Прочетете официалното описание

USCB. Открити.

В Университета на Южна Каролина Beaufort е малък, държавен университет с малко над 1 750 студенти от цял ​​свят. Със своето наследство, датираща Beaufort College в края на 1700 г., USCB продължава да играе голяма роля в мощните бъдещето на нашата студенти, преподаватели и служители, както и общностите, които обслужваме целия Low страната.

USCB е динамичен и оживен академичната общност, която обслужва Lowcountry и извън него.

Водени от канцлера Al M. Panu, Университета разполага с два кампуса, разположени в сърцето на Lowcountry-кампуса Hilton Head Gateway в Bluffton, SC, и Historic Beaufort кампуса в Beaufort, SC Тези две кампуси донесе мощни фючърси на живот чрез: • 30 учебни програми и специалности, които съдържат изключително инструкция, обширни ръце на обучение, както и водещи ресурси и технологии.

• A локация в близост до световна класа курорти в Хилтън Хед Айлънд, исторически богата творческа обстановка в Beaufort, и много повече, за да издигнем ръце на обучение.

• Съотношение студент-да-преподаватели от 17: 1, който доставя строго индивидуално учебна среда.

• Водеща образователни възможности в една наистина достъпна цена, тъй USCB е известен като най-достъпен четири години институцията в щата Южна Каролина.

• Възможности за изследвания в състоянието на техниката лаборатории, а Студентски изследвания и Scholarship Day, както и способността да представи изследвания на национално равнище и да публикува в зачитат съгласно националните списания.

Нашите кампуси

Открийте Нашите два клона

В Университета на Южна Каролина Beaufort е най-бързо развиващият четири години институцията в Южна Каролина. От живописна гледка към състоянието на най-съвременните съоръжения, малки размери клас до оживен кампус живот, проучи си мощен бъдеще в един от USCB двете градчета-Hilton Head Gateway и Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

Кампуса на Хилтън Хед Gateway в Bluffton, SC, е Университетът в най-новата локация Южна Каролина само на кратко разстояние с кола от Hilton Head Island, който предлага възможности от световна класа за учене от биологията изследвания за внедряване в световните курорти клас.

Нашата 200 акра, новоизграден кампуса разполага всички удобства и съоръжения, необходими за студентския живот. Palmetto Village, кампус жилища Hilton Head Gateway е, разполага седем напълно обзаведени, зали суит стил за пребиваване с участието на общо жилищни площи, както и кухни във всяка стая.

Campus център 26 000 кв м и разполага с книжарница, зала за хранене, многофункционална зала, студент среща пространство, и салон студент.

Историческа Beaufort Campus

The Historic Beaufort кампуса седи на Intracoastal пътища в центъра на Beaufort, SC, където можете да живеят и учат в близост до Artsy магазини, ресторанти, и брегова-всичко това в една исторически богата град с толкова много да предложи.

С история датираща от 1795, този кампус разполага с Център за изкуства, който е домакин на изложби, концерти, театрални събития, както и други представления-всички в историческа, живописна и жизнена общност. Учениците също могат да живеят на територията на колежа в Grace Белия дом, наскоро реновиран общежитие, който има пълен размер кухня, спални, и по-къща пране.

Запознаване донесат възможности и USCB е в началото на програми, обичаи и традиции. Това е вълнуващ момент в изключително място.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BA

University of South Carolina Beaufort

Бакалавърската на изкуствата в ранна детска възраст Образованието е една степен програма за студенти в USCB които търсят Южна Каролина преподаване сертифициране по класов ... [+]

Бакалавърската на изкуствата в ранна детска възраст Образованието е една степен програма за студенти в USCB които търсят Южна Каролина преподаване сертифициране. Образователните специалности в ранна детска възраст да се възползват от ангажиране практически опит, възможности за интегриране на теория с преподавателска практика, както и обширна област и клинични опит в настройките за грижи за деца, Head Start центрове, Монтесори училища и местните държавни училища. Тази програма дава на студентите с широк академична подготовка и професионални знания, умения и нагласи, необходими за работа с малки деца, възрасти раждането до осем. ... [-]

Съединени Американски Щати Beaufort Bluffton Остров Хилтън Хед
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски

BSc

University of South Carolina Beaufort

Бакалавърската степен по биология с концентрация в Coastal Екология и опазване обслужва нуждата от обучени крайбрежните учени с знания и умения, необходими за справяне с ... [+]

Coastal Екология и опазване

Бакалавърската степен по биология с концентрация в Coastal Екология и опазване обслужва нуждата от обучени крайбрежните учени с знания и умения, необходими за справяне с уникалните проблеми пред крайбрежните екосистеми. Подчертава околната среда от интензивни търговски и жилищен комплекс, имат потенциала значително да повлияе на чувствителните крайбрежни екосистеми, ако растежът не се управлява правилно. USCB е добре позиционирана да се възползва от уникалните физически и екологични характеристики на крайбрежните райони на море острови за обучението на нашите студенти в областта на защитата на околната среда. Няколко от наскоро завършили студенти USCB се извършват понастоящем напреднали градуса в някои за най-конкурентните магистърски програми в страната и в международен план. Други са работещи в местните и регионални позиции крайбрежните консервация / наука, както и екотуризма работни места.... [-]

Съединени Американски Щати Beaufort Bluffton Остров Хилтън Хед
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
University of South Carolina Beaufort

Със световна класа голф, тенис, гребане и места за настаняване, плажове, поточета и блата, отлично хранене и нощен живот, изкуството и културни центрове, както и на околн ... [+]

Катедра по мениджмънт в туризма

Хотел, ресторант и туризъм администрация

Coastal Южна Каролина: A чудесно място за живеене и Научете!

Проучване хотелиерски мениджмънт в Setting World-Class

Със световна класа голф, тенис, гребане и места за настаняване, плажове, поточета и блата, отлично хранене и нощен живот, изкуството и културни центрове, както и на околната среда и исторически образователни сайтове и програми, този район предлага добра учебна лаборатория за изследвания гостоприемство и за наслаждавайки се на времето си в университета.... [-]

Съединени Американски Щати Beaufort Bluffton Остров Хилтън Хед
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски