Filter
Бакалавър на изкуствата
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите получават бакалавърска след четири години на обучение, което означава, че те са получили уводните умения и методически практики, използвани от областта на избор. Тези градуса им позволят да упражняват разширено изучаване в сродни области или да се включат в пазара на труда, в по-ниски длъжности.

Какво е бакалавърска степен по иконометрия? Тя е интердисциплинарна степен, която съчетава инструментите, използвани в областта на икономиката, за да се анализира ефективността и стабилността на операции на обекта. Студентите, които преследват тази степен могат да очакват курсова в приложните математически понятия откриваме в областта на икономиката, съчетани с управление на бизнес и административна теория, а също и статистическа компютърно моделиране.

Предимства на преследването на тази степен включват готовността за аналитични и стратегически позиции за подпомагане.Това е така, защото те ще бъдат подготвени с конкурентния познания, необходими, за да се уверите, че вашите решения и прогнози попадат в съответствие с най-добрия анализ на доказателствата във всяка ситуация.

Разходи за програми в иконометрията варират от институция да институция, и най-добрият начин да разберете за индивидуална програма е да се свържете с неговия осигурител училище за повече информация.

Кариери които използват иконометрията, започват от управлението на консултации, и иконометрия експерти могат да бъдат намерени в почти всяка подкатегория и индустрията, която използва тези роли. От пробна консултантска спортове управление и набиране, инструментите отключени чрез прилагане на икономически модели и статистически анализ на търговските дружества с данни използват, за да се оцени тяхната собствена растеж е от съществено значение за стратегическото планиране на много организации, а търсенето е високо за тези, които са усвоили умения, необходими за осигуряване на този анализ.Това търсене също означава, че квалифицирани лекари, които прилагат своите знания и лица, които упражняват редовна професионално развитие може да се очаква да се изкачи по корпоративната стълбица, тъй като те намеря по-сложни и по-високи приложения профил за тяхната работа.

Първата стъпка в една вълнуваща кариера ръководни организации да бъдат по-ефективни и да работят по-добре е да се изследва за вашата степен. Не забравяйте, че за да се намери училище, което отговаря на вашите нужди най-добре, не забравяйте да проверите индивидуалните продукти на курса. По този начин, вие ще знаете какво да очаквате от техния подход към терена. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

 

 

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Иконометрия

MEF University

Благодарение на гъвкавостта при подбора на курсовете и разнообразието на курсовете, нашите студенти не само ще могат да обогатят курсовата си програма чрез курсове в обла ... [+]

икономика

Добре дошли в Министерството на икономиката

След като прие първите си студенти през учебната 2014-15 година, нашият отдел има за цел да вземе едно от първите класации в областта на научните изследвания и преподаването в страната.

Нашият факултет се състои от динамични и квалифицирани учени, всеки от които има степени от международни институции. Използвайки най-новите методи и технологии, ние се стремим да подготвим нашите ученици да станат лидери на националната и международната сцена, като им предоставят необходимия опит и квалификация.... [-]

Турция Маслак
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски