$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Често се използва като трамплин към завършил програма, бакалавърска степен е бакалавърска степен, която включва компоненти на свободни изкуства. Той може да включва широк обхват от теми, и то често включва общи курсов… Научете повече

Често се използва като трамплин към завършил програма, бакалавърска степен е бакалавърска степен, която включва компоненти на свободни изкуства. Той може да включва широк обхват от теми, и то често включва общи курсове извън конкретната област на обучение.

Какво е бакалавърска степен по строително инженерство? Тя е инженерингова програма, която се фокусира върху разработването на проекти в голям мащаб. Мостове, пътища, тунели и всички са построени по творческо ръководството на строителен инженер. Един пример за типичен строителното инженерство Разбира е клас за основите на механиката на флуидите, което включва теоретичните принципи, както и практическите приложения на поведението на течности. Курсове по хидрология, материал сила, стомана, бетон и транспортни системи също са общи. В рамките на курсовете, учениците посещават лаборатории, както и лекции.

Ползите от получаване на диплома по строително инженерство са огромни, тъй като материалите, които учениците проучване са открити по цялото земно кълбо. Има възможности по целия свят, за да работят с пръст, пясък, и водни обекти.

Цената на донесла бакалавърска степен по строително инженерство, зависи от университета, който сте избрали. Това е добра идея да се проучат всички възможности и се свържете с училищата на индивидуална основа за всички финансови въпроси, които имате.

С бакалавърска степен по строително инженерство, можете да очаквате кариера в инженерните или в сродна сфера. Може да работите в строителната индустрия, например, но може също така да бъде в състояние да продължи кариерата си в политическата наука, бизнес, или икономическо образование, наред с други области, в зависимост от нуждите на пазара за инженерни способности. Proficiency по математика, статистика, физика, химия и са желани умения в много области. Способностите и знанията, които ще спечелите от вашия степен ще бъде от полза най-всяка кариера, която търсите.

В някои университети, курсовата работа, че студентите да вземат по време на завършване на бакалавърска степен често може да бъде попълнен онлайн. Това може да предлага по-голяма гъвкавост. За да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Scripps College
Claremont, Съединени Американски Щати

Scripps предлага възможност за комбиниране на бакалавърска степен с бакалавърска степен по инженерство, включително споразумения с Колумбийския университет и Harvey Mudd Colle ... +

Scripps предлага възможност за комбиниране на бакалавърска степен с бакалавърска степен по инженерство, включително споразумения с Колумбийския университет и Harvey Mudd College. Моля, обърнете се към инженерните изисквания в раздел Наука в курсовете. -
BA
Английски
Кампус