University of Southern Indiana

Представление

Прочетете официалното описание


Основана през 1965 г., University of Southern Indiana записва близо 9 500 студенти и завършили студенти в 80 специалности. Публична институция за висше образование, разположена в красивия квартал от 1400 акра в Евансвил, Индиана. USI предлага програми чрез колеж по либерални изкуства, колеж по бизнес в Комедия, колеж по сестрински и здравни професии и колеж по наука, инженерство, и образованието. USI е фондация Carnegie Foundation Community Engaged University и предлага продължаващо обучение и специални програми на повече от 15 000 участници годишно чрез Outreach и ангажираност.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

За University of Southern Indiana

Университетът предлага възможности за обучение в чужбина в над 60 страни и е домакин на международни студенти от цял ​​свят. Конкурентен член на NCAA Division II и Конференцията на Големите езера долина, USI предлага 17 междукултурни междурегионални мъжки и женски спортове. Президент Линда Бенет е третият президент на USI и бе открит през 2009 г. Под нейното ръководство Университетът продължава традицията на отлични постижения за студентите, като същевременно се движи напред със смел стратегически план за постигане на отлични постижения чрез иновации и ангажираност, а позицията на USI като върха избор за студенти в държавата и региона, както и привличане на студенти от цял ​​свят и целия свят.

67518_cover.JPG

Глобални посланици в глобална общност

USI е ангажирана общност за обучение, която напредва в образованието и знанията, засилва гражданското и културното съзнание и насърчава партньорствата чрез всеобхватни програми за общуване. Ние подготвяме хората да живеят мъдро в разнообразна и глобална общност.

Бързи факти

Записване: 9,364 Сервиране на студенти от 89 Индиана окръга, 36 други държави и 51 други народи. 86.2% от скорошните нива на USI работят в своята област или в задоволително поле. Жени: 62% Мъже: 38% Малцинства: 9% Възпитаници: 36 000 Около 74% от завършилите USI остават в Индиана. Повече от 130 студентски организации в университета. Евансвил е лесен път с кола от Индианаполис, Луисвил, Нешвил и Сейнт Луис

Места

Evansville

University of Southern Indiana

Address
8600 University Blvd.
47712 Evansville, Индиана, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 812-464-1768