University of South Carolina

Представление

Прочетете официалното описание

Без значение къде са те от нашите възпитаници са следващото поколение на гражданите готови да се създаде по-здрави, по-умни и по-жизнена начин на живот. Вие сте стигнали дотук. Няма ограничения за мястото, където ще премине от тук.

Топло Южна гостоприемство. Иновативни академични програми. Красиви кампуса сгради с чара на стария свят. Удобни жилищни пространства. Искате полувисше образование, пълен с нови преживявания, предизвикателни курсове и приятелски факултет. Вие сте готов за нещо по-различно, че се чувства като у дома си - нещо голямо, че се чувства малък. Това е най-успешен микс ще намерите в Университета на Южна Каролина.

Разположен в сърцето на щата Южна Каролина, Университета на Южна Каролина е основен изследователски университет, където учениците се подготвят да бъдат утрешните лидери, творчески решават проблеми и иновативни мислители.

В Университета на място Южна Каролина ви даде достъп до световна класа художествени, културни и развлекателни мероприятия, както и обширни сайтове стаж в бизнеса, здравеопазването, производството и управлението. В района на Колумбия метро, ​​ще намерите NBC, ABC и CBS филиали; болници, фармацевтични и застрахователни компании; без печалба, фирми за уеб програмиране, адвокатски кантори, рекламни агенции и международни корпорации като Citibank, Honeywell, International Paper, Trane, Michelin, Pirelli Кабели и Bose, наред с други, които сте дошли да се получат практически професионален опит.

В непосредствена близост до университета, можете да опитате чудесни ресторанти като Граучо или Вчера, заедно с нощните заведения и забавни бутици и магазини в района на Пет точки. Cool Beans, локално собственост кафе място, често служи като късно вечер проучване терен. Или, опитайте висок клас галерии и заведения за хранене в цялата Congaree Vista. Вземат се проби от нашите театри, кина, квартални фестивали, фермерски пазари, концерти на открито, Речните брегове зоопарк и ботаническа градина, обществена скулптура области, художествени галерии и музеи. След това се опитайте приключения на открито като каяк, риболов или кану на три реки Колумбия и ходене, тичане, колоездене или туризъм в нашите паркове и зелените коридори.

В Университета на Южна Каролина е

Основана през 1801 г. 32,971 Общо учениците 270,000 горди възпитаници, които живеят по целия свят Ученици от всички 50 държави и 100 + страни

52 Top Public университет (US News и World Report, 2016 г.)

47 Национално класират програми

1 Бакалавърски международен бизнес програма (US News и World Report, 2016 г.)

43 Най-добри бакалавърски бизнес програми ( US News и World Report, 2016 г.)

Места

Колумбия

University of South Carolina

Address
1705 College Street, 7th Floor
Columbia, SC 29208

29208 Колумбия, Южна Каролина, Съединени Американски Щати