University Of Wisconsin - Green Bay

Представление

Прочетете официалното описание

В Университета на Уисконсин-Green Bay отнема подход голяма картина на образование, което представлява вашия уникален начин на живот, вашата страст, и вашата гледна точка.

Махай се от класната стая и в областта, с реални стажове и възможности за изследвания завършил стил. Да бъде оспорено да погледнете проблеми и решения от различни гледни точки. Усилване практически опит от работа в тясно сътрудничество с изключителни преподаватели.

Станете обогатен чрез впечатляващи възможности за стаж; да си намеря работа, която плаща по няколко начина, като студент служител на територията на колежа; да се забавляват с единомишленици, като се присъедини един от нашите 100 + клубове и организации; извлечете максимума от вашия колеж години, живеещи на територията на колежа; се превърне в лидер през ученическото самоуправление; по-добре на вашия свят с общественополезен труд; и да видим повече от него, чрез нашите много възможности да учат и пътуват по целия свят.

Работодателите смятат подход UWGB за висше образование - учат нашия свят от няколко гледни точки - по-добър начин да се подготвят за кариера на 21-ви век. Ние вярваме, че е по-добър начин да се опита колежа. Цифрите подкрепят това: 97% от учениците ни са заети, в град училище, или в армията в рамките на шест месеца от завършването. В кариерата си и в общността, възпитаници на въздействие UW-Green Bay живота на другите в позитивни начини. Това е образование, което се трансформира.

Да живееш в UW-Green Bay общност

Всеки знае, че Green Bay е известен за Lambeau поле и пакетиране, но градът също процъфтява с други професионални и любителски спортове, хай-тек индустрията и производството, както и широка гама от възможности в областта на изкуството.

UW-Green Bay радва настройка подобен на парк с изглед към залива на Green Bay езерото Мичиган е. На около една квадратна миля, в кампуса е сред най-големите в страната. Голяма част от площта е посветена на природните територии, с централния корпус от едната страна граничи със залива, а от друга от силно залесена Niagara склон. Около 2000 студенти живеят на територията на колежа. Студентите намерят изобилие от възможности за свободното време, включително NCAA Division I атлетика и изпълнения на големи имена артисти по време на събития център Weidner Center и Kress. Съществуват възможности за лидерството чрез Асоциацията на Студентското правителство. Студент Good Times Програмиране съвет осигурява социална, културна, развлекателна и образователни програми. Студентите намерят последните холивудски блокбастъри и колеж класики на популярната серия филм, както и актове, включително комици, хипнотизатори и нагоре-следващите ленти в календара на концерт. Повече от 125 клубове и организации се фокусират върху специфични интереси.

UWGB Arts & Изпълнения

В UW-Green Bay, Вие ще намерите един корпус, който цени визуалните изкуства и производителност. Нашите ангажирани членове на факултета подготвят студентите за професионална кариера в студио на изобразителното изкуство, фотографията, графичния дизайн, управление изкуства, история на изкуството, художествено образование, музика, музика, образование и театър и танц. Студентите изпълняват и изложиха свои творби в първокласен съоръжения включително възхваляван Weidner Центъра за сценични изкуства и уважаваната Lawton галерия, както и в по-малки зали и студиа.

Места

Green Bay

Address
University of Wisconsin-Green Bay
2420 Nicolet Dr

WI 54311 Green Bay, Уисконсин, Съединени Американски Щати

Програми

BBA
BSc
Бакалавриат