Tennessee Technological University

Представление

Прочетете официалното описание

Студентите в Тенеси Tech получават повече от първокласно образование. Те се учат да бъдат лидери в избраната от тях кариера и учещи през целия живот.

Партньорствата между студентите и преподавателите обединяват дисциплини и идеи в мултидисциплинарни проекти и изследвания. Извън класната стая те научават за културите по цялото земно кълбо, откриват как да бъдат добри граждани чрез сервизни организации и десетки студентски клубове, да получат изложение на изкуството и да изграждат приятелства през възрасти, фонове и интереси.

Подобно на нашия талисман, Страхотен златен орел, студентите от Тенеси Тек са съсредоточени върху изучаването си, безстрашни в преследването на своите цели и бъдеще и ангажирани с университета и глобалните общности.

С участието на повече от 10 500 студенти, TTU предлага повече от 40 бакалавърски и 20 дипломирани степени в осем академични колежи и училища: селско стопанство и човешка екология, изкуство и науки, бизнес, образование, инженерство, изобразително изкуство, интердисциплинарни изследвания и сестрински грижи.

Места

Cookeville

Address
William L Jones Drive,1
38505 Cookeville, Тенеси, Съединени Американски Щати