Прочетете официалното описание

St. Ambrose University

Динамичен живот в кампуса

Ние предлагаме повече от 60 специалности с гъвкавост, за да смесите специалности, непълнолетни и избираеми, за да отговарят на вашите интереси. Нещо повече, нашата духова общност е известна със своята атлетика, специални събития и изключителни зали за пребиваване.

Студентите от СОУ са вдъхновени от нашата католическа интелектуална традиция и ангажираност към социалната справедливост В действителност, те доброволно предлагат хиляди работни часове всяка година - и повече от 150 000 часа само през последната година!

ВЪПРОС

SAU бе класирана на 5-то място в проучването на College Consensus '(2018) за най-добрите колежи и университети в Айова, и 13-то в категорията Най-добри регионални университети-Среден Запад, въз основа на средната стойност на публикуваните класации и рецензии на студентите. На 38-то място (по равенство) от US News

НАШИЯТ ЛОКАТОН

Точно в средата на всяко място, където искате да отидете!

St. Ambrose University се намира в град Дейвънпорт, Айова, част от Quad Cities - бит-щат (Айова и Илинойс), разположен на единствения основен участък на река Мисисипи, който минава от изток на запад.

ЗАЩО SAU

Намерете по-голямата си цел в живота в St. Ambrose University

Някои студенти предпочитат да се изгубят в тълпата в големите университети. Като един човек в море от лица, те могат да излязат в света, без да знаят кои са те или какъв е животът.

Но вие сте различни. Искате качествено образование в по-малко училище, където вашите професори ви познават по име, където всъщност можете да правите изследвания през първата си година и където вашата вяра и отдаденост на обслужването на другите осигуряват на вас и вашите приятели по-голяма цел в живота. Ако сте такъв студент, искаме да се срещнем с вас!

Академичните ресурси на държавно училище, приятелски на малък колеж

Получете най-доброто от двата свята

Свети Амброуз предлага десетки специалности и същите университетски преподаватели, намиращи се в по-големите университети и колежи в Айова. Всъщност, академичните възможности в "Амброуз" - стажове, научни изследвания, практическо обучение - отиват над и извън много от нашите държавни и частни училищни конкуренти.

Но това, което ни отличава, е нашият малък клас и достъпни професори, които ви опознават и са посветени на Вашите инструкции, като ви предлагат възможности, които може да не получите в други колежи в Quad Cities или другаде.

Амброзни ценности са Фондацията за изграждане на успех

SAU е подходящият за вас

Нашите амброски ценности за академични постижения и ангажираност към либералните изкуства, социалната справедливост и обществените услуги помагат да се положат основите на вашия успех като студент, вашата кариера и да направите света по-добро място.

КАК МОГА ДА ДОПЪЛНВАМ ОБРАЗОВАНИЕТО?

Колежът по бизнес на SAU има всеобхватна стажантска програма, която ви дава качествени практически практически опит. Студентите по мениджмънт са интернирани в много регионални и национални корпорации, включително Rock Island Arsenal, MidAmerican Energy и Deere

Нашите ученици също могат да прилагат своето обучение към реални проекти, които ви позволяват да се научите и да допринесете за Quad Cities.

КАКВИ СА НЯКОИ ПОТЕНЦИАЛНИ ПЪТИЩА ЗА КАРИЕРА?

Специалистите по управление могат да влязат в много области на кариера, включително маркетинг, финансови, пътувания, банкиране, развлечения и др. Няколко от нашите възпитаници се присъединиха към семейния си бизнес.

Вашите умения също са високо ценени от компании, които се фокусират върху търговията на дребно, гостоприемството, банковото дело, производството, транспорта и развлеченията.

Нашите възпитаници често говорят за качеството и стойността на образованието на Св. Амброс.

Неотдавнашно проучване на завършилите СОУ "Колеж по бизнес" установи, че 97% са наети на пълно или непълно работно време, в завършено висше училище, продължават образованието си или не търсят работа по това време.

КАКВИ СА АЛУМИНИТЕ НА ТАЗИ ПРОГРАМА?

  • Wes Erickson "12," 14 MOL смята, че ще влезе във въоръжените сили, но вместо това намери страстта си в управлението и маркетинга. Въпреки че е постигнал непълнолетни в тези области, знанията и интересите му, както и наставничеството от любимите професори на Уес, го принудиха да завърши магистърска степен по "Организационно лидерство" в ССС. Като ръководител на проекта в Управление на програмите за управление на програми на UnityPoint Health, Уес успява в своята работа с добре закръгленото и мултидисциплинарното образование, което е спечелил в Амброуз.
  • Илия Грант IV'15 е двоен специалист по мениджмънт и маркетинг и сега ръководи своята собствена медийна фирма "Грант Медиа" в Давенпорт. Знаейки как да повлияе на промяната и да вдъхнови хората, това беше това, което Илия отне от Свети Амброс. "Възможностите за лидерство в университета направиха моето време в св. Амброаз, заслужаващо внимание. Да бъда в тези лидерски роли като студент ме подготви да водя извън класната стая и ми помогна да растат като човек".

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

St. Ambrose University

Независимо дали целта ви е да стартирате малък бизнес, да управлявате верига на дребно или да ръководите екипи в многонационална компания Fortune 500, St. Ambrose има про ... [+]

Независимо дали целта ви е да стартирате малък бизнес, да управлявате верига на дребно или да ръководите екипи в многонационална компания Fortune 500, St. Ambrose има програма, която да ви помогне да постигнете целите си.

Нашите възпитаници работят в Чарлз Шваб, Enterprise Car Rental, Northwestern Mutual, TAG Communications и много други.

ВЪПРОСSAU бе класирана на 5-то място в проучването на College Consensus '(2018) за най-добрите колежи и университети в Айова, и 13-то в категорията Най-добри регионални университети-Среден Запад, въз основа на средната стойност на публикуваните класации и рецензии на студентите. На 38-то място (по равенство) от US NewsАмброуз ПредимстваИзключително бизнес обучениеПерспективи в реалния святвъзможности... [-]
Съединени Американски Щати кушетка
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

St. Ambrose University

Ако обичате да работите и да манипулирате номера, да анализирате резултатите и да помагате на другите да разберат как данните могат да работят за тях, една степен по "Дан ... [+]

Ако обичате да работите и да манипулирате номера, да анализирате резултатите и да помагате на другите да разберат как данните могат да работят за тях, една степен по " Данни за науката и анализи" от St. Ambrose University ще ви подготви за кариера с високо търсене, която съответства на вашите цели.

Амброуз ПредимстваСтажове в най-големите национални компанииМалки размери класНаучете практиките на етичните данни... [-]
Съединени Американски Щати кушетка
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
St. Ambrose University

Смятате, че компютърните програми подобряват живота, функцията на организациите и управлението на ресурсите. И вие искате да имате ръка в технологичния прогрес. Независим ... [+]

Смятате, че компютърните програми подобряват живота, функцията на организациите и управлението на ресурсите. И вие искате да имате ръка в технологичния прогрес. Независимо дали искате да проектирате мобилни приложения или корпоративни софтуерни решения, SAU може да ви подготви за успешна ИТ кариера.

Нашите възпитаници работят в Apple Inc., Carleton Life Support, Google, HNI Corporation и Southern Imperial Inc. и много други.... [-]

Съединени Американски Щати кушетка
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
St. Ambrose University

Независимо дали целта ви е да развиете енергийния сектор, да проектирате обществени водни системи или да контролирате производството на оборудване и продукти, St. Ambrose ... [+]

Независимо дали целта ви е да развиете енергийния сектор, да проектирате обществени водни системи или да контролирате производството на оборудване и продукти, St. Ambrose University има програма, която да ви помогне да постигнете целите си.

Нашите възпитаници работят в Accenture, ExxonMobil, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

ВЪПРОСSAU бе класирана на 5-то място в проучването на College Consensus '(2018) за най-добрите колежи и университети в Айова, и 13-то в категорията Най-добри регионални университети-Среден Запад, въз основа на средната стойност на публикуваните класации и рецензии на студентите. На 38-то място (по равенство) от US NewsАмброуз ПредимстваРазширени научни изследванияИзключително лабораторни съоръженияЛично внимание: Факултет Фокус върху вас... [-]
Съединени Американски Щати кушетка
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 - 8 години
Кампус
Научете повече на английски
St. Ambrose University

Независимо дали искате да промените света на производството, да увеличите качеството на продуктите за потребителите или безопасността на работниците или да контролирате п ... [+]

Независимо дали искате да промените света на производството, да увеличите качеството на продуктите за потребителите или безопасността на работниците или да контролирате подобренията на работното място, St. Ambrose има програма, която води до вашите цели и още.

Нашите възпитаници работят в ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

ВЪПРОСSAU бе класирана на 5-то място в проучването на College Consensus '(2018) за най-добрите колежи и университети в Айова, и 13-то в категорията Най-добри регионални университети-Среден Запад, въз основа на средната стойност на публикуваните класации и рецензии на студентите. На 38-то място (по равенство) от US NewsАмброуз ПредимстваОбширен практически опит в областта на научните изследвания и дизайнаФакултет Фокус върху тебАкредитирана програма... [-]
Съединени Американски Щати кушетка
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
4 - 8 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
кушетка, Айова, Съединени Американски Щати