Filter
Бакалавър на изкуствата
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Първи бакалавърска позволява на студентите да се възнаграждаване кариера, която позволява на хората да работят в почти всяка индустрия те избират. Обучението бе открита във висшите учебни е безценна за тези, които се дипломират.

Какво е бакалавърска степен по бизнес и икономика? A бакалавър 'в бизнеса и икономиката, а е двойна степен, че обучава студенти по много от основните аспекти на управление на бизнес и управление на бизнеса "финанси. Тези, които участват в тази програма имат възможност да се запознаят на жизнените теории и най-добрите практики на маркетинг, счетоводство и мениджмънт. Някои от курсовете на студентските преследването на тази степен може да включва стратегически маркетинг, бизнес право, макроикономика и микроикономика.

Бизнес и икономика е мощен степен, която предлага кариера гъвкавост за тези, които я получи.Завършване на безвъзмездна финансова помощ по програмата завършва свободата да си осигури позиция в различни отрасли на промишлеността, като им даде възможност да работят във всякакъв вид работна среда те избират.

Цената на получаване на тази степен, обикновено е от институция, както прави дължина програма. Поради тази причина, тези, които се интересуват от провеждането на тази двойна степен следва да се свържете с колеж или университет, който са избрали за подробна информация.

Съществува голямо разнообразие от Кариери възпитаници на тази програма може да се класира за. Те могат да се фокусира върху използването на икономиката страна на образованието си, като стана финансов анализатор или счетоводител, или те могат да се облегнете повече върху търговската страна на тяхното обучение, като се започне кариера като корпоративен треньор, маркетинг мениджър, или дори един предприемач. Благодарение на свободата тази степен може да даде на тези, които я получи, завършилите могат да очакват да остане по-високо търсене.

Някои учебни заведения предлагат тази двойна основен под формата на офлайн и онлайн класове, предоставянето на учениците, като им дава по-голяма гъвкавост, както и отлично образование. За да започнете работа в тази степен пътя, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

 

 

 

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Бизнес и икономика

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Вие се насладите номера? Мислиш ли, че като предприемач? Вие искате да се движат и да постигне нещо в живота си? Кариерата си с бъдещата ви очаква: Като възпитаник на уче ... [+]

Вашите възможности за кариера в частния сектор

Вие се насладите номера? Мислиш ли, че като предприемач? Вие искате да се движат и да постигне нещо в живота си? Кариерата си с бъдещата ви очаква: Като възпитаник на учебната програма, контролиране получите най-добрите перспективи за кариера в промишлени, търговски и обслужващи дружества. Благодарение на практическото обучение с международно призната квалификация сте добре подготвени за бъдещата им кариера.... [-]

Германия Калв
Запитване на информация
Редовно обучение
40 месеца
Кампус
Научете повече на английски