BA (Hons) Футболен треньор (Смесен)

Общ преглед

Описание на програмата

Тази степен стартира през септември 2020 г. Подлежи на валидиране.

Преглед

  • Смесена доставка (онлайн плюс Wembley или Etihad Campus)

Бакалавърската квалификация по футболен треньор (Blended) за BA (Hons) е предназначена за онези, които желаят да разширят своите знания и разбиране за работа във футболните коучинг настройки. В допълнение към предоставянето на възможност за развитие на коучинг практика, програмата предоставя възможности за включване в редица основни области като скаутинг и набиране на играчи, психологически и социологически съображения, хранене и кондициониране, развитие на таланти, техническа и тактическа осведоменост, рефлексивна практика и анализ на изпълнението. Той е идеален за настоящи професионалисти, работещи във футболната индустрия, които предпочитат по-гъвкав начин на доставка, а не чисто базирана програма в университета.

Като имат възможност да се учат от комфорта на собствения си дом или работно място, участниците в програмата ще могат да получат допълнителна квалификация, за да подобрят своите перспективи за кариера във формат, който предлага гъвкави часове и възможност да диктуват собствения си баланс между професионален и личен живот, за да отговарят на други ангажименти.

Тази програма е смесена степен, което означава, че по-голямата част от вашите проучвания ще се провеждат онлайн чрез специалния онлайн център на UCFB . Въпреки това, ще има възможност да се научите в университета в UCFB Уембли, Лондон или UCFB Etihad Campus, Манчестър, в продължение на две седмици на всяка учебна година.

модули

Понастоящем тази програма подлежи на валидиране. Модулите ще бъдат обявени веднага щом степента се утвърди.

Планираните модули ще обхващат области като скаутинг и набиране на играчи, психологически и социологически съображения, хранене и кондициониране, развитие на таланти, техническа и тактическа осведоменост, рефлексивна практика и анализ на резултатите.

Изисквания за вход

Стандартните изисквания за влизане в програмата са, както следва:

Кандидатите ще бъдат помолени да постигнат 112 UCAS точки по схемата на UCAS. Професионален опит и отраслова квалификация могат да бъдат оценени за кандидатите без необходимите UCAS точки.

Освен това би било изгодно кандидатите вече да притежават ниво на ФА 1 и още повече да работят за ниво 2 на ФА или еквивалентни квалификации.

На всички кандидати се предоставя информация, свързана със студентските услуги, с която могат да се свържат, ако се нуждаят от допълнителна подкрепа или съвет, както и информация, свързана с подходящи погребения и средства.

Кандидатите от англоговорящите държави, които не са мнозинство, ще бъдат помолени за квалификация по английски език, която тества Говорене, Слушане, Четене и Писане и ще бъде помолено да постигнат IELTS от 6.0 (5.5) или еквивалент.

Как да кандидатствам

UCAS кодове:

Код на онлайн курс: FCB1
Институция: U10
Кампус: W или E

Кариерни перспективи

Перспективите за кариера за завършилите бакалавърската програма за бакалавърска степен (Hons) по футболен треньор (Blended) в UCFB включват футболно обучение в рамките на футболни клубове. Студентите могат да пожелаят да кандидатстват и за по-традиционните бизнес, спортни мениджмънт или лидерски роли въз основа на атрибутите на завършилите, които са разработили по цялата програма.

По време на програмата UCFB опознава нуждите и очакванията на всеки ученик. Това дава възможност за индивидуална подкрепа за развитието на кариерата на всеки ученик. В крайна сметка това ще им помогне да намерят своето място във футболната и спортната индустрия. За тези, които желаят да продължат обучението си в края на своята степен, ще се насърчават възможностите за обучение на ниво магистър.

Такси

  • Студенти от Великобритания и ЕС: 9 250 британски лири годишно
  • Международни студенти: 14 250 британски лири годишно

Допълнителни разходи
Смесено обучение: Ще има разходи за участие в UCFB за концентрираните класове като част от смесеното обучение. Тези разходи ще включват пътуване, настаняване и издръжка.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities ... Научете повече

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Свиване
Манчестър , Уембли , Лондон , Бърнли + 3 Още По-малко