University of Houston

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в аквариума

Основана през 1927 г., University of Houston дава възможност на студентите да преследват ученията, откритията, лидерството и ангажираността си. Намира се в разтегателен метрополис, нашият университетски университет Tier One предлага на студентите авангардни програми, включително бакалаври, дипломи, докторанти, дистанционно обучение и продължаващо обучение. Класация сред най-добрите колежи в Америка, домът на Университета в награден фонд, новаторски изследователски центрове, има едно от най-разнообразните студентски популации в нацията и възпитаници, които са станали международни лидери.

В University of Houston подготвяме студентите да си представят бъдещето, да се появят като лидери и да стартират кариери, които трансформират света.

За Хюстън

Хюстън, четвъртият по големина град в страната, е оживен с култура и енергия и наскоро се е утвърдил като следващия голям глобален град на Америка.

Известна като енергийната столица на света, в града се намират 26 компании Fortune 500, вторият по големина в страната и най-големият медицински център в света, което прави Хюстън земя с неограничени възможности за студенти от УХ, независимо дали чрез стажове или опит в областта в реалния свят. Възможностите са толкова неограничени, че 63% от завършилите УХ живеят и работят в града. Хюстън има и най-бързо развиваща се икономика в страната, а University of Houston играе жизненоважна роля, като генерира $ 3 млрд. За града всяка година.

Хюстън е класиран в # 1 град за последните завършили колеж от msnNOW. Проучването класира големите градове чрез комбинация от растеж на работните места, достъпно живеене и жизнено население от 20 души. Качеството на живот на Хюстън и близостта му до изследователските партньори в бизнеса и управлението също правят града привлекателен дом за талантливи професори и техните семейства.

Хюстън е и забавно място за живеене. Списание "Форбс" забеляза цялата култура, която градът може да предложи и наскоро нарече Хюстън "най-готиния град на Америка" - свидетелство за това, което Хюстънците познават от години. Независимо дали искате да вземете шоу в Theatre District, където можете да се похвалите с повече от 12 000 места, да ядете в един от 11 000 ресторанта, да се порадвате на местен спортен отбор или каквото и да било друго, Хюстън предлага нещо за всеки.

Системата UH

Системата на University of Houston е група от десет държавни висши учебни заведения в района на Хюстън, които споделят общи цели и се ръководят от борда на регентите.

Системата UH се състои от четири университета и шест регионални университета, които предлагат степени в партньорство с университетите. University of Houston е най-голямата и най-изчерпателна институция на UH системата.

Взаимоотношенията между институциите на UHS са колегиални и съвместни. Кредитите се прехвърлят лесно от една институция в друга и студентите се движат свободно от една библиотека на колежа в друга. Всяка институция на UHS има отделна мисия; заедно, мисиите и програмите на институциите се допълват и подкрепят една друга.

Нашата мисия

Мисията на University of Houston е да предложи на национално равнище конкурентноспособни и международно признати възможности за учене, откриване и ангажиране с разнообразен брой ученици в реалния свят. University of Houston предлага пълен набор от програми за образователно-квалификационна степен "бакалавър", "магистър", "доктор" и "професионално ниво" и преследва широк спектър от изследователски и творчески дейности. Като ресурс от знания за обществото, университетът изгражда партньорства с други образователни институции, обществени организации, правителствени агенции и частния сектор, за да служи на региона и да въздейства на света.

Цели

  • Национална конкурентоспособност: UH ще укрепи статута си на национално конкурентен държавен изследователски университет, измерен от Фондация "Карнеги" за напредъка на преподаването и най-американските университети за обществени научни изследвания и ще се стреми да постигне прага, необходим за влизането му в Асоциацията на американските Университети (AAU).
  • Студентски успех: UH ще има профил на студент, съответстващ на национално конкурентен държавен изследователски университет, като създава среда, в която успехът на студентите може да бъде гарантиран.
  • Популяризиране на общността: УН ще се ангажира с изпълнението на нуждите на регионалната и държавната работна сила, като същевременно се превърне в основен двигател на социалното, икономическото и интелектуалното развитие.
  • Атлетична конкурентоспособност: UH ще предостави изчерпателен образователен опит на своите студенти и в този контекст ще се стреми да изгради възможно най-силната атлетична програма.
  • Местно и национално признание: UH ще бъде известен с постиженията си на местно и национално ниво.
  • Конкурентни ресурси: UH ще изгради ресурсна база, която ще й позволи да изпълни своята мисия и да реализира своята визия.

Споделени ценности

Като основна цел University of Houston е посветен на превръщането си в национално призната институция през 21-ви век. Университетът ще предвиди и ще отговори на променящите се демографски особености в един все по-разнообразен и глобално взаимозависим свят. Той ще използва своите ресурси, за да:

  • Запознайте се с предизвикателствата на образованието на динамична комбинация от нетрадиционни и традиционни студенти.
  • Насърчаване на върхови постижения в контекста на основните и приложни изследвания и стипендии.
  • Идентифицирайте и отговаряйте на икономическите, социалните и културните предизвикателства, засягащи качеството на живот в град Хюстън, щата Тексас и света чрез образованието, научните изследвания и обслужването.

Места

Хюстън

University of Houston

Уебсайт
Телефон
(713) 743-2255