Прочетете официалното описание

За UA Little Rock

Университетът в Арканзас в Литъл Рок е столичен изследователски университет, който предоставя достъпно, качествено образование чрез гъвкаво обучение и несравними възможности за стаж. В UA Little Rock, ние подготвяме нашите повече от 11 000 студенти да бъдат новатори и отговорни лидери в своите области. Посветена на мисията си в столичния изследователски университет, UA Little Rock е движеща сила в процъфтяващата културна общност на Литъл Рок и основен компонент от нарастващия профил на града и държавата като регионален лидер в областта на научните изследвания, трансфера на технологии, икономическото развитие и създаването на работни места.114467_academic-bookcase-bookstore-2065490.jpg

Преподаватели

UA Little Rock студентите се учат от най-добрите професори в класове, които са толкова ангажиращи, колкото и строги. Курсовата работа съчетава критично мислене с опит от реалния свят, осигурявайки трамплин за стажове и по-късни кариери в такива области на търсене като медицински сестри, инженеринг, качество на данните, наказателно правосъдие и образование.

US News и World Report признават програмата за юридическо писане на Уилям Х. Боуън като един от 10-те най-добри в страната, бизнес колеж сред най-добрите бизнес училища в страната и Колежа по инженерни науки Джордж У. Донахи и Инженерната програма за информационни технологии като една от най-добрите на юг.

Ученичките на UA Little Rock Rock имат предимството на една от най-модерните симулационни болници в страната, известна като SimCare. Това е болница с 22 легла, висока вярност, която обучава студенти във всички области на грижата, тъй като те работят с интерактивни манекени, които симулират различни медицински-хирургически сценарии.

Applied Design, UA Little Rock програма за изучаване на съвременни студийни занаяти като керамика, металообработване и бижута, мебелен дизайн и дървообработване е единствената степенна програма от този вид в държавата и една от малкото акредитирани програми по тази специалност.

Службата на UA Little Rock в наказателното правосъдие е домакин на най-голямата програма за наказателно правосъдие в държавата и предлага единствения Ph.D. програма за наказателно правосъдие в Арканзас. Центърът за правосъдие на висшето училище е един от малкото програми за студентски стаж в страната, който се занимава пряко с престъпността срещу възрастните хора.114469_chart-data-desk-590022.jpg

изследване

Независимо дали става дума за изграждане на по-добър домат или за лечение на рак, студентите получават възможност да работят заедно с преподаватели, като използват знанията си в най-съвременните изследователски съоръжения на UA Little Rock. Освен това те се занимават с големи данни за бизнеса и куражират историческите колекции, които светът може да види.

UA Little Rock е регионален лидер в използването и преподаването на съвременни технологии в области като нанотехнологиите, качеството на информацията и нововъзникващите анализи.

UA Little Rock е лидер в запазването и разпространението на историята на Арканзас чрез подреждането на Катедрата по история, магистърската програма по обществена история и Центъра за история и култура на Арканзас. Колекции 88 000 архивни документи, изображения и книги, включително тези на петима арканзашки управители, предоставят богатство от възможности за изследвания.114471_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Кампус

UA Little Rock общност олицетворява троянския дух, който може да се види в многобройните актове на даване и разпространение, които се провеждат в колежа и извън него.

UA Little Rock достигна крайъгълен камък преди две години по време на първата си всеобхватна кампания за набиране на средства, когато огромна част от бизнеса и частни лица от централната част на Арканзас и извън нея са събрали повече от 100 милиона долара.

UA Little Rock е първият университет в Арканзас, признат от Фондация Карнеги за напредък в преподаването за избираема класификация като институция, ангажирана в общността.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

University of Arkansas Little Rock College of Education and Health Professions

Строителни инженери проектират инфраструктура и обществени дейности, които подпомагат транспорта, търговията и общественото здраве. Строителните инженери проектират и упр ... [+]

Пропускане на курсове по националните изпити

Сто процента от завършилите 2017-18 завършили изпит за сътрудници (AC), а 100% от завършилите 2017-18 завършиха изпит по Основи на инженерството (FE). От първоначалния старши клас през 2013 г., 57 от 59-те възрастни (97%) са преминали изпит по КС и 52 от 59-те старши (88%) са преминали изпит по ФЕ.

Данни за записване, дипломиране и заетост

Дванадесет студенти са завършили програмата за гражданско и строително инженерство през 2017-18 учебната година. В началото на учебната 2016-2017 г. 89 студенти са били включени в програмата за гражданско и строително инженерство, включително студенти, инженери, първокурсници, второкурсници, юноши, пенсионери и студенти по следдипломна квалификация. Програмата за гражданско и строително инженерство е одобрена от Министерството на висшето образование в Арканзас през април 2010 г., а програмата издава първоначалния си клас за завършване през май 2013 г. Завършилите програмата са заети от:... [-]

Съединени Американски Щати Little Rock
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски