеки край), наложена върху цирковете, означава победа, дълг и саможертва. Саблеят (или черно на щита) символизира мъдрост, мълчание, твърдост и покаяние. Светлият цвят означава мир, чистота, милосърдие и искреност. Мотото, обграждащо щита, "Laudare, Benedicere, Praedicare" означава "да хвалиш Бога, да благославяш Неговия народ и да проповядваш Неговото Евангелие". Щитът може да бъде заобиколен и от шест- или осем-остри звезда, която е отличителният символ на св. Доминик.

Академиците

Университетът има повече от 40 академични програми за обучение между Колежа по изкуства и науки, Колежа за професионални изследвания и Колеж по висше образование. Бакалавърският колеж се разделя на седем академични отдела: Бизнес и мениджмънт; Изчисления, математика и науки; хуманитарни науки; медицински сестри; Социални и поведенчески науки; Визуално / Изпълняващо изкуство и Обучение на учители.

Siena Heights предлага и класове за ученици от гимназията чрез двойно записване. Това дава на юноши и възрастни, които отговарят на определени критерии, за да получат колеж кредит и опит, докато все още в гимназията, получаване на студенти една стъпка по-близо до ходене на колеж и научаване за колеж живот и работа клас. Съотношението студент към факултет е 12: 1.

Места

Adrian

Address
Siena Heights University Main Campus,
247 E. Siena Heights Dr.

MI 49221 Adrian, Мичиган, Съединени Американски Щати