University of Southern Indiana

Представление

Прочетете официалното описание


Основан през 1965 г., University of Southern Indiana записва над 10 000 студенти и докторанти в повече от 130 области на обучение.

Публично висше учебно заведение, разположено в красив кампус от 1400 акра в Евансвил, Индиана, USI предлага програми чрез Колежа по либерални изкуства, Ромен колеж по бизнес, Колеж за медицински сестри и здравни професии и Пот Коледж за наука, инженерство и др. и образование. USI е университетски ангажиран университет на Фондация Карнеги и предлага непрекъснато образование и специални програми на повече от 15 000 участници годишно чрез Outreach and Engagement.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

За University of Southern Indiana

Университетът предлага възможности за обучение в чужбина в повече от 60 страни и е домакин на международни студенти от цял свят. Състезателен член на NCAA Division II и Конференцията на долината на Големите езера, USI предлага 17 различни спортни мъжки и женски спортове. Президентът Рон Рошон е четвърти президент на USI и бе открит през 2018 г. Под неговото ръководство Университетът продължава традиция на достъпни постижения за студенти, като същевременно се движи напред със смел стратегически план за постигане на високи постижения чрез иновации и ангажираност и позициониране на USI като топ избор за студенти от цялата страна и региона, както и за привличане на студенти от висок калибър от цялата страна и света.

67518_cover.JPG

Глобални посланици в глобална общност

USI е ангажирана общност за обучение, която напредва в образованието и знанията, засилва гражданското и културното съзнание и насърчава партньорствата чрез всеобхватни програми за общуване. Ние подготвяме хората да живеят мъдро в разнообразна и глобална общност.

Бързи факти

Записване: 10 734 Обслужване на студенти от 91 графства Индиана, 42 други щата и 69 други нации. 82% от последните американски градове работят в своята област или в задоволителна област.

Жени: 64% Мъже: 36% Малцина: 15% Възпитаници: 44 000+ Около 70% от завършилите USI остават в Индиана.

Повече от 140 студентски организации в кампуса.

Evansville е лесно пътуване от Индианаполис, Луисвил, Нашвил и Сейнт Луис

Места

Evansville

University of Southern Indiana

Address
8600 University Blvd.
47712 Evansville, Индиана, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 812-464-1768