St. Ambrose University

Представление

Прочетете официалното описание

St. Ambrose University

Динамичен живот в кампуса

Ние предлагаме повече от 60 специалности с гъвкавост, за да смесите специалности, непълнолетни и избираеми, за да отговарят на вашите интереси. Нещо повече, нашата духова общност е известна със своята атлетика, специални събития и изключителни зали за пребиваване.

Студентите от СОУ са вдъхновени от нашата католическа интелектуална традиция и ангажираност към социалната справедливост В действителност, те доброволно предлагат хиляди работни часове всяка година - и повече от 150 000 часа само през последната година!

ВЪПРОС

SAU бе класирана на 5-то място в проучването на College Consensus '(2018) за най-добрите колежи и университети в Айова, и 13-то в категорията Най-добри регионални университети-Среден Запад, въз основа на средната стойност на публикуваните класации и рецензии на студентите. На 38-то място (по равенство) от US News

НАШИЯТ ЛОКАТОН

Точно в средата на всяко място, където искате да отидете!

St. Ambrose University се намира в град Дейвънпорт, Айова, част от Quad Cities - бит-щат (Айова и Илинойс), разположен на единствения основен участък на река Мисисипи, който минава от изток на запад.

ЗАЩО SAU

Намерете по-голямата си цел в живота в St. Ambrose University

Някои студенти предпочитат да се изгубят в тълпата в големите университети. Като един човек в море от лица, те могат да излязат в света, без да знаят кои са те или какъв е животът.

Но вие сте различни. Искате качествено образование в по-малко училище, където вашите професори ви познават по име, където всъщност можете да правите изследвания през първата си година и където вашата вяра и отдаденост на обслужването на другите осигуряват на вас и вашите приятели по-голяма цел в живота. Ако сте такъв студент, искаме да се срещнем с вас!

Академичните ресурси на държавно училище, приятелски на малък колеж

Получете най-доброто от двата свята

Свети Амброуз предлага десетки специалности и същите университетски преподаватели, намиращи се в по-големите университети и колежи в Айова. Всъщност, академичните възможности в "Амброуз" - стажове, научни изследвания, практическо обучение - отиват над и извън много от нашите държавни и частни училищни конкуренти.

Но това, което ни отличава, е нашият малък клас и достъпни професори, които ви опознават и са посветени на Вашите инструкции, като ви предлагат възможности, които може да не получите в други колежи в Quad Cities или другаде.

Амброзни ценности са Фондацията за изграждане на успех

SAU е подходящият за вас

Нашите амброски ценности за академични постижения и ангажираност към либералните изкуства, социалната справедливост и обществените услуги помагат да се положат основите на вашия успех като студент, вашата кариера и да направите света по-добро място.

КАК МОГА ДА ДОПЪЛНВАМ ОБРАЗОВАНИЕТО?

Колежът по бизнес на SAU има всеобхватна стажантска програма, която ви дава качествени практически практически опит. Студентите по мениджмънт са интернирани в много регионални и национални корпорации, включително Rock Island Arsenal, MidAmerican Energy и Deere

Нашите ученици също могат да прилагат своето обучение към реални проекти, които ви позволяват да се научите и да допринесете за Quad Cities.

КАКВИ СА НЯКОИ ПОТЕНЦИАЛНИ ПЪТИЩА ЗА КАРИЕРА?

Специалистите по управление могат да влязат в много области на кариера, включително маркетинг, финансови, пътувания, банкиране, развлечения и др. Няколко от нашите възпитаници се присъединиха към семейния си бизнес.

Вашите умения също са високо ценени от компании, които се фокусират върху търговията на дребно, гостоприемството, банковото дело, производството, транспорта и развлеченията.

Нашите възпитаници често говорят за качеството и стойността на образованието на Св. Амброс.

Неотдавнашно проучване на завършилите СОУ "Колеж по бизнес" установи, че 97% са наети на пълно или непълно работно време, в завършено висше училище, продължават образованието си или не търсят работа по това време.

КАКВИ СА АЛУМИНИТЕ НА ТАЗИ ПРОГРАМА?

  • Wes Erickson "12," 14 MOL смята, че ще влезе във въоръжените сили, но вместо това намери страстта си в управлението и маркетинга. Въпреки че е постигнал непълнолетни в тези области, знанията и интересите му, както и наставничеството от любимите професори на Уес, го принудиха да завърши магистърска степен по "Организационно лидерство" в ССС. Като ръководител на проекта в Управление на програмите за управление на програми на UnityPoint Health, Уес успява в своята работа с добре закръгленото и мултидисциплинарното образование, което е спечелил в Амброуз.
  • Илия Грант IV'15 е двоен специалист по мениджмънт и маркетинг и сега ръководи своята собствена медийна фирма "Грант Медиа" в Давенпорт. Знаейки как да повлияе на промяната и да вдъхнови хората, това беше това, което Илия отне от Свети Амброс. "Възможностите за лидерство в университета направиха моето време в св. Амброаз, заслужаващо внимание. Да бъда в тези лидерски роли като студент ме подготви да водя извън класната стая и ми помогна да растат като човек".

Места

кушетка

Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
кушетка, Айова, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия