close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A Бакалавър (BA) е бакалавърска степен с курсова работа, която се фокусира върху либерални изкуства, науки, или комбинация от двете. Този тип степен обикновено отнема 3-4 години, за да завърши. Необходим е също бакалавърска… Научете повече

A Бакалавър (BA) е бакалавърска степен с курсова работа, която се фокусира върху либерални изкуства, науки, или комбинация от двете. Този тип степен обикновено отнема 3-4 години, за да завърши. Необходим е също бакалавърска степен, преди да преследва магистърска степен.

Какво е бакалавърска степен по застраховане? Бакалавърска степен по застраховане е изучаването на различни видове застраховки. Тя може да даде на студентите за динамични кариера в застрахователния сектор. Курсовата също може да подготви учениците да вземат необходимите лицензирането изпити. Инструктори често преподават на учениците как да се оценят адекватно рисковете. Бакалавърска степен по застраховане може да подготви студентите да работят за всеки размер компания или дори да работят самостоятелно.

Една от ползите от постигането на бакалавърска степен в областта на застраховането, е, че можете да придобият необходимите умения за бързо и уверено да се оцени най-различни ситуации, за които можете да дадете на вашите клиенти най-доброто покритие за техните специфични нужди.Получаването на тази степен може да ви позволи да се движи нагоре по стълбата и да предприеме следващата стъпка в кариерата си.

Цената на спечелил си бакалавърска степен често зависи от училището, че желаете да участвате, колко трябва да плати за такси и ако има някакви стипендии, достъпни за Вас. Уверете се, че сте си изследвания и се свържете с признанията офисите на институциите сте обмисля.

След като се дипломира с бакалавърска степен в областта на застраховането, може да има няколко различни възможности за кариера. Вие може да стане с актюер, агент или брокер, представител за обслужване на клиенти, специалист контрол на загуба, а за нагласяване претенции, поемател, представител поле, или управлението на риска. Ако ви харесва идеята, че са си шеф и създаване на собствени часа, ще ти бъде интересно да съществува независим застрахователен агент или започване на собствен компания.

Прилагането на училище, което предлага бакалавърска в застраховането е лесно.Всичко, което трябва да направите е да разбера, където искате да отидете. След това, можете просто да търсите за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Свързани области на образование
arrow_drop_up arrow_drop_down
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Wartburg College
Waverly , Съединени Американски Щати

Ако имате талант за число и желание да работите в бизнеса, кариерата като актюер може да бъде за вас. Като постоянно класифициран като една от най-добрите работни места в Амер ... +

Ако имате талант за число и желание да работите в бизнеса, кариерата като актюер може да бъде за вас. Като постоянно класифициран като една от най-добрите работни места в Америка, актюерът използва математически модели и аналитични умения за оценка на финансовата сигурност и количествено определяне на риска. Универсалната програма на Wartburg, базирана в икономиката, финансите и математиката, подготвя студентите за успешна кариера в света на управлението на риска. -
BA
Редовно
4 години
Английски
Септ. 2021
01 Юли 2021
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук

Свързани области на образование