Преглед на курса

Разработете свой собствен уникален стил с BA (Hons) Fashion Design. С акцент върху изработката и иновациите, ние Ви снабдяваме с широки познания в областта на модата - от проектиране, експериментиране, рязане на модели и строителство до сглобяване на собствена колекция. Ако искате да направите своя отпечатък върху модната индустрия, можете да започнете с този курс.

С голяма, добре оборудвана работилница и промишлено оборудване ще използвате пространството за създаване на индивидуални проекти.

Разберете модата

Ще проучите многото обрати на модата, както и как да изследвате и развивате идеи, за да създадете вълнуваща и иновативна мода. Курсът развива нови начини за правене и мислене.

Освен проектирането и конструирането, вие също ще научите как да представяте идеите си на клиентите си и да насочвате дизайнерски концепции към по-широка аудитория. На този курс, вие ще развиете вашите индивидуални силни страни, изграждайки малка колекция и портфолио, за да ви стартираме в дизайна на дипломирането.

Включете се в индустрията

Ще се възползвате от нашите връзки с модната индустрия и близостта до Лондон. Лондон е една от световните столици на модата, известна с иновациите и таланта си. Освен че работите върху собствените си резюмета, ще имате възможност да работите върху индустриални проекти с водещи дизайнери. Гост-лекторите могат да покрият редица области от моден дизайн, костюми, стайлинг, консултации за марката и моден PR.

Ще развиете изложби на живо и модни ревюта, за да покажете работата и мрежата си с професионалисти в бранша.

Още разположения, повече възможности за избор

Бъкс е университет „Разположения плюс“. Така че, каквато и степен да правите, можете да сте сигурни, че ще има много възможности, свързани с индустрията, които ще ви помогнат да влезете в избраната от вас област.

Ние също ще ви подготвим за работа предварително, със специални умения за професионално обучение, по-нататъшно повишаване на автобиографията и изграждане на умения, които работодателите ще ценят. Като признание за стойността, която поставяме на тези умения, ние включихме този опит във вашето време за обучение.

Разположения плюс е всичко, което ви помага да получите някакъв ценен опит под колан, докато сте студент. За да увеличите избора си по-късно и да ви помогне да получите желаното от вас ниво на висше образование.

Детайли на курса

UCAS КОД: W230

Нашият екип от преподаватели са опитни дизайнери, настоящи професионалисти и изследователи. Те работят на преден план на тенденциите, техниките и нуждите на индустрията. Вие ще работите върху стандартното оборудване на индустрията, изучавайки най-новите техники и ориентирани към бъдещето методи на модното майсторство. В нашите семинари ще получавате индивидуално обучение, работещо в тясно сътрудничество с преподаватели, специализирани техници и ученички.

Създавайте новаторски дизайн в нашето професионално стандартно студио и работилници

Този курс е 75% базиран на практика, така че ще имате достатъчно възможности да развиете своя предмет чрез практически опит, експериментален подход. Това ще включва достъп до работни срещи за подпомагане на процеса на проектиране.

С вашето лично работно пространство ще се възползвате от това да сте част от нашата динамична и динамична дизайнерска студийна общност. Оттук ще имате пълен достъп до цялото необходимо оборудване. Прекарахме много любов и грижа, правейки Red Shed идеалното творческо пространство. Имаме един от най-добре оборудваните работилници в страната и екип от специалисти. Ще овладеете материалите, както чрез традиционни методи, така и с помощта на дигитален софтуер.

Натрупайте опит в работа на живи брифи в университета

Благодарение на близостта ни до Лондон, можете да посетите някои от най-добрите световни магазини, галерии и музеи за вдъхновение. Можете да работите с дизайнери във и около столицата, придобивайки опит в това как да се адаптирате към предизвикателствата на работата в бизнеса. Студентите ще имат възможността да бъдат забелязани на нашето шоу в Лондон.

Какви са изискванията за влизане в курса?

Типична оферта ще бъде тарифен рейтинг на UCAS от 80. Необходими са минимум две пълни A-нива (или еквивалентни). Всяко заявление се разглежда индивидуално.

При разглеждане на молбата ви може да бъдете поканени на интервю.

Кандидатите, които не отговарят на минималните изисквания за тригодишната бакалавърска програма, или тези, които не се чувстват напълно подготвени за специалността, могат да кандидатстват за четиригодишна програма, включително и година на основаване.

Модули за курсове

Карта на модула

Тази модулна карта предоставя списък на модулите, които съставят вашия курс.

Всеки модул заслужава определен брой кредити (обикновено 15 или 30 кредита за бакалавърски курсове). Задължителните (или „основни“) модули обхващат знанията по ключови предмети, докато „опционалните“ модули ви позволяват да развивате собствените си интереси. За курс на пълно работно време, трябва да вземете модули на стойност общо 120 кредита на всяко ниво на курса. Броят на опционните модули, които можете да поемете, зависи от броя на задължителните модули на всяко ниво. Можете да намерите повече информация за това, как вашият курс е структуриран чрез страниците Академичен съвет.

Нашето преподаване е обвързано с изискванията на научните изследвания и работодателите, а модулите се променят периодично, за да отразят развитието в предмета. Освен това, когато имаме недостатъчен брой студенти, които се интересуват от опционален модул, това може да не се предлага. Ако опционален модул не работи, ние ще ви посъветваме възможно най-скоро и ще ви помогнем да изберете алтернативен модул.

Модулите на този курс са както следва:

Година 1 Модули

 • Критични и исторически изследвания - историческо и критическо мислене
 • Материали и процеси
 • Дизайн, техники и концепции
 • Портфолио

Година 2 Модули

 • Дизайн и пазарна осведоменост
 • Проект „Жива индустрия“
 • Изложба и промоция
 • Контекстуални изследвания 2

Година 3 Модули

 • Критични и исторически изследвания - дисертация
 • Окончателна колекция
 • Контекстуален доклад

Заетост

Какви са моите перспективи за кариера?

Ние гарантираме, че имате всички умения, от които се нуждаете, за да започнете модна кариера. С нашия фокус върху майсторството и уменията, завършвате със силно разбиране за сектора.

Ще се възползвате от нашите връзки с модния сектор, предлагайки възможности за работа по живи проекти и за чуване от професионалисти от индустрията. Можете също така да имате възможност да участвате в индустриални състезания.

Има широк спектър от възможности за кариера, като моден дизайнер, резач на мотиви, технолог на дрехи, разработчик на продукти, предприемач, моден купувач, визуален търговец, управление на дребно, връзки с обществеността, преса и медии, събития и продуцентска организация или моден стил.

Завършилите също могат да изберат по-нататъшно изследване на модата в следдипломно обучение.

Как ще ми помогнеш да се подготвя за бъдещата си кариера?

През цялото ви време с нас ще ви подкрепим по пътя към избраната от вас кариера. Ние ще ви помогнем да развиете ключови умения, да ви насърчи да станете предприемчиви, работещи и добри лидери.

Насърчаваме нашите ученици да кандидатстват за работа по време на университетските празници, като ви дават възможност да развиете уменията си на работно място. Нашите модули и преподавателски умения ще ви помогнат да станете по-независими като обучаем и по-сигурни в своя дисциплинен опит.

Ние също така Ви помагаме да намерите работа след завършване.

Голямата сделка

В „Бъкс“ вярваме, че първо ще поставим нашите ученици. Ето защо нашият студентски съюз разработи ексклузивния пакет „Big Deal“. Ние сме единственият университет в Обединеното кралство, който предлага свободен достъп до такава разнообразна и вълнуваща гама от дейности - всичко това за обогатяване на университетския опит.

Ние предлагаме БЕЗПЛАТНИ събития и развлечения, допълнителни семинари за умения, спорт, развлекателни дейности, общества и платени схеми за ученици. Всички в една от десетте най-добри студентски съюза във Великобритания. Това е голяма работа!

Такси

Колко струва

 • Начало и ЕС на пълно работно време, септември 2019: 9 250 британски лири на година
 • Full-Time International, септември 2019: £ 12,000 на година
 • Пълно работно време и ЕС, февруари 2020 г .: £ 9,250 на година
 • Full-Time International, февруари 2020 г .: 12 000 лири на година

Повечето курсове включват някои допълнителни разходи, които не се покриват от таксите Ви.

Можете да се възползвате от финансова подкрепа чрез стипендия или стипендия през времето, когато сте студент.

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 4 курсове в Bucks New University »

Последна актуализация Май 14, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Февр. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
9,250 GBP
(Пълен работен ден и ЕС, септември 2019: 9 250 британски лири годишно; пълно работно време, септември 2019: 12 000 паунда годишно; пълно работно време и ЕС, февруари 2020 г .: 9,250 лири на година; пълно работно време, февруари 2020 г .: 12 000 евро на го
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Февр. 2020
Крайна дата за записване