University Of Washington Bothell

Представление

Прочетете официалното описание

The Университета на Вашингтон Bothell (UW Bothell) е четири години университетско и завършил колежа в североизточната част на King County, Една от трите кампуса на обществения Университета на Вашингтон. Кампусът е създадена през 1990 г. (която е една и съща година в Университета на Вашингтон Tacoma отвори). UW Bothell споделя един корпус с Cascadia College. UW Bothell е най-голямата клонова кампуса в държавата и най-бързо развиваща четиригодишен университета в щата Вашингтон.

UW Bothell се намира само на северозапад от кръстовището на Interstate 405 и държавна Route 522. Занятията се провеждат ден и вечер в продължение на пълни или задочни студенти. Програми се предлагат в бизнеса, образованието, медицински сестри, компютърни и интердисциплинарни изкуства и науки.

Академици UW Bothell момента предлага 40 бакалавърски и магистърска степен по шест училища: Бизнес, интердисциплинарни науките и изкуствата, науката, технологиите, инженерство и математика, образователни изследвания и медицински сестри и здравни проучвания.

Записване

UW Bothell е най-голямата клонова кампуса в държавата. Първокурсник приложения са се увеличили с 20% от 2010 г., докато молбите за трансфер са нараснали с 24%. Общият брой на главата на пълни и задочни студенти е 4172. Брой се е повишила значително през последните години.

UW Bothell започна приемането на първокурсниците през есента на 2006. Първият клас да завърши всички четири години в UW Bothell завършил през юни 2010.

Едно споразумение с град Bothell ограничава UW Bothell и Cascadia College записване. Срокът за записване в момента е 10,000 FTE студенти. Първоначално записване е ограничен до 3000 FTE студенти, докато входно е построена с директен достъп до държавна Route 522. The Washington Държавния департамент на транспорта приключи този проект през септември 2009 г..

Места

Bothell

18115 Campus Way NE

Address
University of Washington Bothell, 18115 Campus Way NE
WA 98011-8246 Bothell, Вашингтон, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 425.352.5000