Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Университет Балтимор Мисия

В университета в Балтимор осигурява иновативен образование в бизнеса, обществените дела, прилаганите либерални изкуства и науки, и закона, за да обслужва нуждите на разнообразно население в градска среда. А публичен университет, Университета в Балтимор предлага отлично преподаване и подкрепяща общност за студент, завършил и професионални студенти в среда отличава с академичните изследвания и обществени услуги. Университетът:

  • прави постижения достъпни за традиционни и нетрадиционни студенти, мотивирани от професионално израстване и гражданско съзнание;
  • създава основа за учене през целия живот, личностно развитие и социална отговорност;
  • съчетава теория и практика, за да се създаде смислен, реални решения на градските предизвикателства на 21 век; и
  • е котва институция, регионален управител и неразделна партньор в областта на културата, търговията и бъдещото развитие на Балтимор и региона.

За Балтимор

Балтимор не е прякор Charm City за нищо. И докато има безкрайни причини, че това е страхотно място да ходят на училище, тук сме това, което мислим, са петте най-важните от тях.

1. Ние сме близо до всичко.

Ние сме близо до големите магистрали и на всеки вид обществен транспорт, така че да се наоколо града е проста. Или може просто да ходи по улицата до гара Penn и хоп влак за бързо пътуване до Вашингтон, окръг Колумбия; Филаделфия; Ню Йорк; или други големи East Coast дестинации.

2. Толкова много да се направи. Как да изберем?

Туристите рутинно се отправят към Inner Harbor, на Националния аквариум, скъпи магазини в центъра и заведения за хранене, но какво да кажем ли? Почти всеки квартал Балтимор има свои собствени уникални и странни забележителности.

Прекарайте един следобед скита из калдъръмените улици на Point Фел на 18-ти век. Вземат се проби от рак торта в един от историческите открити пазари на града. Хвани популярна местна група или нова игра в гара Север изкуства и Област Entertainment. Нека да се хваля: Балтимор е обявен от Фодор като един от 15-те най-добри Waterfront градове в света.

3. Балтимор е град, ап-изкуство.

Балтимор има повече от своя дял от визуални и сценични изкуства. В рамките на близо пешеходно разстояние от UB, ще намерите Музеят на изкуствата Уолтърс, Патриша и Артър Modell Performing Arts Center в лириката, Meyerhoff Symphony зала и Eubie Blake National Jazz институт и културен център. кампус UB е също така е дом на Artscape, на нацията най-големия фестивал на свободните изкуства.

4. Това е birdland.

От най-близкия Light Rail спирка UB ви, че е на 10 минути път на юг до Балтимор две професионални спортни стадиони. Хванеш Балтимор Ориолс бейзболен мач през пролетта или да се ползва падне футбол с Балтимор Рейвънс.

5. Балтимор е колеж гр.

UB е само една от многото обществени и частни колежи и университети в и около столичния Балтимор. Това "колеж град се чувстват" е един от най-големите предимства на живота в града. Запознайте се с Collegetown мрежа на Балтимор и да научат повече за начините тези кампуси допринасят за чара на Charm City.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

University of Baltimore, Merrick School of Business

Програмата Информационни системи и технологии за управление осигурява на заден план по-задълбочени технически умения и бизнес, което трябва да послужи като мениджър инфор ... [+]

Трансформацията на икономиката, основана на знанието зависи от цифровите технологии е създал голямо търсене на регионално, национално и международно ниво за хора, квалифицирани в областта на информационните технологии.

Програмата Информационни системи и технологии за управление на осигурява по-задълбочени технически умения и бизнес фон трябва да служи като мениджър информация и ви подготвя за възможностите за кариера в областта на: • приложения за програмиране • бизнес анализи • данни складиране администрация • администриране на бази данни • разработване на база данни и прилагане • изчислителни облаци развитие на електронния бизнес и изпълнение • ИТ консултации.... [-]

Съединени Американски Щати Mount Vernon
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Baltimore, Merrick School of Business

Недвижими имоти е най-голямата клас активи в света, и недвижими имоти фирми-заедно с банкови и финансови институции, са най-големите работодатели на бизнес завършилите. ... [+]

Недвижими имоти е най-голямата клас активи в света, и недвижими имоти фирми-заедно с банкови и финансови институции, са най-големите работодатели на бизнес завършилите.

програма за икономическо развитие Нашият студент Real Estate и е единствен по рода си в Мериленд, предназначени за подготовка на завършващите за кариера в недвижими имоти. След завършването си, ще бъдат подготвени за кариера в: • развитие • оценка • федералните, щатските и местните правителства • вторични ипотечни пазари • банков • инвестиции в недвижими имоти • Управление на имоти • търговско кредитиране • икономическо развитие • използване на земята и планиране.... [-]

Съединени Американски Щати Mount Vernon
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Baltimore, Merrick School of Business

Като основен бизнес администрация, ще научите основните елементи на бизнес, като счетоводство, икономика, финанси, информационни системи, управление, маркетинг и статисти ... [+]

Като основен бизнес администрация, ще научите основните елементи на бизнес, като счетоводство, икономика, финанси, информационни системи, управление, маркетинг и статистика.

Когато решите коя област на бизнеса да намерите най-интересно, можете да изберете една от нашите 11 специализации:

счетоводство компютърни информационни системи Ранното въвеждане Право / Pre-зако... [-]
Съединени Американски Щати Mount Vernon
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски
Merrick School of Business
Address
1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Mount Vernon, Maryland, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 410-837-4955