Прочетете официалното описание

University Of North Carolina at Pembroke е университет с магистърски степени с богата общност от повече от 6200 студенти.

С богат набор от предложения за бакалавърска степен и магистърска степен, фантастичен факултет на Пемброк и разнообразна общност от култури, идеи и организации в ръцете си, студентите от UNCP са готови да превъзхождат живота си.

Всеки студент е физическо лице в UNCP. Нашите ученици имат шанс да направят имена за себе си - да се откроят в топла и приветлива общност, която иска да успеят - и да изпитат рядка комбинация от възможности, култури и идеи, които не могат да бъдат намерени никъде другаде.

Намира се в югоизточната част на град Пембрук в Северна Каролина , UNCP има богата американска история и е един от най-безопасните кампуси в университета в Северна Каролина . С малки размери на класа, ниско съотношение студент-факултет и един от най-разнообразните кампуси в страната, UNCP е нарастващ университет, който дава възможност на студентите да продължат да живеят жизнеспособни, изпълняващи живота си.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

University Of North Carolina at Pembroke

Училището по бизнес предлага бакалавърска степен на науката с магистър по счетоводство или бизнес администрация. Специалитетите по бизнес администрация трябва да изберат ... [+]

Училището по бизнес предлага бакалавърска степен на науката с магистър по счетоводство или бизнес администрация. Специалитетите по бизнес администрация трябва да изберат песен по икономика, предприемачество, финанси, международен бизнес, мениджмънт или маркетинг. Учениците, които искат да учат повече от една писта, трябва успешно да изпълнят всички изисквания за всеки, плюс най-малко 12 допълнителни необременени часа за втората писта. Не по-малко от 50% от семестъра в Business Major трябва да бъдат взети в UNCP.... [-]

Съединени Американски Щати Пембрук
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
University Of North Carolina at Pembroke

BS в психологията ... [+]

Семинар на преподавателя: 1 Sem. Хр.

Обща Образование: 44 Sem. Часа.

ENG 1050. Състав I (3 кредити)ENG 1060. Състав II (3 кредити)Изящни изкуства (3 кредита)Литература (3 кредити)История (3 кредити)Философия и религия (3 кредити)Социални науки (9 кредита)Природни науки (6 кредити)Математика (3 кредити)Физическо възпитание (2 кредита)Обща образователна избираемост (6 кредити)

Основни изисквания: 40 Sem. Часа.... [-]

Съединени Американски Щати Пембрук
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски