University of South Carolina Beaufort

Представление

Прочетете официалното описание

USCB. Открити.

В Университета на Южна Каролина Beaufort е малък, държавен университет с малко над 1 750 студенти от цял ​​свят. Със своето наследство, датираща Beaufort College в края на 1700 г., USCB продължава да играе голяма роля в мощните бъдещето на нашата студенти, преподаватели и служители, както и общностите, които обслужваме целия Low страната.

USCB е динамичен и оживен академичната общност, която обслужва Lowcountry и извън него.

Водени от канцлера Al M. Panu, Университета разполага с два кампуса, разположени в сърцето на Lowcountry-кампуса Hilton Head Gateway в Bluffton, SC, и Historic Beaufort кампуса в Beaufort, SC Тези две кампуси донесе мощни фючърси на живот чрез: • 30 учебни програми и специалности, които съдържат изключително инструкция, обширни ръце на обучение, както и водещи ресурси и технологии.

• A локация в близост до световна класа курорти в Хилтън Хед Айлънд, исторически богата творческа обстановка в Beaufort, и много повече, за да издигнем ръце на обучение.

• Съотношение студент-да-преподаватели от 17: 1, който доставя строго индивидуално учебна среда.

• Водеща образователни възможности в една наистина достъпна цена, тъй USCB е известен като най-достъпен четири години институцията в щата Южна Каролина.

• Възможности за изследвания в състоянието на техниката лаборатории, а Студентски изследвания и Scholarship Day, както и способността да представи изследвания на национално равнище и да публикува в зачитат съгласно националните списания.

Нашите кампуси

Открийте Нашите два клона

В Университета на Южна Каролина Beaufort е най-бързо развиващият четири години институцията в Южна Каролина. От живописна гледка към състоянието на най-съвременните съоръжения, малки размери клас до оживен кампус живот, проучи си мощен бъдеще в един от USCB двете градчета-Hilton Head Gateway и Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

Кампуса на Хилтън Хед Gateway в Bluffton, SC, е Университетът в най-новата локация Южна Каролина само на кратко разстояние с кола от Hilton Head Island, който предлага възможности от световна класа за учене от биологията изследвания за внедряване в световните курорти клас.

Нашата 200 акра, новоизграден кампуса разполага всички удобства и съоръжения, необходими за студентския живот. Palmetto Village, кампус жилища Hilton Head Gateway е, разполага седем напълно обзаведени, зали суит стил за пребиваване с участието на общо жилищни площи, както и кухни във всяка стая.

Campus център 26 000 кв м и разполага с книжарница, зала за хранене, многофункционална зала, студент среща пространство, и салон студент.

Историческа Beaufort Campus

The Historic Beaufort кампуса седи на Intracoastal пътища в центъра на Beaufort, SC, където можете да живеят и учат в близост до Artsy магазини, ресторанти, и брегова-всичко това в една исторически богата град с толкова много да предложи.

С история датираща от 1795, този кампус разполага с Център за изкуства, който е домакин на изложби, концерти, театрални събития, както и други представления-всички в историческа, живописна и жизнена общност. Учениците също могат да живеят на територията на колежа в Grace Белия дом, наскоро реновиран общежитие, който има пълен размер кухня, спални, и по-къща пране.

Запознаване донесат възможности и USCB е в началото на програми, обичаи и традиции. Това е вълнуващ момент в изключително място.

Места

Beaufort

Address
801 Carteret Street
29902 Beaufort, Южна Каролина, Съединени Американски Щати

Остров Хилтън Хед

Address
One University Boulevard
29909 Остров Хилтън Хед, Южна Каролина, Съединени Американски Щати