University of North Alabama College of Arts and Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Колежът по наука, технологии, инженерство, изкуства и математика, 19 различни отдела с множество специалности, непълнолетни и сертификационни програми, които работят независимо и заедно, за да запалят съня, създаващ пара, който управлява вашето бъдеще. Присъединете се към нас и продължете напред!

University of North Alabama College of Arts and Sciences се ангажира да осигури среда в нашия колектив и общност, която насърчава знания, умения, артистично и културно обогатяване, изследване и откриване чрез подкрепа на независимостта, творчеството и иновациите.


Професорите в Колежа по изкуства и науки са запознати и ангажирани учители, които вярват, че енергичното взаимодействие между факултета и учениците и сред самите ученици е ключът към интелектуалния растеж. Нашите професори са също активни учени, които остават настоящи в своите учебни области и поддържат уважението на своите връстници. Голяма част от успешните възпитаници потвърждават качеството на програмите на UNA в областта на изкуствата и науките.


Службата на декана на Колежа по изкуства и науки се намира в историческия Bibb Graves в Suite 217.university of north alabama, florence, landscape12019 / Pixabay

Университет на Северна Алабама мисия

Като регионална, държавно-подпомагана институция за висше образование, Университетът на Северна Алабама преследва мисията си да се занимава с преподаване, научни изследвания и услуги, за да осигури образователни възможности за учениците, среда за откриване и творческо изпълнение, както и разнообразие от които отговарят на професионалните, гражданските, социалните, културните и икономическите нужди на нашия регион в контекста на глобалната общност.

Места

Флоренция

Address
35632 Флоренция, Алабама, Съединени Американски Щати

Програми