BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърска степен или Бакалавър по изкуства е степен, която можете да преследвате след средното образование. Обикновено това отнема между три и пет години, в зависимост от темата и дали също учите за непълнолетни в друга област. Тази степен обикновено съчетава специални курсове в областта на хуманитарните или социалните науки с общообразователните в областта на либералните изкуства.

Какво е бакалавърска степен по актюерска наука? Тази дисциплина използва математика и статистика за оценка на рисковите фактори, дадени на населението. Трябва да се почувствате комфортно да изучавате математиката и логиката, преди да сте завършили тази степен. Някои общи курсове включват линейна алгебра, икономика, приложно смятане, финансово моделиране, бизнес финанси и статистика. Много курсове за напреднали са в сътрудничество с фокуса на изграждането на силни комуникационни умения.

Три умения, свързани с тази степен, са сътрудничеството, етиката и културната компетентност. С помощта на съвместната работа можете да работите в групови настройки и да разрешавате проблемите по-лесно във всекидневния си живот. Силното етично чувство и културната компетентност отдавна са насочени към преодоляване на пропуските в новите социални ситуации.

Цената на бакалавърска степен зависи от множество фактори, включително къде се намира вашето училище и наличието на онлайн курсове. При бюджетиране за тази степен не забравяйте да включите общи такси и разходи за книги.

С научна степен "актюер" можете да потърсите кариера в различни области. В рамките на финансите можете да кандидатствате за банков, финансов служител или счетоводител. В рамките на образованието можете да потърсите работа като библиотекар или изследовател. Другите индустрии, които трябва да бъдат разгледани, включват правителствени и общи консултации. Но актюерите намират голяма част от работата си в застрахователния сектор, където оценяват ефективността и рентабилността на различните застрахователни планове.

Академичните отдели могат да бъдат намерени в много училища, тъй като тази наука е толкова ценна на пазара на труда. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Актюерски науки Filter

Бакалавърска степен по актюерска наука

Wartburg College
BA
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Кампус

Ако имате талант за число и желание да работите в бизнеса, кариерата като актюер може да бъде за вас. Като постоянно класифициран като една от най-добрите работни места в Амер ...

Научете повече