West Virginia University

Представление

Прочетете официалното описание

WVU е семейство от отличителни кампуси, обединени от една единствена мисия. От първото изследване на флагмана ни в Morgantown до центъра за изкуства на WVU Potomac State в Кейсър до технологичните програми в WVU Tech в Beckley, ние използваме нашите таланти и ресурси, за да създадем по-добро бъдеще за Западна Вирджиния и света ,

Мисия

Като институция за земни помощи, преподавателите, персоналът и студентите от West Virginia University в West Virginia University ангажират да създадат разнообразна и всеобхватна култура, която да осигурява образование, здравеопазване и просперитет за всички чрез предоставяне на достъп и възможности; чрез постигане на напредък в изследванията с голямо въздействие; и чрез водеща трансформация в Западна Вирджиния и света чрез локален, държавен и глобален ангажимент.

зрение

Като един West Virginia University , ние сме целенасочени в нашите изследвания и в работата си, така че да можем да си сътрудничим с нашите общности - както близки, така и далечни - да предложим необходимите и ценни решения на реални проблеми в рамките на стълбовете на образованието, здравеопазването и просперитета.

Местоположения и съоръжения в квартала

Системата WVU е семейство от отличителни кампуси, обединени от една единствена мисия. От първостепенните проучвания на нашата флагманска книга в Morgantown (класирана на първо място, най-високата институция за изследователска категория) до фокуса на WVU Potomac State College в Keyser върху технологично интензивните програми в технологичния институт на WVU в Beckley, ние използваме талантите и ресурсите, за да създаде по-добро бъдеще за Западна Вирджиния и за света.

Технологичният институт на WVU в Бекли предлага повече от 40 специалности, включително един от първите 100 програми за инженерни програми в страната, класирани от US News

WVU Potomac State College в Кейсър има една от най-ниските нива на обучение за всички четиригодишни институции в страната. Предлагайки повече от 50 специалности, този кампус съчетава личното внимание на малък колеж с предимствата на голям университет.

Системата WVU включва също така отделения на Центъра за здравни науки Робърт С. Бирд в Чарлстън и Мартинсбърг, както и 10 експериментални ферми и 4 гората в цялата страна и WVU Jackson's Mill State 4-H Camp. Системата WVU включва 518 сгради на 15 880 акра. Кампусът Morgantown има 245 сгради (11 в Националния регистър на историческите места) на 1892 акра.

Кампусът на WVU Morgantown се намира в град с име "No. 1 малък град в Америка "от BizJournals.com за изключително качество на живот. Мортантаун, население от 30 855 души, е класиран и деветият най-добър колеж град в Америка от Business Insider и е на лесно пътуване разстояние от Вашингтон, изток, Питсбърг, Париж, на север и Кливлънд и Колумб, Охайо северозапад. Други класации: Kiplinger.com включва Morgantown в своите 10 страхотни места за живеене; един от "най-добрите спортни градове" от спортни новини; 5-ти "Най-добър малък метро" от Forbes; 12-ия общ "Най-горещ малък град" от Inc .; един от "най-умните места за живеене" от Киплингър; и второто класация "Най-добър град на колежа за работа" от Forbes.

Живот на WVU

Седмицата ви има 168 часа. Ние правим часовете, които не сте в клас, толкова пълни с откритие, растеж и забавление.

жилище

Нашите жилищни и жилищни комплекси са много повече от място за спане. Ще учите, ще релаксирате, ще създавате и ще мечтаете с приятели, които имат еднакво мислене.

Хранене Услуги

Добро хранене винаги е наблизо. Плановете за хранене се приемат на 26 места в колежа, включително четири зали за хранене и опции за търговия на дребно като Chick-fil-A, Sbarro и Saikou Sushi. Търсите опции с ниски калории или без алергени? Имаме и такива.

Транспорт и паркинг

Нашият електрически народ, PRT, е най-доброто пътуване в града. Къде другаде можете да се плъзнете над трафика на автомобили, управлявани от компютър, докато учите за следващия си клас? Студентското ви име ви дава безплатен достъп до автобусите на PRT и Morgantown Mountain Line.

Студентски живот

Ние поддържаме учебната среда, ориентирана към учениците на WVU. От забавни дейности и проекти за услуги до ресурси, които ви помагат да се ориентирате в колежания живот, имаме ви покрити.

библиотеки

Пионерите са прекосили континентите в преследването на огромните открития на човечеството. С нашите библиотеки, едва ли ще трябва да прекосите улицата за ваше.

технология

Където и да отидете, ще ви поддържаме връзка с ресурсите и услугите на университета, от които се нуждаете.

Места

Morgantown

West Virginia University

Address
Morgantown
26506 Morgantown, Западна Вирджиния, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 304-293-0111

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации

AACSB Accredited