BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A Бакалавър (BA) могат да бъдат спечелени след като завършва гимназия. Това бакалавърска степен съчетава познания за либерални изкуства и специален акцент в областта на избрана област на обучение. Програми траят средно от три до пет години и може да се преследват чрез класната стая, така и онлайн лекционни курсове.

Какво е бакалавърска степен по банкиране? Тази програма е предназначена да даде на студентите здрава основа в областта на финансовата и банковата система. Въпреки, че всяка програма ще се различават малко, курсова често ще се върти около паричната политика, финансови пазари, както и национални и международни банкови регулации. Студентите ще придобият критическо разбиране на маркетинга, политики, дейности и теории в контекста на банковия, така че те могат да направят изчислените бизнес решения.

Стремеж степен по банковата има редица предимства.Студентите разработват аналитични и умения за критично мислене, които ще им помогнат да преведе през много решения, както в професионален и в личен план. Те също така ще се научат как да управляват проекти, и ще бъде готов да работи в много различни капацитети.

Разходите, свързани с изкарваш банковата степен могат да варират от едно училище в друго. Фактори, които участват включват колко време програмата е, където се намира училището, както и ако има някакви други свързани с тях такси. Най-добре е да се свържете с училищата директно, за да разберете какви ще бъдат финансовите си задължения.

Завършващите с бакалавърска степен по банков подготвя студентите да влязат в най-различни области. Образованието им ще ги създаде за потенциалния успех като операции и производствени мениджъри, както и управителите на финанси и администрация. С подходящата подготовка и начин на мислене, водолазите ще могат да участват и да управлява цялата операция на малък бизнес или стане директор или главен изпълнителен директор.

Можете да започнете още сега намирането на перфектния банков степен. Използвайки нашата база данни, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

2 резултата за Банково дело Filter

BA (Hons) в международното банкиране и финанси (Top-Up)

Northumbria University London Campus
BA
May 2020
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Програмата е разработена за студенти с профил на заслуги от висшето училище или със специалност "Фондация" в съответната дисциплина, които се стремят да повишат квалификацията ...

Научете повече

Бакалавър по финанси и банково дело

Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration
BA
Окт. 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
20 Юли 2020
Английски
Кампус

Основната цел на програмата е да се развият специфични умения и компетенции за финансовите специалисти, които са проектирани така, че да съчетават теоретичните знания с практи ...

Научете повече