Filter
Бакалавър на изкуствата
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A Бакалавър (BA) могат да бъдат спечелени след като завършва гимназия. Това бакалавърска степен съчетава познания за либерални изкуства и специален акцент в областта на избрана област на обучение. Програми траят средно от три до пет години и може да се преследват чрез класната стая, така и онлайн лекционни курсове.

Какво е бакалавърска степен по банкиране? Тази програма е предназначена да даде на студентите здрава основа в областта на финансовата и банковата система. Въпреки, че всяка програма ще се различават малко, курсова често ще се върти около паричната политика, финансови пазари, както и национални и международни банкови регулации. Студентите ще придобият критическо разбиране на маркетинга, политики, дейности и теории в контекста на банковия, така че те могат да направят изчислените бизнес решения.

Стремеж степен по банковата има редица предимства.Студентите разработват аналитични и умения за критично мислене, които ще им помогнат да преведе през много решения, както в професионален и в личен план. Те също така ще се научат как да управляват проекти, и ще бъде готов да работи в много различни капацитети.

Разходите, свързани с изкарваш банковата степен могат да варират от едно училище в друго. Фактори, които участват включват колко време програмата е, където се намира училището, както и ако има някакви други свързани с тях такси. Най-добре е да се свържете с училищата директно, за да разберете какви ще бъдат финансовите си задължения.

Завършващите с бакалавърска степен по банков подготвя студентите да влязат в най-различни области. Образованието им ще ги създаде за потенциалния успех като операции и производствени мениджъри, както и управителите на финанси и администрация. С подходящата подготовка и начин на мислене, водолазите ще могат да участват и да управлява цялата операция на малък бизнес или стане директор или главен изпълнителен директор.

Можете да започнете още сега намирането на перфектния банков степен. Използвайки нашата база данни, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече Свиване

1 резултата за Банково дело

Northumbria University London Campus

Програмата е разработена за студенти с профил на заслуги от висшето училище или със специалност "Фондация" в съответната дисциплина, които се стремят да повишат квалифика ... [+]

Начални дати: септември, май, януари

Такси за обучение (2019/20): UK / EU: £ 9,250 International: £ 15,000

Тази дипломна квалификация дава възможност на студентите да придобият умения и знания, необходими за превъзходство в банковия и финансовия сектор. Чрез ангажираща програма, студентите ще развият задълбочено основание в оперативния процес на международния бизнес и финанси, за да отговорят на очакванията на работодателите за високи изисквания. Програмата също така подобрява академичните способности на студентите в тази усъвършенствана образователна степен; като се гарантира, че студентите са в добра позиция да прилагат знанията, придобити в различни банкови и финансови контексти. Програмата е разработена от двойното акредитирано AUCSB Business School в Нюкасъл, част от избрана група от бизнес училища в целия свят след акредитация от Асоциацията на Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) в бизнеса и счетоводството - първата в Европа, която спечели двойното акредитация и е разработена за студенти с предварителна квалификация, придобита от бакалавърска степен или от BTEC HND. Освен че излага студентите на редица международни банкови и финансови теми, тази точкова степен е предназначена и за по-нататъшно развитие на академичните способности на студентите, за да се гарантира, че те могат да прилагат знанията си в професионална среда. Модулите в тази програма са разработени така, че да разбират ключовите понятия и проблеми в международната банкова и финансова индустрия, като същевременно подобряват академичните ви умения и умения за намиране на работа. В лихвения, ликвидния и операционния риск и съвременните проблеми в бизнеса ще получите по-задълбочено разбиране на концепциите и проблемите, свързани с индустрията, като същевременно повишите възможностите... [-]

Великобритания Лондон
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски