Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Walnut Hill College е посветена на предоставянето на отличителен образователен опит, който вдъхновява студентите към професионализъм, гражданска отговорност и учене през целия живот за успех в избраната от тях кариера.

Каква ще бъде вашата мисия?

Каквото и да е, Walnut Hill College ще ви подготви и ще ви вдъхнови, за да успеете в професионалното си бъдеще.

За нас

Основана през 1974 г. като The Restaurant School, Walnut Hill College е една от първите колежи на Филаделфия, която се фокусира върху високите постижения в областта на гостоприемството. Ние подготвяме нашите ученици за реалния свят, като комбинираме преподаване в класната стая с практическо обучение в нашите награди, които са отворени за обществеността.

Разбира се, обучението, което предлагаме, не се случва просто в колежа. Нашите ученици живеят и учат в сърцето на Университета Сити, Филаделфия, дом на един от най-големите студентски популации в Америка. С оживената среда на ресторанти и хотели точно в задния двор нашите ученици имат невероятен достъп до висши стажове и работни места.

И далеч отвъд Филаделфия, нашите ученици продължават да пътуват с безплатни пътуващи приключения по целия свят! Гостоприемни екскурзии във Франция и Англия и круиз и курортно обиколка на Флорида

Основни ценности

 • Гостоприемството е в основата на всичко, което правим.
 • Услугата е в основата на операциите в Walnut Hill College. Тя ни определя чрез нашия ангажимент към нашите студенти като клиенти и чрез изключителната услуга, която предоставяме.
 • Ние се гордеем с отличното качество на продукта. Образованието е нашият продукт, а нашите преподаватели и служители се гордеят с това, че споделят мъдростта, опита и професионализма си с нашите ученици.
 • Ние цениме междуличностното отношение. Ние се стремим да създадем чувство за общност и принадлежност, което подхранва и подкрепя всички членове.
 • Ние насърчаваме личния растеж и гражданството. Ние вдъхновяваме нашите ученици да развият чувство за гордост както в себе си, така и в други чрез участие в програми за обществени услуги, които са неразделна част от тяхното образование.

Акредитации и професионални членства

Walnut Hill College е:

 • Одобрен от Министерството на образованието на Британската общност на Пенсилвания, за да се присъединят към академичните степени и бакалавърската степен.
 • Акредитиран от Акредитиращата комисия на кариерни училища и колежи.
 • Одобрена от щатното одобряващо ведомство за обучение на ветераните.
 • Одобрена от Министерството на студентската финансова помощ на Съединените щати за участие в дял IV и федерални програми за финансова помощ.
 • Одобрена от Министерството на правосъдието на САЩ за издаване на студентски визи.
 • Признат като партньор за развитие на професионалното управление на Образователната фондация на Националната ресторантска асоциация.

Walnut Hill College е член на:

 • Асоциация на частните училищни администратори в Пенсилвания
 • Съвет по хотел, ресторант и институционално образование
 • Пенсилвания Асоциация на студентската финансова помощ администратори
 • Национална ресторантска асоциация
 • Голяма хотелска асоциация в Филаделфия
 • Конференцията и посетителите на Филаделфия
 • Американска кулинарна федерация
 • Международна асоциация на кулинарните специалисти
 • Филаделфия сладкарство общество
 • Кулинарна гилдия за жени от Филаделфия
 • Американски институт по вино и храни
 • Кулинарно общество на Филаделфия
 • Филаделфия / Делауеър Валей Ресторант Асоциация
 • Филаделфия доставчици и ресторант асоциация
 • ACF Асоциация на готвачите на долината Филаделфия в Делауеър

Недискриминационна политика

Walnut Hill College твърдо се ангажира с политиката на недискриминация на основата на етническа принадлежност, национален произход, увреждане, раса, религия, пол, сексуална ориентация и възраст в своите решения за приемане, както и образователни и студентски програми.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

BSc

The Restaurant School at Walnut Hill College

Нашата програма "Бакалавър по наука в кулинарното изкуство" има перфектния баланс на курсовете по подготовка на кухни и бизнес развитие, за да ви подготви за кариера като ... [+]

Нашата програма "Бакалавър по наука в кулинарното изкуство" има перфектния баланс на курсовете по подготовка на кухни и бизнес развитие, за да ви подготви за кариера като готвач и / или ресторантьор.

Научете изкуството и представянето на изисканата трапезария, прецизирайте вкуса си в The Chef's Palate и експонирайте творчеството си в свободното готвене. От страна на бизнеса нашите курсове по "Приложни маркетинг", "планиране на менюта" и "хоспитализация" ще ви позволят да вземете това, което сте научили за услугите за хранене, и да разработите собствен ресторант или хотелска концепция. Студентите, завършили бакалавърска степен, могат да потърсят висши позиции в кухнята или в други области на хранителните услуги. Възможните позиции включват главен готвач, главен готвач и мениджър за храни.... [-]

Съединени Американски Щати Philadelphia
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
120 седмици
Кампус
Научете повече на английски
The Restaurant School at Walnut Hill College

Бакалавърът на науката в мениджмънта на хотели подготвя студенти за ръководни длъжности в хотели, курорти, ресторанти и други операции по гостоприемство. ... [+]

Бакалавърът на науката в мениджмънта на хотели подготвя студенти за ръководни длъжности в хотели, курорти, ресторанти и други операции по гостоприемство.

Разширените курсове като човешки ресурси в хотелиерската индустрия, управлението на риска, разнообразието и лидерството разширяват обучението, предлагано на асоциирано ниво. Студентите получават също безценен опит от първа ръка, докато работят в хотели в Филаделфия. След успешното завършване на програмата, студентите могат да се занимават с кариерата си като помощник-мениджъри на отдели или мениджъри на отдели в хотели, ресторанти, курорти и съоръжения за конгреси или дори да работят като планиращи срещи, търговски представители и ръководители на храни.... [-]

Съединени Американски Щати Philadelphia
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
120 седмици
Кампус
Научете повече на английски
The Restaurant School at Walnut Hill College

Бъдещите собственици на хлебни и сладкарски готвачи ще намерят пътя към сладкия успех в нашата програма за асоцииране на науката в сладкарските изкуства. ... [+]

Бакалавърът по науката в сладкарските изкуства е предназначен за студенти, които се интересуват от кариера като сладкарници, готвачи за сладкиши и хлебопроизводители на дребно или на едро.

Програмата се основава на асоциираната степен програма, като предлага по-напреднали курсове за сладкарски изкуства и по-задълбочени академични упражнения. Разширените курсове като "Изкуството на шоколада", занаятчийските хлябове, съвременното десертно оформление и усъвършенстваната захар и конфекция дават възможност на студентите да развият своите сладкарски и декоративни умения по-пълноценно. В същото време академичните класове от висшето образование се фокусират върху преподаването на студентите на административните, организационни и лидерски умения, необходими за успешна кариера в индустрията на гостоприемството. След завършване на програмата студентите ще бъдат подготвени да работят в отрасъла като главно готвачи, хлебопроизводители на дребно или на едро и предприемачи.... [-]

Съединени Американски Щати Philadelphia
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
120 седмици
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

The Restaurant School at Walnut Hill College

Бакалавърската степен по мениджмънт на ресторантите обслужва студентите, които търсят кариера в ресторанта и хранително-вкусовата промишленост. ... [+]

Бакалавърската степен по мениджмънт на ресторантите обслужва студентите, които търсят кариера в ресторанта и хранително-вкусовата промишленост.

Традиционното обучение в клас в курсове като Управление на риска и човешки ресурси в хотелиерската индустрия помага на учениците да развият ефективни лидерски стилове и разбиране на проблемите на работното място. В същото време, класове като Бизнес Франчайзинг и Ресторант Дизайн позволяват на учениците да изразят своята креативност чрез проектиране и стратегии за начини да ръководят собствения си ресторант.... [-]

Съединени Американски Щати Philadelphia
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
120 седмици
Кампус
Научете повече на английски