Прочетете официалното описание

За нас

СТОЙНОСТ И ДОПУСТИМОСТ ЗА ВАС

Уилсън се ангажира да предостави на нашите студенти и техните семейства стойност в колежа образование. От нашата първа в нация програма за обратно изкупуване на студентски заеми за професионално развитие и обучение по финансова грамотност, ние сме посветени на осигуряване на опит

ПРОЧЕТЕТЕ ВАШИЯ ОПИТ

С индивидуализираното внимание, най-новите технологии и оборудване, достъп до националната капитолия и богатите традиции, образованието на Уилсън има всичко.

Мисия и принцип на честта

Wilson College упълномощава студентите чрез ангажирано, съвместно, либерално изкуство образование, което съчетава умения и фокусирано проучване, необходими за успех в работата и живота. Ние сме близка, подкрепяща общност, която развива ума и характера на всички ученици, подготвя ги за посрещане на предизвикателствата на глобалното общество.

Принцип на поклонение

Учениците, записани в Wilson College живеят под принцип на честта и в рамките на система за споделено управление, основано на общността. Принципът на честта гласи:

"За да се осигури атмосфера, подходяща за преследване на освободителното образование, правителството на Wilson College основава на предположението, че всеки член на общността ще действа целогодишно във всички аспекти на живота. Ние се доверяваме взаимно, за да сме зрели и отговорни хора. "

"Кооперативните усилия за учене и живот, в които всички ние сме ангажирани, се развиват най-успешно, когато членовете на общността признават своята отговорност да се стремят да реализират общата си цел. Доброто състояние на общността зависи от загрижеността както за индивидуалната свобода, така и за правата и благополучието на другите, и двете изискват спазването на някои регламенти, за да се насърчи тази обща цел. "

"В този дух обаче се споразумяхме за Съвместния правилник на факултета и студентите, за Правилника за местоживеене и за Академичния и Административния правилник. Ние поемаме отговорността да ги държим справедливи и съобразени с нуждите на сегашната общност".

Нашият колектив

Намира се в Chambersburg, Пенсилвания, Wilson College има благородни тревни площи, зрели дървета и хълмове. Красивият 300-акров кампус се намира в Националния регистър на историческите места като исторически район, а през него минава Conococheague Creek.

Шест сгради са студентски жилища и има няколко съоръжения за състезания по атлетика и конен спорт, включително три спортни зали (хокей на лед, футбол и софтбол), тенис кортове и гимнастически салон. Танцово студио се помещава в Lenfest Commons, а студентите имат достъп до фитнес центъра. Пневният център Penn Hall разполага с три, 24-стационарни плевни; две закрити арени и открита арена; курс за скокове на кръстовище и полета за излизане. Колежът също така предоставя комплексно улеснено лечение на коне и оборудване.

В допълнение, Wilson College има органична ферма - сърцето на Центъра за изследвания за устойчивост на Фултън, която позволява широк спектър от възможности да се запознаят с подходите към устойчив начин на живот. През януари 2009 г. колежът откри новия комплекс "Хари Р. Брукс" за наука, математика и технологии, струващ 25 милиона долара.

Комплексът Хари Р. Брукс за наука, математика и технологии

С най-съвременните класни стаи, лабораторни и изследователски помещения, Комплексът Хари Р. Брукс за наука, математика и технологии представлява визия за бъдещето на либералните изкуства и науки в Wilson College . Наводнени с естествена светлина и изпълнени с водещи технологии и оборудване, сградата предлага пространства, които подобряват преподаването и ученето, както и практиката на науката в бакалавърската степен. Сградата е преустроила кампуса и променя живота на нашите студенти и преподаватели. Каним ви да научите повече за това в тези страници или да посетите колежа и да предприемете обиколка. Представете си бъдещето на науката в Wilson College и се присъединете към нас в тази важна образователна мисия.

История и традиции

Wilson College е основан през 1869 г. като колеж за жени, един от първите в САЩ. Основателите са били проф. Трайон Едуардс и революционерът Джеймс У. Уитман. Законодателството в Пенсилвания предостави първоначалната харта на 24 март 1869 г. Сара Уилсън, за когото е назначен колежът, предостави първоначалния подарък за създаването на Колежа. Тя беше първата жива жена в Съединените щати, която дарява колеж за жени.

Целта на колежа е описана като усилие да се осигури образованието на младите жени в литературата, науката и изкуствата. Изданието на Франклин Репозитори от 19 октомври 1870 г. посочва, че "усилията няма да бъдат да накараме умовете на учениците с факти, а да прекарат времето в развитието на мисълта, така че учениците да се научат да мислят сами за себе си и по този начин стават лидери, вместо последователи, в обществото. "

история

Wilson College е основан през 1869 г. като колеж за жени, един от първите в САЩ. Основателите са преподобни Тритон Едуардс и революционерът Джеймс У. Уитман, пастори на пребътрианските църкви в близките Хейгърстаун, Мд и Грийнкасъл, Па. Те представят плановете си на Карлайл и през април 1868 г. получават одобрението си. Законодателството в Пенсилвания връчи първоначалната награда на 24 март 1869 г. Мис Сара Уилсън (1795-1871), жител на близкия Свети Тома, осигури две щедри дарения за създаването на новата институция. Въпреки че самият Уилсън не е имал официално образование, тя признава значението на образованието за бъдещите поколения жени. В благодарност за даровете на Уилсън, попечителите гласуваха да назоват новата институция в нейната чест. Инструкцията в Колежа започна на 12 октомври 1870 г., след като попечителите закупиха имот, който преди това беше собственост на полковник AK McClure, близък приятел и съветник на президента Абрахам Линкълн.

От създаването си колегията е насърчила стриктни интелектуални занимания. Подобно на други колежи за жени, Уилсън отдавна предоставя възможност на жените да учат и да преподават предмети, които някога са мислили извън възможностите на жените, като например химията, биологията, математиката и класическите езици. Президентът Анна Дж. Маккейг, първата жена на Уилсън (1911-15), укрепи академичните стандарти на колежа. Колежът продължи да изгражда тази фондация, като увеличава броя и видовете курсови предлози, подобрява ресурсите на библиотеката и привлича отличени посетители и преподаватели в колежа. Мярка за интелектуалната сила на Колежа е създаването през 1950 г. на глава от Phi Beta Kappa, най-старото и най-престижното академично общество на честта.

От 1931 г. насам Колежът е признал изключителен принос за обществото чрез присъждане на почетни степени. Получателите включиха американската република Маргарет Чейс Смит, съдията на Върховния съд Хари Блекмун, антропологът Маргарет Мийд, музиканта Лили Краузе, авторката и активистката Рита Мае Браун, както и новинарската котва Валтер Кронкейт.

През цялата си дълга история Уилсън реагира на променящите се времена. През 1982 г. Колежът беше един от първите в региона, които започнаха да предлагат програма за продължаващо обучение, за да отговорят на нуждите на нарастващото население на възрастни, търсещи следдипломно образование. През 1996 г. Колежът е един от първите в страната, които предлагат в университета, жилищно обучение за самотни майки с деца. От началото на програмата тя спечели национално внимание и Уилсън стана Националният център за самостоятелни майки във висшето образование.

Днес Уилсън признава, че мъжете и жените от всички възрасти се записват в бакалавърските и асоциативните си програми, както и в програми за следдипломна квалификация и следдипломна квалификация. За да се осигури обучение на Уилсън на възрастните, много курсове се предлагат не само през деня, но и през вечерта, през летния и през януари, както и на удобни места извън училището.

Уилсън традиции

Традициите са важна част от опита на Уилсън във всеки един студент. От "Бигс" и "Литълс" до "Втори ученик", традициите обединяват нашите ученици и ги правят част от подкрепяща, свързана общност.

Уилсън с един поглед

Вижте как номерата се прибавят към цялостно изживяване в колежа.

50 АКРЕС НА НАШАТА USDA-сертифицирана ОРГАНИЧНА ФЕРМА

Центърът за проучвания за устойчивост на Фултън свързва студентите и местната общност с работеща ферма, национална база данни на CSA и мирни пешеходни пътеки.

71 СКЛАДОВЕ ЗА КОЛЕКЦИОННИ И СТУДЕНТНИ КОНЕТИ

Нашият конна база Пен Хол разполага с вътрешни и външни езда езда, cross-country скок комплекс и 20 акра ограден плъхове и пасища.

25 млн. Долара

нашата инвестиция в комплекса Хари Р. Брукс за наука, математика и технологии

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Wilson College

Степента на бакалавърска степен по физика на упражненията ще подготви учениците да продължат кариерата си във фитнес и уелнес индустриите, лични и групови фитнес трениров ... [+]

Бакалавърската степен по Физическа наука ще подготви студентите да се занимават с кариера във фитнес и уелнес индустриите, лични и групови фитнес тренировки и физиология на упражненията. Той също така ще подготви студентите за влизане в магистърски програми за изучаване на атлетично обучение, физиология на упражненията, рехабилитация на сърцето, физиотерапия, хиропрактика, трудова терапия и рекреационна терапия.... [-]

Съединени Американски Щати Chambersburg
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски

Бакалавриат

Wilson College

Науката за биологията се преподава в по-широкия контекст на либералното изкуство и се полагат всички усилия за насърчаване на интердисциплинарните връзки със социалните и ... [+]

Разгледайте градивните елементи на живота

Науката за биологията се преподава в по-широкия контекст на либералното изкуство и се полагат всички усилия за насърчаване на интердисциплинарните връзки със социалните и хуманитарните науки. Курсовете силно наблягат на уменията за писане и говорене и избягват намаляването на науката с натрупването на фактически знания.

Мениджърите се насърчават да следват летни стажове в областта и в лабораторните условия. Необходимо е активно участие на студентите в лабораторни и теренни курсове, като централен фокус на програмата е пряк опит с живи организми и научно оборудване.... [-]

Съединени Американски Щати Chambersburg
Септември 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски
Wilson College

Изграждайки дългогодишната мисия на Wilson College отдел "Екологични изследвания" се стреми да култивира студенти, които търсят да изпълнят живота и професиите, ... [+]

Учебната програма за науката за околната среда предоставя на студентите широко разбиране за културните, икономическите и екологичните аспекти на устойчивостта. Учебните планове на отдел "Екология" имат силно основание за принципите на екологията, устойчивостта, биологията, екологията, химията и статистиката. Много курсове, предлагани от катедрата, се фокусират върху ученето на опит и служба.... [-]

Съединени Американски Щати Chambersburg
Септември 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски
Wilson College

Комуникационната програма в Wilson College балансира критическото мислене, теорията на медиите и уменията за писане, които се използват както за традиционните медийни паз ... [+]

Увеличете съобщението си на всяка платформа

От журналистическо писане и правни медийни въпроси до теория на медиите студентите изучават основите на комуникациите и прилагат това обучение в традиционната и дигиталната медийна среда. По време на процеса студентите изучават основните принципи на маркетинга и рекламата, като същевременно създават съдържание както за печатни, така и за дигитални медийни издания.... [-]

Съединени Американски Щати Chambersburg
Септември 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски
Wilson College

Уилсън предлага изключителна програма за обучение по психология, която обхваща теория, статистика, изследователски проекти и възможности за обучение. ... [+]

Психологията възприема строг, научен подход към разбирането на поведението - подход, който осигурява солидна основа, необходима за приемане в програми за завършване на висше образование и / или за незабавна заетост в безброй служби, базирани на услуги. В допълнение към курсовете, които запознават студентите с основните теоретични перспективи в психологията, магистърът също изисква курсове, базирани на умения в областта на статистиката и изследователските методи, както и използването на софтуерни програми за статистически анализ, за ​​да помогнат на студентските майстори да разработят емпирични изследвания. Освен това от студентите се изисква да участват в лабораторни упражнения и да провеждат свои собствени проучвания (има много допълнителни възможности за участие в научноизследователски проекти и проекти за обучение). Това е отчасти защото човешкото поведение често може да бъде изучавано най-добре извън класната стая и тъй като изследователски проекти, стажове и други видове практически преживявания са важна подготовка за завършено училище и кариера в поведенческите науки.... [-]

Съединени Американски Щати Chambersburg
Септември 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски
Wilson College

Интегрирането на изследването на актюерските науки, бизнес финансите и математиката, финансовата математика подготвя студентите за доходоносни и възнаграждаващи кариери в ... [+]

Изчислен път към успеха в кариерата

Wilson College е един от малкото колежи в САЩ, които предлагат бакалавърска степен по финансова математика / актюерски науки. Тази програма подбира владетелите да прилагат абстрактните принципи на математиката, научени в класната стая, за реални сценарии, които засягат финансовия свят. Учениците използват своите аналитични умения, за да се справят с проблемите, срещани на световните пазари, корпоративното предприятие, малките предприятия и дори личните ни банкови сметки.... [-]

Съединени Американски Щати Chambersburg
Септември 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски
Wilson College
Address
1015 Philadelphia Ave
17201 Chambersburg, Пенсилвания, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 717-264-4141