Waldorf University

Представление

Прочетете официалното описание

Уолдорф Университет е приятелско, частно либерално училище по изкуствата, разположено централно в красивия Forest City , Айова . В продължение на повече от 100 години Уолдорф е крайъгълният камък в живота на хиляди хора, поставяйки солидна основа за успех сред учениците, техните семейства и общността.

От началото си през 1903 г., Уолдорф е в челните редици на академичните нововъведения, проследявайки пътя за бъдещите поколения. Предлагайки латиница от сертификати, асоциирани, бакалавърски и магистърски програми, Waldorf има възможност за всеки, който иска да подобри живота си академично, лично или професионално.

Във Валдорд , ние вярваме, че едно наистина добре закръглено образование включва не само академични изследвания, но и участие в изкуствата, физическото възпитание и др. Нашият жизнен кампус е пълен с ученици от цял ​​свят, които са избрали Уолдорф, за да им помогнат да постигнат образователните си цели.

Нашият факултет и екип работят един по един с учениците, за да се уверят, че са уверени и способни да достигнат пълния си потенциал, като поощряват всяка стъпка от пътя. Независимо дали предпочитате да учите в традиционната учебна среда или гъвкавостта да печелите онлайн, ви препоръчваме да вземете решение да преминете през образованието си.

Места

Горски град

Address
106 South 6th St.
IA 50436 Горски град, Айова, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия