BA (Hons) в образованието

Общ преглед

Описание на програмата

Изучаването на образователни изследвания в BGU ще ви осигури отлично разбиране на образованието в най-широкия му смисъл на национално и глобално ниво и е чудесен избор, ако се интересувате от преподавателска кариера или мислите за работа в други области, свързани с образованието.

Ключови факти

 • Награда: BA (Hons)
 • UCAS код: X301
 • Продължителност: 3 години
 • Начин на обучение: Пълен работен ден
 • Начална дата: септември
 • Награждаваща институция: Bishop Grosseteste University
 • Код на институцията: B38

Как хората се учат? Какво пречи на ученето? Къде хората биха могли да научат най-добре - и как? Имаме ли нужда от училища? Възможно ли е да „учим“ света? Може ли образованието да промени разликата в правата на човека? Правата на жените? На национално ниво? В световен мащаб? Това са само някои от големите въпроси, които ще разгледате чрез изучаване на образователни изследвания в BGU. Гордеем се с нашия изключително съвременен, реактивен и базиран на проблеми курс, който е внимателно разработен, за да ви даде онази „по-голяма“ картина на образованието в глобалното общество. Степента на образованието от BGU ще ви подготви за в бъдеще, без значение каква е вашата кариерна дестинация, но ако планирате да продължите да преподавате, ще откриете, че нашите модули ще ви отворят очите за някои различни начини на мислене за образованието и неговото предназначение и място в обществото.

Изучаването на образователни изследвания при нас ще ви осигури отлично разбиране на образованието в най-широкия смисъл на национално и глобално ниво и е чудесен избор, ако се интересувате от кариера в преподаването или мислите за работа в други области, свързани с образованието. Той ще ви осигури дълбоки и отразяващи знания и разбиране на съвременните проблеми в образованието, пряко свързани с ежедневната практика. Ще обсъждате образователната политика, ще научите повече за двигателите на образователните промени в Англия днес и ще разгледате критично различните подходи към училищата и обучението, както във Великобритания, така и в световен мащаб.

Ключова характеристика на образователните изследвания е фокусът върху вас като развиващ се практикуващ. Ще бъдете насърчени да развиете силна лична идеология на образованието и ще бъдете подпомогнати в развитието на умения за сигурна заетост чрез нашите работни места. Редица основни модули всяка година включват настаняване в училища или други свързани с образованието настройки, а внимателно структурираните задачи за настаняване ще гарантират, че получавате ценен практически опит от първа ръка.

Какво ще учиш

Понастоящем студентите в този курс изучават някои или всички от следните модули

Модули за курсове

Година 1

 • Перспективи за обучение
 • Ученици, училища и общество
 • Мозъците зад него: концепции за интелигентността

Година 2

 • Приобщаване и многообразие
 • Мислене чрез педагогика
 • От визия към реалност?
 • Професионални контексти
 • Образование в дигитална ера
 • Въведение в света на научните изследвания

Година 3

 • Учебна програма от 21-ви век
 • Вдъхновяващо обучение: Readin ',' Ritin 'and Revellin'
 • Международни измерения
 • Независимо изследване
 • Контексти за обучение
 • дисертация

141851_photo-1588072432836-e10032774350.jpg

Изисквания за вход

Обикновено ще ви трябват 96-112 UCAS тарифни точки (от максимум четири квалификации за напреднали нива). Приветстваме редица квалификации, които отговарят на това изискване, като A / AS нива, BTEC, курсове за достъп, международен бакалавър (IB), Cambridge Pre-U, разширен проект и др.

Как ще бъдете преподавани

В БГУ няма метод за преподаване с един размер за всички - ние оформяме методите си така, че да отговарят на всеки предмет и всяка група, съчетавайки най-добрите аспекти на традиционното университетско преподаване с иновативни техники за насърчаване на участието на студентите и интерактивността.

Ще бъдете обучавани по най-различни начини, от лекции, уроци и семинари, до практически работилници, курсови работи и на базата на работа. Малките групови семинари и семинари ще ви дадат възможност да прегледате проблемите, повдигнати в лекциите, и ще се очаква да проведете независимо проучване.

Настаняването е ключова част от изучаването на степен в БГУ. Те осигуряват обогатяващ опит за обучение, за да приложите уменията и знанията, които ще спечелите от курса си, и по този начин да дадете ценен опит в реалния свят, за да засилите кариерата си.

Оценяване

В образователните изследвания оценяването се извършва чрез курсови работи от различен тип, включително есета, доклади, устни презентации, мултимедийни презентации, отразяващи дневници и портфейли. Няма прегледи. Можете да очаквате да изнесете една или две устни презентации или презентации с постер като един от малка група студенти по време на курса. Постепенно ще изграждате умения за мултимедийно представяне, а студентите от трета година в момента представят кратък, оценен мултимедиен филм на своите връстници. Ще изграждате уменията си за писане стабилно през целия курс и през първата година ще попълните портфолио от по-кратки писмени пиеси и две по-дълги есета, получавайки формална обратна връзка от вашите преподаватели, за да ви помогне да изградите академичните си способности.

Кариери и допълнително обучение

Завършилите образователни изследвания се радват на много високи нива на пригодност за заетост - курсът улеснява вашите лични и професионални умения за пригодност за заетост чрез редовни работни стажове - и нашите студенти са много търсени. В момента около 70% от нашите ученици завършват учителски курс и ще продължат да бъдат изключително успешни начални или средни учители. Степента на образованието от BGU означава, че възможностите ви за кариера са различни. В допълнение към кариерата в образованието, завършилите образователни изследвания са в добра позиция да работят в други сектори, свързани с образованието, здравеопазването, социалните грижи, обществената информация или комуникацията. Курсът осигурява добро обучение за роля в бизнеса, индустрията на услугите, персонала, музеите, галериите или благотворителните организации. Разнообразният характер на този курс също ще ви позволи да продължите по-нататъшно обучение, като следдипломно обучение в магистърска степен.

Интересувате ли се от кариера в преподаването?

Като студент в BGU, ще ви бъде предложено безплатно място в един от нашите курсове за подготовка за преподаване (P4T) като част от вашата степен (в момента изключително за студенти от BGU).

Воден от нашия екип от експерти за обучение на учители, курсът е предназначен да ви подготви да кандидатствате за място в програма PGCE. Той обхваща теми като:

 • Как да кандидатствам
 • Какво да очаквате на интервю
 • Реалностите на преподаването и много повече

Не само ще придобиете основни умения, които ще ви помогнат в бъдещата ви кариера, но като завършите курса, ще получите и гарантирано интервю за един от нашите много търсени курсове PGCE.

поддържа

Ученето в BGU е опит, ориентиран към студентите. Персоналът и студентите работят заедно в приятелска и подкрепяща атмосфера като част от интимна общност в кампуса. Ще познавате всеки член на персонала лично и ще се чувствате уверени, като се обръщате към него за помощ и съвет, а служителите ще ви разпознаят не само с поглед, но и като човек с уникални таланти и интереси.

Ние ще бъдем там, за да ви подкрепяме, лично и академично, от въвеждането до дипломирането.

Такси и финанси

Много информация за студентските финанси се предлага от многобройни източници, но понякога е объркваща и противоречива. Ето защо в BGU се опитваме да ви предоставим цялата информация и подкрепа, с които можем да ви помогнем през целия процес. Нашият екип от съвети за студенти са експерти, които ви помагат да подредите условията за финансиране на вашето обучение, предлагайки набор от услуги, които да ви водят през всички аспекти на студентските финанси стъпка по стъпка.

Кандидатите за бакалавърски курсове трябва да кандидатстват чрез UCAS, като използват съответния код на UCAS. Таксата за кандидатстване е £ 12 за един избор или £ 23 за повече от един избор. За всички кандидати има пълни инструкции в UCAS, за да ви улесни възможно най-лесно попълването на вашето онлайн заявление, както и помощния текст, където е подходящо.

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Научете повече

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Свиване