Прочетете официалното описание

ЗА

South Carolina State University поддържа наследството на върхови постижения в областта на образованието. Ние са били дом на поколения учени и лидери в бизнеса, военната служба, правителство, лека атлетика, образование, медицина, наука, технологии инженерство и др. Намира се в Orangeburg, SC, SC-членка е била създадена като субсидия земя колеж с мисия за предоставяне на образование и услуги на гражданите на държавата. В своя първи век, SC-членка е лидер в областта на образованието и продължава да води по пътя в следващия век.

История на SC State University

Основана през 1896 година като единствен обществен колеж на държавата за черен младеж, Южна Каролина държавен университет е играл ключова роля в образованието на афро-американците в държавата и нацията. Като институция земя безвъзмездна помощ, тя се опита да осигури на селското стопанство и механична подготовка на поколения черни младежи. Чрез разширяването му програма, тя изпраща селскостопански и домашни демонстрационни средства в селските общини за предоставяне на знания и информация за бедни семейства черно на земеделското стопанство.

Университетът е обучила десетки учители за държавните училища. Това условие образование в областта на науките, литературата и историята. Подкрепата на Rosenwald фонд и Образование съвет General помогна институцията преживее депресия. След Втората световна война, на държавата, законодателната създаде програма завършил и право училище в Южна Каролина държавен университет за предотвратяване на чернокожите ученици от записване в Университета на специализанти и правна образователни програми, Южна Каролина. Законодателят също драстично увеличаване на финансирането в колежа, в опит да се направи "отделни, но равни" в реалност в областта на висшето образование в Южна Каролина. През 1950 и 1960 стотиците SC студенти ДЪРЖАВНИ участва в местните демонстрации за граждански права и са били арестувани. През 1968 г. трима млади мъже са били убити и 27 ранени в кампуса от държавни магистрала патрули в Orangeburg кръвопролитията.

От 1966 г., SC-членка е отворена за бели студенти и преподаватели, но това до голяма степен е запазила своята мисия и характер като исторически черен институция. През 1971 г. земеделската програма е прекратено и фермата колеж се трансформира в курортно читалище, състояща се от голф игрище, както и футболни и бейзболни полета. Днес има около 5000 студенти по широк спектър от програми, които включват агробизнеса, счетоводство, изкуство, английски език и драма, както и моден мърчандайзинг, физика, психология и политически науки.

Мисия

South Carolina State University (SC-членка) е исторически Черно обществена 1890 земя-грант старши цялостна институция от около 4,500-6,000 студенти. Намира се в Orangeburg, Южна Каролина, Южна Каролина държавен университет се ангажира да предоставя достъпни и достъпни програми за качество на степен бакалавър в областта на бизнеса, които се прилагат професионални науки, математика, природни науки, инженерство, инженерна технология, образование, изкуства и хуманитарни науки. Редица програми се предлагат в степен на капитана в преподаването, човешки услуги и агробизнеса и образователни специалисти и докторски програми се предлагат в образователната администрация.

SC State University подготвя високо квалифицирани, компетентни и социално наясно завършилите да им се даде възможност да работят и да живеят продуктивно в динамична, глобално общество. Чрез технологии и традиционни методи на преподаване и обучение, научни изследвания и сервиз, Университета повишава качеството на живот на гражданите и допринася за икономическото развитие на държавата и нацията.

(Тази мисия беше одобрена от SC Държавния университет на Настоятелството на 30 март 2010 г. и от Южна Каролина Комисията за висшето образование 6 май 2010 г.)

Това училище също предлага:

Бакалавриат

South Carolina State University

Програмата за наказателно правосъдие предлага интердисциплинарен подход към изучаването на престъпността, теории на причинно-следствената връзка с престъпността, както и ... [+]

Програмата за наказателно правосъдие предлага интердисциплинарен подход към изучаването на престъпността, теории на причинно-следствената връзка с престъпността, както и оценката на обществото отговори на него. Студентите от специалностите в правосъдието предприемат поредица от основни курсове, които обхващат всички фази на трите компонента на системата на наказателното правосъдие: на правозащитните органи, съдилищата и корекции. Курсове по английски език, наука, математика, социални и хуманитарни науки са включени като част от общото образование учебната програма на университета. Курсове по чужди езици са необходими, за да се подпомогне подготовката на учениците за работа и живот в етнически и културно многообразие на обществото.... [-]

Съединени Американски Щати Orangeburg
Септември 2020
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
South Carolina State University

В момента Engineering програма за ядрено (НЕП), е в партньорство с двете North Carolina State University (NC-членка) и UWM. Съгласно тези споразумения, учениците в инжене ... [+]

Nuclear Engineering

През септември на 2002 South Carolina State University (SC State University) в партньорство с Университета на Уисконсин-Медисън (UWM) получи одобрение от Каролина Комисията South за висшето образование да предложи бакалавърска научна степен по ядрено инженерство. Това споразумение е уникален в своя подход и първо по рода си в началото на ядрения ренесанс. Това споразумение бе започнато поради необходимостта да се разшири за включване на малцинствата във всички нива на ядрената енергетика, научни изследвания, развитие и производство. В момента Engineering програма за ядрено (НЕП), е в партньорство с двете North Carolina State University (NC-членка) и UWM. Съгласно тези споразумения, учениците в инженерната програмата за ядрена завърши през втората половина на висшето им година или при UWM или NC държавен университет, за да отговарят на всички изисквания за получаване на Бакалаврите научна степен по ядрено инженерство (предоставени от SC State University). ... [-]

Съединени Американски Щати Orangeburg
Септември 2020
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Welcome to South Carolina State University