$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърска степен по изкуства, известен също като BA, е отличен начин за един студент да се увеличи дълбочината на разбирането им за конкретен обект. Като цяло, изискващи между три и пет години, за да завърши, този тип н… Научете повече

Бакалавърска степен по изкуства, известен също като BA, е отличен начин за един студент да се увеличи дълбочината на разбирането им за конкретен обект. Като цяло, изискващи между три и пет години, за да завърши, този тип на висшето образование е отличен избор за тези, които са завършили средно образование.

Може би се чудите: "Какво е BA в Архитектурно Инженеринг" Този тип програми се обучават студенти за това как принципите на инженеринг могат да бъдат приложени към проектирането и изграждането на широка гама от сгради. Тази степен е предназначена да помогне на обучение на студентите за това как инженерни работи, както и за механичните и структурни аспекти на областта. Тя също така включва принципите и теория на архитектурата и дизайна. Студентите могат да се запознаят с всичко, от строителни материали до екологичните ограничения.

Тези, които се запишат в една от тези програми може да намерите много ползи, като се започне от подобрени умения за критично мислене за по-доброто решаване на проблеми способности. Освен това, една степен, като това е изключително полезно, когато търсите работа, тъй като тя може да осигури предимство в един все по-претъпкан пазар на труда.

Цената на спечелил архитектурен инженерна степен може да зависи от всичко, от местоположението на дадена институция да лична финансова ситуация на студента. Бъдете сигурни, за да се свържете с училището по ваш избор, за да получите актуална финансова информация.

А броят на кариерата може да се преследва с един от тези градуса. Студентите могат да се окажат работещи в архитектурата индустрия като служители на големи проектантски фирми; те също могат да служат като инженери за строителни фирми. Те могат да работят като анализатори, консултанти, или дори педагози за голямо разнообразие от различни организации в страни по целия свят.Възможностите за кариера за тази степен са доста обширни.

Ако сте готови да преследват една от тези програми, ние сме готови да помогнат. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Scripps College
Claremont, Съединени Американски Щати

Scripps предлага възможност за комбиниране на бакалавърска степен с бакалавърска степен по инженерство, включително споразумения с Колумбийския университет и Harvey Mudd Colle ... +

Scripps предлага възможност за комбиниране на бакалавърска степен с бакалавърска степен по инженерство, включително споразумения с Колумбийския университет и Harvey Mudd College. Моля, обърнете се към инженерните изисквания в раздел Наука в курсовете. -
BA
Английски
Кампус