Susquehanna University

Представление

Прочетете официалното описание

Ще растеш, ще успееш и ще служиш

В нашия бързо променящ се свят ние сме бомбардирани с информация и нови технологии.

Научните открития предизвикват начина, по който мислим.

Културните революции влияят на начина, по който действаме.

Ние ви подготвяме да растете, да успеете и да служите в тази непрекъснато променяща се среда. Чрез нашите учебни цели и нашата новаторска централна учебна програма, ние ви насърчаваме да отворите ума си и да мислите различно за себе си и за света.

Научете се в ръцете на експерти, които не са само учители, а ментори. Ще отворят очите ви за нови перспективи. Научи да бъдеш интелектуално гъвкав. Пригответе се да мислите критично и да общувате ясно в различни дисциплини. Помогнете да развиете силно чувство за себе си. И ще ви даде по-добро разбиране за света около вас.

Ще станете високо образован човек, който е много ценен на пазара. Ще имате уменията, които работодателите искат. И ще бъде добре подготвен за живот на постижение, лидерство и служба.

Предлага повече от 100 мажоритарни и непълнолетни

Можете да избирате между специалности, непълнолетни и интердисциплинарни програми в едно от двете училища - Училището за изкуства и науки и Училището по бизнес на Сигмунд Вайс.

Независимо от това, което избирате, ще изпитате персонализираното висококачествено образование, за което сме известни. Ще имате малки класове, преподавани от преподаватели, а не от завършили асистенти, с много възможности за практическо обучение.

Места

Selinsgrove

Address
University Avenue,514
17870 Selinsgrove, Пенсилвания, Съединени Американски Щати