Прочетете официалното описание

Да служите на Христос с библейски световен изглед в християнска атмосфера

SBC е Колежът за вас. Много хора имат погрешното схващане, че един библейски колеж е само за тези, които имат пълновременни християнски професии, като пастори. Истината е, че един библейски колеж е подобен по много начини на всеки друг колеж.

aboutCampus.jpg

Southeastern предлага отлична двугодишна учебна програма за тези, които биха искали да започнат колежанската си кариера в християнска атмосфера. Тези студенти могат след това да прехвърлят своите кредити на старши колеж или университет, за да продължат обучението си в по-специализирана област.

Да, в предлаганите предмети, опит в кампуса и академични постижения, библиотечен колеж е подобен на всеки друг колеж; обаче, начините, по които сме различни, ни отделят от другите колежи. По-малкото студентско население, личното внимание, християнската атмосфера в класната стая и извън нея и удоволствието да бъдеш специален в колежа правят югоизточното преживяване време да се грижиш за останалата част от живота си.

Мисия

Целта на Southeastern Baptist College е да прослави Бога чрез осигуряване на качествено постсекундално образование от библейския мироглед в християнска атмосфера, като по този начин развива християнския растеж в учениците и ги подготвя за служение в Божието царство.

Southeastern Baptist College стреми да подготви мъже и жени в християнската общност, изразяващи желание да се включат в призванието, свързано с църквата. Обучението се провежда в университета и чрез разширения, за да помогне на хората да се подготвят за министерство в пастирството, мисионерската работа, музикалните служби, християнското образование и младежките министерства. Southeastern Baptist College също така се стреми да обучава хора, които желаят да получат основополагащите курсове на учебната програма в колеж в духовна академична обстановка, предоставена от Southeastern Baptist College . Всички курсове се преподават по такъв начин, че да интегрират вярата и ученето, като по този начин дават дължимото признание на Бога на цялата истина.

Southeastern Baptist College стреми да служи на християнската общност, като предлага ограничен брой курсове по кредити и некредити на онези, които не избират да провеждат структурирана програма към определена степен, сертификат или диплома.

акредитация

Southeastern Baptist College е акредитиран на държавно ниво от Мисисипийската комисия по акредитация на колежа (MCCA) и от Асоциацията за библейско висше образование (ABHE) на национално ниво.

присъединяване

Southeastern Baptist College е собственост и се управлява от Баптистката мисионерска асоциация на Мисисипи. Той е член на Асоциацията на колежите в Мисисипи и Асоциацията за библейско висше образование (ABHE).

Поносимостта

Southeastern Baptist College е сред най-евтините частни колежи в нацията. Повечето студенти смятат, че цената на посещаемостта е много привлекателна и достъпна. Може да се организира финансов план, който да отговори на вашите нужди.

Лично внимание

Малките класове в Югоизточна Европа позволяват на учениците да получат лично внимание от страна на преподавателите и други служители на персонала. На югоизточно всички познават всички останали на лична основа. Вие ще бъдете повече от един номер в нашия университет. Ние сме специализирани в християнското гостоприемство и удовлетворението на учениците.

Студентски живот

На студентите се предлагат възможности за извънкласни дейности, които осигуряват взаимопомощ и лично взаимодействие чрез различни кампусни организации. Някои такива организации включват колежания, Асоциацията на баптистките студенти (ABS), Министерския алианс и Студентското правителство.

В студентския университет преобладава атмосфера на приятелство и сътрудничество. Ние сме колежанско семейство. Животът в спални също така позволява на учениците да се насладят на времето си заедно извън класната стая.

местоположение

Southeastern Baptist College се намира в красивия Лаурел, Мисисипи. Laurel се намира на 30 мили северно от Hattiesburg; На 50 мили южно от Меридиан; 80 мили югоизточно от Джаксън; и 125 мили северно от Персийския залив.

За да стигнете до колежа от Междущатска 59, вземете изход 95B на 16-то Авеню Север. Следвайте 16-то Авеню Север (също така магистрала 15 N) за 4 1/2 мили от Interstate до колежа.

Студентски потребителска информация

В съответствие с изискванията на USDE относно пълното разкриване на потребителска информация, SBC осигурява пълно разкриване на тази информация на всички бъдещи или настоящи студенти. Като потребители, студентите и / или бъдещите студенти могат да използват тази информация, за да вземат информирани решения относно тази институция. За достъп до тези ресурси, моля, кликнете върху следния линк към страницата за информация на потребителите за Southeastern Baptist College

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Southeastern Baptist College

В допълнение към общите цели и цели на програмата, при завършването на тази програма човек трябва да може да защити позицията, че Библията е вдъхновеното Слово на Бога и ... [+]

БАСЕЙЛОР НА НАУКАТА (МИНИСТЕРСТВО НА ЦЪРКВАТА) (129 ЧАСОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ИЗИСКВАНИЯ ЗА АБОНАТНА БИБЛИОГРАМА)

Цели на програмата

В допълнение към общите цели и целите на програмата като цяло, при завършването на тази програма, лицето трябва да може:

Защитете позицията, че Библията е вдъхновеното Слово на Бога и пълно управление на вярата и практиката.Правете значително приложение на библейската истина в неговия личен и семеен живот.Прочетете подробно в областта на светската литература и други медии и обективно оценявайте този материал в светлината на Писанията.Демонстрирайте, че е придобил всеобхватно познание за Библията, християнската доктрина и християнското служение.Представете доказателства за достатъчно познания в областта на природните и социалните науки, необходими за общуване със съвременното общество.Покажете, че е разработил християнска философия на мисии, основани на новозаветни учения, за да го подготви за участие в мисионерското начинание в страната и чужбина.Излагайте достатъчно знания, за да тълкувате историческите факти, за да сте сигурни в точното работно познание в областта.БАШЕЛОР НА НАУЧНИТЕ ЦЪРКВИ МИНИСТЕРСТВА ПРЕДСТАВЯ ГРАФИКА... [-]
Съединени Американски Щати лавров
Септември 2020
Английски
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Southeastern Baptist College

В допълнение към целите на Общите цели и програмите за АА, след завършване на тази програма студентът трябва да може да демонстрира, че може да приложи функционални и фун ... [+]

БАКАЛАВЪР НА НАУКАТА (БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ) 129 ЧАСОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ИЗИСКВАНИЯ ЗА АДМИНИСТРАТИВНО ОБЛАГАНЕЦели на програмата

В допълнение към целите на Общите цели и АА програмите, след завършване на тази програма студентът трябва да може:

Демонстрирайте, че може да се прилагат функционални и фундаментални понятия, които да размишляват критично и да решават бизнес проблеми в учебните (в класните) и съвместно учебните ситуации (извън класните стаи).Да демонстрира разбирането на взаимозависимостта между бизнес функциите и процесите.Да демонстрира как икономическите, правните и регулаторните, политическите, социалните, техническите, екологичните и конкурентните сили (местни, регионални, глобални) въздействат върху бизнеса и обратно.Разпознаване на етични въпроси и прилагане на етични рамки, които да ги анализират, след това да изберат и да защитават решение.Изготвяйте качествени бизнес документи, които показват компетентност по отношение на съдържанието, организацията, яснотата и качеството.BACHELOR OF SCIENCE (БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ) ПРЕДЛОЖЕН СРОК 129 ЧАСОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ИЗИСКВАНИЯ ЗА АДМИНИСТРАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ НА AA (СЛЕД АВА, Бизнес Акцент, за първите две години)ТРЕТА ГОДИНА... [-]
Съединени Американски Щати лавров
Септември 2020
Английски
4 години
Кампус
Научете повече на английски