South Carolina State University

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА

South Carolina State University поддържа наследството на върхови постижения в областта на образованието. Ние са били дом на поколения учени и лидери в бизнеса, военната служба, правителство, лека атлетика, образование, медицина, наука, технологии инженерство и др. Намира се в Orangeburg, SC, SC-членка е била създадена като субсидия земя колеж с мисия за предоставяне на образование и услуги на гражданите на държавата. В своя първи век, SC-членка е лидер в областта на образованието и продължава да води по пътя в следващия век.

История на SC State University

Основана през 1896 година като единствен обществен колеж на държавата за черен младеж, Южна Каролина държавен университет е играл ключова роля в образованието на афро-американците в държавата и нацията. Като институция земя безвъзмездна помощ, тя се опита да осигури на селското стопанство и механична подготовка на поколения черни младежи. Чрез разширяването му програма, тя изпраща селскостопански и домашни демонстрационни средства в селските общини за предоставяне на знания и информация за бедни семейства черно на земеделското стопанство.

Университетът е обучила десетки учители за държавните училища. Това условие образование в областта на науките, литературата и историята. Подкрепата на Rosenwald фонд и Образование съвет General помогна институцията преживее депресия. След Втората световна война, на държавата, законодателната създаде програма завършил и право училище в Южна Каролина държавен университет за предотвратяване на чернокожите ученици от записване в Университета на специализанти и правна образователни програми, Южна Каролина. Законодателят също драстично увеличаване на финансирането в колежа, в опит да се направи "отделни, но равни" в реалност в областта на висшето образование в Южна Каролина. През 1950 и 1960 стотиците SC студенти ДЪРЖАВНИ участва в местните демонстрации за граждански права и са били арестувани. През 1968 г. трима млади мъже са били убити и 27 ранени в кампуса от държавни магистрала патрули в Orangeburg кръвопролитията.

От 1966 г., SC-членка е отворена за бели студенти и преподаватели, но това до голяма степен е запазила своята мисия и характер като исторически черен институция. През 1971 г. земеделската програма е прекратено и фермата колеж се трансформира в курортно читалище, състояща се от голф игрище, както и футболни и бейзболни полета. Днес има около 5000 студенти по широк спектър от програми, които включват агробизнеса, счетоводство, изкуство, английски език и драма, както и моден мърчандайзинг, физика, психология и политически науки.

Мисия

South Carolina State University (SC-членка) е исторически Черно обществена 1890 земя-грант старши цялостна институция от около 4,500-6,000 студенти. Намира се в Orangeburg, Южна Каролина, Южна Каролина държавен университет се ангажира да предоставя достъпни и достъпни програми за качество на степен бакалавър в областта на бизнеса, които се прилагат професионални науки, математика, природни науки, инженерство, инженерна технология, образование, изкуства и хуманитарни науки. Редица програми се предлагат в степен на капитана в преподаването, човешки услуги и агробизнеса и образователни специалисти и докторски програми се предлагат в образователната администрация.

SC State University подготвя високо квалифицирани, компетентни и социално наясно завършилите да им се даде възможност да работят и да живеят продуктивно в динамична, глобално общество. Чрез технологии и традиционни методи на преподаване и обучение, научни изследвания и сервиз, Университета повишава качеството на живот на гражданите и допринася за икономическото развитие на държавата и нацията.

(Тази мисия беше одобрена от SC Държавния университет на Настоятелството на 30 март 2010 г. и от Южна Каролина Комисията за висшето образование 6 май 2010 г.)

Места

Orangeburg

South Carolina State University

Address
300 College Street NE
29117 Orangeburg, Южна Каролина, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 800-260-5956