Westminster College

Представление

Прочетете официалното описание

Преглед и бързи факти

Ние сме Westminster College. Ние сме по-близо, отколкото си мислите, сгушен в очарователния град Ню Уилмингтън, само на един час северно от Питсбърг. Ние изучаваме усилията си, залагайки се на силни академици, изключителни преподаватели и индивидуално внимание с нашето съотношение между студентите и преподавателите от 12: 1. Разширяваме хоризонтите с възможности да учим в чужбина и да свързваме с нашите силни възпитаници. Насърчаваме участието, като спонсорираме 20 спортни спортове, 18 честни общества и повече от 80 клуба. Ние сме платформа за духовна свобода, осигурявайки независимостта да мислим и да участваме в това, което е най-важно за вас. Ние сме място, където всяка година можем да се обадим на почти 1300 ученици. Ние сме повече, отколкото си представите.

ВЪПРОС

УЧЕНИЦИ

Повече от 1300 студенти и завършили студенти; 42% мъже и 58% жени.

КАМПУС

300 акра, облицован с дървета кампус с 22 сгради, няколко спортни площадки, 10 тенис корта, 100 акра лаборатория на открито и Brittain Lake.

СТИПЕНДИИ

98% от студентите получават финансова помощ, независимо дали чрез стипендии, основани на заслуги, или чрез ресурси, основани на нуждите.

ОБУЧЕНИЕ

Общо такси за обучение и задължителни такси за 2017-2018: $ 18,138 на семестър / $ 36,276 на година / $ 47,466 годишно, включително такси за обучение и стая и табло.

ФАКУЛТЕТ

110 пълноправни членове на факултета, 91% от които притежават завършили степени и 12: 1 съотношение студент към факултет.

семестъра

Двусеместна академична година (есента и есента) с възможности за студентите да пътуват по време на зимна почивка.

СТУДЕНТ ЖИВОТ

Повече от 80 клуба и организации, 4 национални братства и 5 национални сдружения.

ЖИЛИЩЕ

10 опции за жилищни жилища; Уверени през всичките четири години.

АТЛЕТИКА

21 спортни спортове; NCAA Раздел III; Президентска атлетическа конференция.

ОСНОВНИ МАТЕРИАЛИ И ПРОГРАМИ

41 специалности и 10 предпрофесионални програми; 4 магистърски програми.

Мисия

Мисията на Уестминстърския колеж е да помага на мъжете и жените да развиват компетенции, ангажименти и характеристики, които отличават хората по най-добрия начин. Либералната художествена традиция е основата на учебната програма, която непрекъснато е предназначена да служи на тази мисия в един бързо променящ се свят.

Колежът вижда добре образования човек като човек, чиито умения се допълват от все по-развиващи се ценности и идеали, идентифицирани в юдео-християнската традиция. Задачата на Уестминстър за отлични постижения е признание, че настойничеството в живота налага максимално възможно развитие на способностите на всеки човек.

РЕЗУЛТАТИ

  1. Да разсъждава логично и да оценява критично
  2. Да комуникират ефективно
  3. Да мисли творчески и да оценява естетическите изрази
  4. Да покаже интелектуално любопитство
  5. Да придобият знания за себе си, обществото, човешките култури, естествения свят и човешките взаимоотношения с Бога
  6. Да прилага знания към съвременните проблеми
  7. Да демонстрира морални и етични ангажименти към съседа, обществото и природния свят
  8. Да демонстрират ангажираност към ученето през целия живот и придобиването на умения за кариера и отговорна служба като световни граждани.

Места

Ню Уилмингтън

Address
WESTMINSTER COLLEGE
319 SOUTH MARKET STREET

PA 16172 Ню Уилмингтън, Пенсилвания, Съединени Американски Щати