Прочетете официалното описание

Ще растеш, ще успееш и ще служиш

В нашия бързо променящ се свят ние сме бомбардирани с информация и нови технологии.

Научните открития предизвикват начина, по който мислим.

Културните революции влияят на начина, по който действаме.

Ние ви подготвяме да растете, да успеете и да служите в тази непрекъснато променяща се среда. Чрез нашите учебни цели и нашата новаторска централна учебна програма, ние ви насърчаваме да отворите ума си и да мислите различно за себе си и за света.

Научете се в ръцете на експерти, които не са само учители, а ментори. Ще отворят очите ви за нови перспективи. Научи да бъдеш интелектуално гъвкав. Пригответе се да мислите критично и да общувате ясно в различни дисциплини. Помогнете да развиете силно чувство за себе си. И ще ви даде по-добро разбиране за света около вас.

Ще станете високо образован човек, който е много ценен на пазара. Ще имате уменията, които работодателите искат. И ще бъде добре подготвен за живот на постижение, лидерство и служба.

Предлага повече от 100 мажоритарни и непълнолетни

Можете да избирате между специалности, непълнолетни и интердисциплинарни програми в едно от двете училища - Училището за изкуства и науки и Училището по бизнес на Сигмунд Вайс.

Независимо от това, което избирате, ще изпитате персонализираното висококачествено образование, за което сме известни. Ще имате малки класове, преподавани от преподаватели, а не от завършили асистенти, с много възможности за практическо обучение.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

Susquehanna University

Преподаването на солидни комуникационни умения е в основата на всички програми на отдела, независимо дали ще комуникирате чрез новинарски материали, прессъобщения, уебсай ... [+]

Преподаването на солидни комуникационни умения е в основата на всички програми на отдела, независимо дали ще комуникирате чрез новинарски материали, прессъобщения, уебсайтове, по телевизията или лице в лице.

Предлагаме три акцента със седем песни. Която област на комуникациите ви интересува, имаме ви покрити.

Специалности

реклама

Заявка за контролен списък за приемане... [-]
Съединени Американски Щати Selinsgrove
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

Susquehanna University

Нашите студенти по физика са предизвикани от смесица от класическа физика и новаторски нови методи. Добавете към това споразумение за сътрудничество 3-2 с инженерната про ... [+]

Помислете за света по нов начин

И се подгответе да го промените.

Нашите студенти по физика са предизвикани от смесица от класическа физика и новаторски нови методи. Добавете към това споразумение за сътрудничество 3-2 с инженерната програма на Колумбийския университет и наистина можете да го получите в Susquehanna.

Класическите курсове по физика в областта на механика, електричество и магнетизъм, оптика и електроника - с избираеми класове в квантовата област - ще ви дадат основополагащи знания, за да продължите образованието си, да влезете в кариера или да преподавате следващото поколение на Айнщайн. Няма да намерите разнообразие от специалности и възможности в други училища, които са толкова лични, колкото и Susquehanna.... [-]

Съединени Американски Щати Selinsgrove
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Susquehanna University

Луксозните марки са на стойност стотици милиарди долари и са готови да растат още повече. Ще овладеете уникалните стратегии за управление и маркетинг, които те изискват в ... [+]

Влез в света на богатите и известни

Спортни автомобили, които се превръщат в глави, пищни петзвездни курорти и модни марки, които харесват основните писти - маркетинг и управление на луксозни марки като тези, изисква специализирани знания и обучение.

Луксозните марки са на стойност стотици милиарди долари и са готови да растат още повече. Ще овладеете уникалните стратегии за управление и маркетинг, които те изискват в един от университетите в страната, които предлагат луксозна маркетингова марка и управленска марка.... [-]

Съединени Американски Щати Selinsgrove
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски