Прочетете официалното описание

Открийте UTAH

Вкус от вятър, вода и време, Юта е дом на спиращи дъха национални паркове, пазаруване от световна класа и разнообразие от възможности за развлечение. Като държава # 1 в нацията за растеж на труда, няма по-добро място да се получи образование, насочено към подготовката на студентите за успех на световния пазар.

Най-добър колеж в Америка!

Snow College е последователно класирана като една от най-добрите учебни заведения в страната, което го прави идеалното място за студенти, които искат да постигнат академичен успех в забавна, безопасна и уютна обстановка. С учебните заведения, разположени в Ephraim, Richfield и онлайн степен, студентите могат да завършат степени в Associate of Arts, Science или Applied Science с многобройни специализирани сертификати за краткосрочно професионално обучение и дипломи, включително бакалавърска степен по софтуерно инженерство и бакалавърска степен в Музика с акцент в търговската музика.

Ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да успеете в образованието си в Snow College , а с най-ниските жилища, такси и такси в щата Юта, можете да го направите, без да нарушавате банката.

CNN Money класира Snow College # 6 за високата степен на дипломиране и / или трансфер в четиригодишен университет. TheBestSchools.org даде високи забележки на Snow College не само за това, че има най-достъпното обучение в държавата, но и способността на студентите да покажат необходимите умения, за да влязат в работната сила след завършване на образованието си. "Вашингтон Месечен" нарежда " Snow College над останалите, за да осигури студентска подкрепа и среда за студенти, където те могат да процъфтяват и да успеят. Ratemyprofessors.com основава класацията си на студентско генерирани проучвания за опита си в класната стая и Affordable College създава класацията си въз основа на достъпността и отпускането на стипендиантски фондове.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Snow College

Бакалавърът в областта на софтуерното инженерство подготвя софтуерни инженери: колективни професионалисти, работещи в екип за разработване на софтуерни продукти навреме, ... [+]

Софтуерно инженерство

Бакалавърът в областта на софтуерното инженерство подготвя софтуерни инженери: колективни професионалисти, работещи в екип за разработване на софтуерни продукти навреме, в рамките на бюджета, и тези, които отговарят на изискванията на клиентите. Завършилите тази програма ще притежават практически знания и умения за дефиниран инженерен подход за сложни системи за анализ, планиране, проектиране и строителство. Обучението се основава на основите на компютърните науки и математическите принципи, които обхващат проектирането, анализа, проверката, валидирането, внедряването, внедряването и поддръжката на софтуерни системи.... [-]

Съединени Американски Щати Ephraim
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
150 College Ave
84627 Ephraim, Utah, Съединени Американски Щати