Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите получават бакалавърска след четири години на обучение, което означава, че те са получили уводните умения и методически практики, използвани от областта на избор. Тези градуса им позволят да упражняват разш… Научете повече

Студентите получават бакалавърска след четири години на обучение, което означава, че те са получили уводните умения и методически практики, използвани от областта на избор. Тези градуса им позволят да упражняват разширено изучаване в сродни области или да се включат в пазара на труда, в по-ниски длъжности.

Какво е бакалавърска степен по иконометрия? Тя е интердисциплинарна степен, която съчетава инструментите, използвани в областта на икономиката, за да се анализира ефективността и стабилността на операции на обекта. Студентите, които преследват тази степен могат да очакват курсова в приложните математически понятия откриваме в областта на икономиката, съчетани с управление на бизнес и административна теория, а също и статистическа компютърно моделиране.

Предимства на преследването на тази степен включват готовността за аналитични и стратегически позиции за подпомагане.Това е така, защото те ще бъдат подготвени с конкурентния познания, необходими, за да се уверите, че вашите решения и прогнози попадат в съответствие с най-добрия анализ на доказателствата във всяка ситуация.

Разходи за програми в иконометрията варират от институция да институция, и най-добрият начин да разберете за индивидуална програма е да се свържете с неговия осигурител училище за повече информация.

Кариери които използват иконометрията, започват от управлението на консултации, и иконометрия експерти могат да бъдат намерени в почти всяка подкатегория и индустрията, която използва тези роли. От пробна консултантска спортове управление и набиране, инструментите отключени чрез прилагане на икономически модели и статистически анализ на търговските дружества с данни използват, за да се оцени тяхната собствена растеж е от съществено значение за стратегическото планиране на много организации, а търсенето е високо за тези, които са усвоили умения, необходими за осигуряване на този анализ.Това търсене също означава, че квалифицирани лекари, които прилагат своите знания и лица, които упражняват редовна професионално развитие може да се очаква да се изкачи по корпоративната стълбица, тъй като те намеря по-сложни и по-високи приложения профил за тяхната работа.

Първата стъпка в една вълнуваща кариера ръководни организации да бъдат по-ефективни и да работят по-добре е да се изследва за вашата степен. Не забравяйте, че за да се намери училище, което отговаря на вашите нужди най-добре, не забравяйте да проверите индивидуалните продукти на курса. По този начин, вие ще знаете какво да очаквате от техния подход към терена. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
MEF University
Maslak, Турция

Благодарение на гъвкавостта при подбора на курсовете и разнообразието на курсовете, нашите студенти не само ще могат да обогатят курсовата си програма чрез курсове в области, ... +

Благодарение на гъвкавостта при подбора на курсовете и разнообразието на курсовете, нашите студенти не само ще могат да обогатят курсовата си програма чрез курсове в области, различни от Икономика, но и ще могат да завършат 4-годишно 240 ECTS бакалавърско образование за 3 години , -
BA
Редовно обучение
4 години
Английски
Кампус