Прочетете официалното описание

За UMT

University of Management and Technology (UMT) е учреден в Арлингтън, щата Вирджиния през януари 1998 г. УМТ се наема от Държавния съвет за висше образование на Вирджиния (SCHEV) и е акредитиран от Комисията за дистанционно обучение (DEAC). Университетските програми за управление на проекти (UMT) също са акредитирани от Глобалния център за акредитация (GAC) на Института за управление на проекти (PMI). UMT е институционален член на Съвета за акредитация на висшето образование (CHEA) и глобален регистриран доставчик на обучение на PMI.

УМТ е упълномощено от американското министерство на образованието да предостави федерална студентска помощ (FSA) на приемливи студенти, записани в допустими програми в UMT. УМТ е упълномощено от американското гражданство и имиграционните служби на Министерството на вътрешната сигурност на САЩ да приеме студентите на визи F-1. UMT е упълномощена от Държавния департамент на САЩ да спонсорира J-1 виза международни студенти.

УМТ е одобрен от Държавната агенция за одобряване на Вирджиния за целите на програмите за различни образователни придобивки на ветераните.

УМТ предлага образованието на ниво студент и висше образование на тези, които желаят да получат съвременни знания, умения и прозрения в управлението и технологиите, необходими за ефективното функциониране на модерни, бързо развиващи се и сложни предприятия. УМТ се ангажира с високи постижения в областта на управлението и технологичното образование. Курсовете са насочени към съвременни управленски и технологични въпроси. Членовете на факултета се подлагат на внимателна проверка, за да се уверят, че инструкторите на УМТ притежават баланс на научни и практически познания за текущите управленски практики и технологичните приложения. Членовете на общността на UMT твърдо вярват, че университетите трябва да останат на върха на технологичните промени. УМТ се ангажира да използва съвременна технология за преподаване, за да предложи на студентите си най-доброто налично управление и технологично образование.

Факултетът и персоналът на UMT имат богат опит в управлението и образованието, работейки с големи университети, компании, организации с нестопанска цел и правителствени агенции. Тези структури включват правителствени клонове като Белия дом, Националния институт за стандарти и технологии, Министерството на отбраната, Министерството на енергетиката, Департаментът на държавите, Националният здравен институт, Службата за вътрешни приходи и администрацията за социална сигурност ; големи корпорации, като AT

Чрез онлайн обучение студенти в САЩ и в осемдесет и седем страни се записват в UMT. С глобалното си разпространение UMT се ангажира да донесе най-добрите знания, практики и професионални умения на студентите навсякъде.

UMT се намира в Рослин, Арлингтън, Вирджиния, само на минути от центъра на Вашингтон. Рослин е оживен търговски и федерален правителствен окръг. Rosslyn е лесно достъпен в цялата вашингтонска метрополия на Metro и е удобен за въздушен транспорт чрез международното летище Dulles и Ronald Reagan Washington National Airport.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Бакалавриат

University of Management and Technology

Студентите трябва да завършат най-малко 30 кредитни часа в Общото образование, за да получат диплома за висше образование. Студентът трябва също така да завърши 27 кредит ... [+]

относно

БХА изисква успешно завършване на общо 120 кредитни часа обучение.

Студентите трябва да завършат най-малко 30 кредитни часа в Общото образование, за да получат диплома за висше образование. Студентът трябва също така да завърши 27 кредитни часа от основните курсове по здравна администрация и курс по BHA capstone. Останалите кредитни часове се състоят от избираеми курсове.

HA 101 е задължително за студенти, които нямат предишен трудов стаж в областта на здравната администрация, нито са поели подобни курсове преди да се включат в тази програма.... [-]

Съединени Американски Щати Арлингтън
Септември 2020
Английски
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Management and Technology
Уебсайт
Телефон
(703) 516-0035