Filter
Бакалавър на изкуствата
Нова Зеландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се придобива чрез следване в бакалавърски програми, които осигуряват образование на различни видове кариера. Освен това, програмите BA осигуряват на студентите подготовка за следване в напреднали следдипломни програми, като магистратури или докторантури.

Журналистиката е доброто професионално развитие, която съчетава тръпката от покрива на новината с удовлетворение от начина на живот на обществен дълг. Специалности са съставени за предоставяне завършилите обучени да анализират и да разберат сложни събития на нашето време, както и повишаване на журналистически норми във всички медии.

Нова Зеландия е островна държава в югозападната част на Тихия океан. Страната се състои от две основни географски суша - тази на Северна и Южна острови - и множество по-малки острови. Чуждестранните студенти трябва да имат студентска виза и разумно ниво на пари да се харчат, за да се предприемат курс на обучение в Нова Зеландия образователна институция. Нова Зеландия образователните институции ще се уведомят съответните органи по имиграцията, ако ученикът престава да присъстват на записаните курсове, които след това може да спре или отмени този ученик "и виза. Образователните институции често също да обменят тази записване и организиране и обслужване на данни по електронен път с други правителствени агенции, отговорни за предоставяне студент помощ.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Журналистика и масова комуникация, Нова Зеландия

SAE Institute New Zealand

Бакалавърската на филмово изкуство е възможност за задълбочаване на разбирането си за филмови и телевизионни индустрии, включващи развитието на творческите умения и изсле ... [+]

Бакалавърската на филмово изкуство е възможност за задълбочаване на разбирането си за филмови и телевизионни индустрии, включващи развитието на творческите умения и изследователски методи, необходими в днешната силно конкурентна индустрия среда. Наред задълбочаване на вашите технически умения, тази степен също се развива разбирането на съответните аспекти на управлението на бизнес и правни въпроси, както и за комуникация и изследователски умения.... [-]

Нова Зеландия Оукланд
Март 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски